Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Все інше - то зрада!

  • 29.03.14, 06:15
Журналіст Олена Білозерська: 

ПОКИ НЕ ПІЗНО, ЗУПИНИМО КРОВОПРОЛИТТЯ!
Шановні друзі!
Вибачте за вже котрий поспіль текст про Правий Сектор. Але те, що я зараз напишу, дуже-дуже важливо. Прошу вас дочитати цей текст до кінця і по можливості поширювати. Я щиро сподіваюся, що він допоможе зберегти багато людських життів, а можливо, і всю Україну.
Як людина, що трохи орієнтується в інформаційних технологіях, я помітила, не могла не помітити, як протягом кількох останніх днів певні сили цілеспрямовано формують громадську думку у певному напрямку. А саме: Майдан був виключно мирним, переміг завдяки виключно мирним мітингувальникам і героїчній Самообороні, яка їх захищала, а після перемоги пішла захищати державні кордони у лавах Національної гвардії. Окремі ж бандити, рецидивісти, терористи (в яких легко вгадується Правий Сектор) або просто примазалися до Майдану, або справді брали у ньому участь (скоріше за все, в якості провокаторів), а після перемоги не здали зброю і пішли займатися мародерством і бандитизмом.
Правда ж, ви впізнали намальовану мною картинку? А може, ви вже й самі так думаєте?
У жодному разі, підкреслюю, у жодному, я не применшую заслуг десятків і сотень тисяч мирних мітингувальників, бійців Самооборони, загиблих героїв Небесної Сотні, медиків, журналістів, людей, які з поважних причин не були на Майдані, але підтримували його морально і матеріально.
Але давайте казати правду: заслуга бійців Правого Сектору не менша. Кожен зробив свій внесок. І оті пляшки, які почали кидати хлопці з ПС, а решта, включно з мирними бабусями, їх підтримали - де-факто вони допомогли переламати ситуацію на нашу користь. І їхня активна участь у захисті Майдану в ніч на 19-е лютого, і спалений, в тому числі, ними, БТР, який не прорвався на Майдан і не перетворив людей на криваве місиво - без цього перемоги не було б.
Зараз Аваков, про це є дані, готується "зачистити" Правий Сектор. У випадку опору - а опір, самі розумієте, буде - зачистити дуже жорстко, з трупами. Серйозність свого наміру він підтвердив, убивши Олександра Музичка (моя позиція з цього приводу - у відкритому листі Авакову:http://www.bilozerska.info/?p=23840).
Усі дискусії навколо вбивства Музичка зараз намагаються звести до того, правомірно чи неправомірно його вбили під час спецоперації. Це підлий, шулерський хід, це встановлення таких правил гри, за якими чесні люди завідомо, від початку програли. Тому що, як не крути, якщо під час спецоперації об’єкт спецоперації відстрілюється, то його вбивають. Усе правильно, усе по закону.
Не брехня, не підлість, не зрада України - в тому, що ніякої спецоперації не повинно було відбутися. Тому що Білий не відстрілюватись не міг. І спроба його силового затримання рівнозначна ліквідації.
Просте пояснення. Якщо до справжнього злочинця, який грабує і вбиває людей, вриваються озброєні люди і кричать "Стоять, милиция!", то він розуміє, що це таки менти, які прийшли його брати за все хороше. До Білого ж, який, до речі, нікого не вбив і, більше того, запобіг кровопролиттю під час революційних подій на Рівненщині, міг увірватися хто завгодно: російський спецназ (бо в Росії видано наказ про його арешт чи знищення), найняті тими ж росіянами кілери, місцеві мафіозі, яким він не давав вільно дихати, і, нарешті, люди ображеного ним Авакова (зовсім не обов’язково штатні працівники його відомства). А могли і штатних, міліцію, піднайняти - хтось сумнівається, що у нашій державі це можливо?
Проблему з Білим треба було вирішувати виключно в політичній площині. А не зводити з ним особисті рахунки, маскуючи це боротьбою із криміналом.
Але що сталося - те вже сталося, Білого не повернеш, давайте разом, поки не пізно, рятувати інші життя.
Допустити атаку силовиків на Правий Сектор не можна. Не тому, що це саме Правий Сектор, і не тільки тому, що вони щирі, патріотичні хлопці, серед яких у мене багато друзів. А тому, що, по-перше, просто не по-людськи на радість ворогу винищувати соратників, завдяки, в тому числі, яким ти і твоя команда здобули владу замість тюремних нар чи еміграції.
По-друге, і це значно важливіше, кривавий конфлікт між міліцією і Правим Сектором з великою долею імовірності призведе до великої кількості жертв з обох боків, що Путін стовідсотково, тут інших варіантів нема, використає як привід для вторгнення на материкову Україну і захоплення її аж по Київ.
Тим, хто думає, що це буде блискавична зачистка, після якої вже нічого не почнеться, нагадаю слова регіонала Царьова про те, що Майдан буде зачищено протягом години.
Для того, щоб не було кровопролиття, треба зупинити одну лише людину - Авакова. Не силовим шляхом - відставкою.
Нехай Аваков піде. Він єдиний. Як людина, винна у політичному вбивстві, і ще багато у чому. Я знаю, що багато хто з вас не любить Тимошенко, Тягнибока, Яценюка, Кличка, Яроша, ще когось. Але не чіпайте їх зараз. Помовчіть. Не обзивайте їх так, як ви це вмієте. Не треба бучі, колотнечі і розбрату, тим більше, зараз, коли Україна в такій небезпеці. Прибрати з посади Авакова, щоб його наступники знали, що так робити не можна, щоб не лилася більше кров - і швидко всім замиритися.
