хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

«Всесвітня» змова.

  • 13.11.13, 08:00
«Всесвітня» змова 
Титул «Міс Всесвіт» здобула представниця Венесуели. Українка ввійшла в десятку найкращих
Гаврило СТЕПАНЯК   

«Міс Всесвіт–2013» Габріела Іслер в оточенні інших конкурсанток. (Фото  Рейтер.)

Одразу 86 найпрекрасніших дівчат навіть не світу — Всесвіту! — з’їхалися до Москви, аби поборотися за корону «найголовнішої» красуні. За всю 61–річну історію конкурсу «Міс Всесвіт» він уперше відбувся в Росії. І одразу — з відтінком скандальності: журналіст Енді Коен, який мав стати одним із двох ведучих фінального шоу, відмовився від цієї місії на знак протесту проти ухваленого в Росії закону про заборону пропаганди гомосексуалізму (Коен не приховує своєї нетрадиційної орієнтації). В результаті компанію колишній «спайс гьорл» Мелані Браун на сцені склав інший американський журналіст — Томас Робертс. До речі, теж гей, який також різко висловлювався проти «дискримінаційного» російського закону.

Утiм нинішній власник конкурсу, американський мільярдер Дональд Трамп, закликав «не драматизувати ситуацію» з правами секс–меншин у Росії. Попри це, представниця приймаючої країни, «Міс Росія» Ельміра Абдразакова, не увійшла навіть до шістнадцятки найкращих, що на таких конкурсах трапляється вкрай рідко. Тож деякі російські оглядачі одразу припустили, що «бєз гєйскіх кознєй» тут не обійшлося.

Натомість українка Ольга Стороженко увійшла навіть до півфінальної десятки найкращих. Недарма власниця конкурсу «Міс Україна–Всесвіт» Олександра Ніколаєнко, яка разом із чоловіком–мільярдером приятелює з подружжям Трампів, примо­стилася в залі просто поруч Дональда. Проте на більше Сашиного впливу цього разу не вистачило, і далі топ–10 українська «міска» з Вінниці не просунулася. Тож поки що найвищим досягненням українок на конкурсі «Міс Всесвіт» залишається звання першої віце–міс, яке 2011 року виборола Олеся Стефанко.

До фінальної п’ятірки увійшли представниці Іспанії, Бразилії, Еквадору, Філіппін та Венесуели. Їм випало найважче завдання — відповідати на запитання журі, до якого, зокрема, увійшли фронтмен легендарного гурту «Аеросміт» Стівен Тайлер, поп–король російського масштабу Філіп Кіркоров, російська топ–модель Анна В’яліцина та олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тара Ліпінськи (США).

Найкраще з усіма завданнями, судячи з усього, впоралася 25–річна представниця Венесуели Габріела Іслер, якій і дісталася омріяна корона вартістю 120 тисяч доларів з рук попередньої «Міс Всесвіт», американки Олівії Калпо. Венесуела виборола цей титул уже всьоме, відстаючи лише від США (тамтешні красуні перемагали на конкурсі 8 разів). Окрім корони, дівчині довелося «доношувати» за попередницею ще й купальник із діамантами вартістю 1 мільйон доларів, у якому Олівія позувала на сцені, а Габріела — вже по завершенні шоу.

«Міс Всесвіт–2013» має 180 сантиметрів на зріст, любить танцювати фламенко і працює на телебаченні, але найважливішою роботою у світі вважає материнство. Крім того, сеньйорита Іслер понад усе цінує можливість побути вдома. Тож найближчий рік видасться для неї непростим, адже володарці титулу «Міс Всесвіт» за контрактом належить жити в квартирі у Нью–Йорку й часто мандрувати з благодійними місіями по всьому світу.

2

Коментарі