хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про Тернопіль та депуттатів-зрадників

Офіційно.
2 червня 2017 року має відбутись чергова сесія міської ради, яку скликає міський голова #Тернополя.
Звісно, що всіх нас цікавить питання чи відбудеться сесія ?
Заявляю, що сесія відбудеться лише в одному випадку - якщо депутати у своїй більшості, а це як мінімум 22 з 42, зайдуть у сесійну залу та займуть свої робочі місця.
Тут все просто та зрозуміло. І перешкоджати депутатам зайти в сесійну залу ніхто з громадськості та ВО Свободи не буде. Вхід вільний всім, крім трьох депутатів-зрадників.
Але, як то кажуть, є одне але ! 
Два попередні засідання сесії були зірвані депутатами "бпп солідарність" Порошенка і ""#самопомочі" Садового, які не заходять до сесійної зали, прикриваючись депутатами-зрадниками, яких вигнали з партії ВО Свобода за порушення та зловживання. Це такий ригоанальний реванш від депутатів бпп + садопомочі - якщо коротко про те, що саме відбувається в Тернопільській міській раді, а вигнані зі Свободи депутати-зрадники хочуть взяти у заручники весь Тернопіль. Фактично вони поставили ультиматум всім - або нас не позбавляють мандату і дають "працювати" як колись, або міська рада взагалі не буде працювати.
А робота міської ради – це особисті питання тисяч тернополян.
Відповідно ми, Свободівці, вимагаємо, щоб три депутати-зрадники склали мандати, тобто виконали своє зобов'язання, яке ми всі давали перед виборами, що - "у разі виключення з партії чи переходу в іншу партію складу свій мандат." Але депутати-зрадники відмовляються виконати нашу вимогу, тому активісти Свободи вдаються і до радикальних дій з метою змусити їх скласти мандати.
Так #Свобода діє у всіх регіонах України. Принцип у нас один - Зрадникам не місце у сесійній залі.

P.S. Можете не сумніватися, що депутати-зрадники позбудуться мандатів, а всі їхні потуги та намагання створити хаос в роботі міської ради Тернополя виявляться марними ...
Вхід вільний всім !, крім депутатів-зрадників.
Втім, чи повториться комедійна драма під міською радою, в якому режисери з Тернопільської ОДА "бпп солідарність" і "самопомічі" руками тушок-депутатів прагнуть дестабілізувати ситуацію в місті, стане відомо вже завтра, 2 червня.

1

Коментарі