І ще трохи подробиць. Над створенням Правому Сектору репутації терористів, яких можна і потрібно зачистити, працюють зараз як найняті професіонали, так і - несвідомо - щирі люди з Майдану, які все життя були далекі від націоналістичного руху і щиро вірять, що Правий Сектор з’явився нізвідки саме в той момент, коли виникла потреба у провокаціях, а Сашко Білий народився на світ одразу дорослим, саме тієї миті, коли вхопив прокурора за краватку з метою створити картинку для російських ЗМІ.
Що вони мені пишуть, ці люди - на голову не налазить. Я не сварюся, я пояснюю, що Правий Сектор - це, в першу чергу, Тризуб і УНСО, і хто вони такі, і що робили у 2010-му році, коли прийшов до влади Янукович, і де був, і що ціле життя робив Білий... Ви розумієте, що таким людям, які нічого не знають - їм же на раз-два пояснити, що влада зачищає не революціонерів, які всю ніч з 18-го на 19-е разом з іншими рубалися за Майдан і майже всі були поранені, і завдяки яким, зокрема, не потрапив на Майдан той БТР - а терористів, екстремістів, нацистів.
А тепер я відповім на два питання, які мені і не лише мені постійно задають.
Питання перше. Мародерство та бандитизм, до якого нібито причетні бійці Правого Сектору.
До більшості цих випадків ПС непричетний, ці злочини роблять звичайні бандюки, які прикриваються розкрученим брендом, щоб їх боялися. (Це вчора визнав навіть заступник голови МВС Євдокімов на ток-шоу Шустера). Дійшло до того, що зараз кожен другий порушник ПДД (це ДАІшники розповідають) каже ДАІшнику, який його зупинив: "Правий сектор" і їде далі.
Справжній Правий Сектор по мірі можливості із цими бандитами (я не про порушників ПДД, звісно) бореться і всіляко відмежовується від їхніх вчинків.
Іноді злочини і просто негарні вчинки роблять люди, які дійсно належать до лав ПС. Самі розумієте, під час революції різні люди до різних організацій вступають, а вже потім з’ясовується, хто є хто. Тим більше, що структура ПС від початку була дуже неоднорідною.
Але як тільки про такі випадки стає відомо керівництву ПС, порушників карають - аж до вигнання зі структури.
Бувають випадки, коли здають нерви, різне буває - за це потім вибачаються, як вибачились, наприклад, перед Сергієм Василюком, лідером гурту "Тінь Сонця", за зірваний концерт. До цих та інших ексцесів варто ставитись із розумінням - на те, щоб навести порядок, потрібен деякий час, а те, що ПС націлений на жорстку дисципліну, в усіх, хто їх зблизька бачив, не викликає сумнівів.
Питання друге. Чому після перемоги Майдану Правий Сектор не вступив до лав Національної гвардії, не поїхав на схід і південь захищати українські кордони, не здав зброю тощо?
Пояснюю. Правий Сектор вже деякий час веде перемовини з різними державними силовими структурами про включення бійців ПС до їхнього складу (про це, зокрема, казав на з’їзді Дмитро Ярош), і якщо все буде добре, незабаром домовиться. Чого стільки тягнуть? По-перше, це не тільки від них залежить. По-друге, у тих хлопців, що пішли до Нацгвардії, зараз не все так добре, як хотілося б. Вірю, що з часом ці негаразди будуть подолані, але поки що я отримую з перших рук листи, в яких хлопці обурюються, що їх навчають не військові, як вони сподівалися, а міліція, що їм видали міліцейську форму, що їхні навчання відзняли "для показухи", а далі нічому корисному не вчать, що люди розчаровані, мало не до бунту готуються і т.ін.
Ясна річ, що Нацгвардію і створювали не як армійський підрозділ, а як щось на кшталт Внутрішніх військ. Я не кажу, що це погано - кажу лише про те, що хлопців до цього не підготували, не провели роз’яснювальну роботу, не дали час звикнути до такого протиприроднього, як вони сприймають це зараз, підпорядкування міліції.
З одного боку, це добре, коли все вирішується швидко. Але у кожної медалі є зворотній бік. А якщо врахувати, що пересічний боєць Правого Сектору, людина з минулим у націоналістичній організації, іще гірше ставиться до міліції, ніж пересічний самооборонівець, просто чесна людина з народу - якби Правий Сектор запхали до Нацгвардії, наслідки могли б бути непередбачуваними. Тим більше, нагадаю, що нинішня міліція - не принципово нова українська правоохоронна структура, це ті самі менти. А керує ними людина, яка два дні тому скоїла політичне убивство одного з керівників ПС.
До речі, українським військовим, які захищають наші кордони, ПС допомагає, як може. Певна, що ця акція (http://www.bilozerska.info/?p=23604) була не єдиною.
Зброю ПС досі не здав тому, що, по-перше, на носі російська агресія, по-друге, без зброї вони стануть беззахисні і їх, як незручних партнерів, позбудуться, причому не найкращими методами. Гадаю, після того, як Аваков убив Музичка, у цьому ніхто не сумнівається.
Я хочу, щоб усі зрозуміли. По-перше, не кожен, хто зі зброєю, бандит. Це залежить від того, кому і чому він служить.
По-друге, у селі не починають будувати нову хату з того, що зносять стару - спочатку повністю завершують будівництво нової. Ось прийде Янукович із зеленими путінськими чоловічками - хто нас від них захистить? Армія і міліція? Як у Криму?
Ні, нас захистять озброєні відчайдухи. І якщо вони вже з’явилися у державі - не просто так же ж з’явилися, правда - доба їх покликала - то їх треба не роззброювати і винищувати, а допомогти, законодавчим шляхом, зареєструвати цю зброю. І створити для всіх бажаючих умови для служби у Збройних силах та інших силових структурах.
Все інше, шановні - то зрада.
33

