хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Скільки коштує один депутат ВР України!

Депутату від Кличка від «Удару» по округу № 144 Сергія Каплін  пропонували стати так сказати "тушкою"  аж за 5 млн доларів. С.Капліну  запропонували увійти до "провладної команди"  ПР,  тобто  у  фракцію  партії  регіонів  у  верховній  зраді.  

 

Як  мені  розказав  Каплін,  це був офіційний телефонний дзвінок з Адміністрації Президента. Співрозмовник,   грізним впевненим голосом запитав, чи готовий я вже до зміни політичної партії і, ... відповідно,  до  входження  у  фракцію  ПР  у Верховній Раді ", -  сказав Каплін. 

 

У той же час ударовец підкреслив, що співрозмовник з Адміністрації Президента назвав саме  політичну силу, яку він представляє -  це ПР !  

 

"На моє запитання, кого він представляє, відповідь була такою: мовляв, якщо треба,  то я називаю - це" провладна команда"  Віктора  Януковича» - сказав С.Каплін.  

 

За словами депутата, згода приэднатися у  фракцію ПР  за  гроші  зараз оцінюється сумою від 5 мільйонів доларів до 50 мільйонів доларів. Оплата  може  бути  і  підприємствами  та   власністю  членів  опозиціі,  яка  буде  відібрана  і  передана  мені. 

 

"При цьому, як додаток пропонується також  ще і ведення бізнесу від тих людей, яких мені  буде  названо. Бізнес відберуть у опозиціонерів і передадуть мені.  Я  буду  під  "кришею"", - додав він.   

 

……….. 

У підсумку розмови: "Я не для того перед виборами ходив по дворах, бачив сльози доведений до злиднів і відчаю людей, щоб продавати їхні голоси і їхні надії", - обурився Каплін.

 

P.S.: нагадаю, за результатами виборів партія «УДАР Віталія Кличка» посіла третє місце, з результатом 13,96%. За результатами парламентських виборів ближче всіх до формування більшості (226 голосів з 450) опинилася партія рігАналов - сфальсифіковані 185 місць (72 за списком і 113 по мажоритарних округах). Партії опозиції - "Батьківщина", УДАР та "Свобода" - в сумі отримали всього 180 місць, хоча по правді вони повинні були отримати 247 місць. Решта місць в Раді VII скликання дісталися комуністам (32 мандати - дійсне число 21) і депутатам-самовисуванцям, обраним у мажоритарних округах (43 депутати - дійсне число 33), а також представникам невеликих партій підтриманих бандитською владою (7 місць).

beat kill death

53

Коментарі

17.12.12, 13:45

цьго чекати не довго довелось.

    27.12.12, 21:39

    і коли там вже зброю продавати дозволять? прошу маякнути

      анонім

      39.12.12, 22:37

        анонім

        49.12.12, 22:51

        Ціни ростуть. В 98-му депутаттів переуповували за якихось 20-50тис. зелених. Мабуть не виходить у бандюків з більшістю, раз такі суми.

          Гість: Премьер_Я

          510.12.12, 10:26Відповідь на 4 від анонім

          це тільки перший етап - купівля; дальше ми застосуємо серйозніші методи - залякування, шантаж, слідкування, відкриття кримінальних справ, тиск на родичів, відбирання бізнесу, рейдерські захоплення, побиття членів родини, влаштування несчасних випадків найближчих членів родини, викрадення, тортури, ... куди вони дінуться - всі будуть нашими "тушками"

            610.12.12, 10:37Відповідь на 4 від анонім

            Мало хто зможе встояти проти спокуси і шантажу.

              анонім

              710.12.12, 10:48Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Мало хто зможе встояти проти спокуси і шантажу.Я знаю чоловіка, який в 2001-му відмовився переходити з фракції "Батьківщина" в "Яблуко" за 500 тис зелених. Правда потім йому ЮВТ віддячили -- в останю нічь перед висуванням пересунула з прохідного місця на непрохідне. А взяв би -- довго міг би безтурботно жити. Ми би зате перестали його поважати.
              До речі, навіть серед теперішніх депутатів є такі, які не спокусилися на гроші, та не проводили "спецьоперацій". Від нас залежить аби їх була більшість.

                810.12.12, 10:58Відповідь на 7 від анонім

                Мій знайомий, депутат ВР першого скликання, член Хельсинської спілки, сказав: "Одиниці, які зможуть встояти, більшість тих, кого можна шантажувати." Потрібно бути чистим і святим, щоб не можна було віднайти важелів тиску на людину.

                  анонім

                  910.12.12, 11:07Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  Шантажувати можна будь-кого, згоден. Тим паче, святих нема. Наприклад, Доній не піддається ні на що. А Тарасик Чорновіл зламався на сфальшованій справі. Питання, мабуть, внутрішньої самооцінки. Чи здатна люжина витримати тиск. В тому випадку, що я навів, знайомий приїхав до мене і цілий тиждень бухав. От так зихистився, але не продався.

                    1010.12.12, 11:16Відповідь на 9 від анонім

                    Це ще не кінець. Почекайте, на нього ще будуть тиснути більш дієво. От тоді і скажете, чи втримався. Можуть шантажувати навіть сімєю. Головне - ціна питання.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна