хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як би пришвидшити цей процес?

  • 01.04.14, 20:50
Портніков: Треба дочекатися, коли Росія послабшає, і тоді вступати до НАТО

Важливо, щоб не лише НАТО визначило своє ставлення до Росії, але щоб і Україна визначилася зі своїм ставленням до НАТО

Журналіст Віталій Портніков в ефірі Еспресо.TV заявив:

«Сьогодні міністри закордонних справ країн-членів НАТО зустрічалися в Брюсселі.

До останнього часу НАТО вважало Росію своїм справжнім партнером по стабілізації ситуації в світі.

Навіть так звані «заморожені конфлікти» часів Радянського союзу не заважали НАТО співпрацювати з Росією.

Тепер НАТО справжні опоненти Росії, не тому, що так бажає НАТО, а — бажає Росія. Тому що Росія бажає диктувати правила гри іншим країнам.

Тут важливо, щоб не лише НАТО визначило своє ставлення до Росії, але щоб і Україна визначилася зі своїм ставленням до НАТО.

Якщо б Україна була членом НАТО – зараз територіальна цілісність нашої країни була б збережена. Зараз за територіальну цілісність України змушені були б не просто виступати, але і навіть воювати збройні сили країн Альянсу. Недаремно зараз військовий контингент НАТО збільшується в східних країнах НАТО.

Якщо б Україна вже зараз була б членом НАТО, сама Росія не перетворилася б на «ідеологічне страховисько». Коли вона каже, що «війна – це мир», а «порушувати міжнародне право може цивілізована держава».

Ми прекрасно розуміємо ментальність російського політичного керівництва та російського суспільства, «застрашеного» безпрецедентною пропагандою, більше ніж за часів гітлерівської Німеччини.

Тут важливо бути обережним. Політика Путіна обов’язково призведе до послаблення Росії, і ось тоді - не гаяти часу і вступати до НАТО.

І хай тоді Росія посилюється, хай спробує перетворитися на Радянський союз. Член НАТО – Україна вже не буде зважати на чужі хвороби».

4

Коментарі