Коментарі

129.03.14, 07:55

полностью слгласна!
это те ребята , БЕЗ КОТОРЫХ МЫ БЫ СЛУШАЛИ СЕЙЧАС АЗАРОВА, ОЛИЙНЫКА, ЧЕЧЕТОВА ....................
и сейчас без них все быстро вернется на круги своя

    Гість: Пегас13

    229.03.14, 09:17Відповідь на 1 від ir-ris

    полностью слгласна!
    это те ребята , БЕЗ КОТОРЫХ МЫ БЫ СЛУШАЛИ СЕЙЧАС АЗАРОВА, ОЛИЙНЫКА, ЧЕЧЕТОВА ....................
    и сейчас без них все быстро вернется на круги своя
    Я просо Авакову не довіряю. Я не знаю на кого він працює, але тільки не на Україну. Це моя власна думка.

      329.03.14, 09:27Відповідь на 2 від Гість: Пегас13

      не хочется верить, но очень похоже...

        429.03.14, 09:30

        Ага ! Гебня упівцям теж колись казала - здайте зброю, покайтеся ( від чого ? ) і вам гарантуємо життя і ... 10-25 років ГУЛАГ у !

          Гість: Пегас13

          529.03.14, 09:38Відповідь на 4 від Yuryar

          Ага ! Гебня упівцям теж колись казала - здайте зброю, покайтеся ( від чого ? ) і вам гарантуємо життя і ... 10-25 років ГУЛАГ у ! = А ось ПС я довіряю, хоча чесно сказати і поміж них (вибачте) бардака вистачає.

            629.03.14, 11:47Відповідь на 5 від Гість: Пегас13

            Ага ! Гебня упівцям теж колись казала - здайте зброю, покайтеся ( від чого ? ) і вам гарантуємо життя і ... 10-25 років ГУЛАГ у ! = А ось ПС я довіряю, хоча чесно сказати і поміж них (вибачте) бардака вистачає.тому що завжди до лав приходять різні люди, а зробити стійку структуру за кілька місяців неможливо.

              729.03.14, 16:27

              100%согласен с написанным. А Аваков от Батькивщины, так что делаем выводы....

                829.03.14, 16:38

                Согласен. Нужно защищать нормальных людей, Виталия Запорожца, рир ещё многих патриотов, которых нынешняя лживая власть убивает, авакова первым следует повесить, за то, что он уже сделал, и ещё многое сделает в будущем

                  929.03.14, 16:40

                  Нынешняя власть такая же как и приведущая, только фамилии поменялись, 100 человек на Майдане погибли не за это, не за Юлю, не за Авакова и Турчинова с Яценюком

                    анонім

                    1029.03.14, 17:33

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна