хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

ПРдуни готуються до масових фальсифікацій виборів !!!

ПРдуни відмовилися ввести адміністративну відповідальність за фотографування заповненого бюлетеня на виборах і передачу такої фотографії іншим особам. За прийняття в першому читанні законопроекту № 8100 проголосувало лише 106 депутатів опозиції і не проголосували ПРдуни, комуністи, литвинівці та тушки. Проектом пропонувалося доповнити Кодекс про адміністративні правопорушення новою статтею і внести зміни до законів про вибори депутатів Верховної Ради, місцевих рад та Президента. Тобто ввести  відповідальність за проведення  "каруселей".

Якщо би закон був прийнятий,  то він передбачав введення штрафу за фотографування виборцем бюлетеня в розмірі 850-1700 гривень (50-100 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян) з конфіскацією засобів фото-і відеофіксації.

Крім цього, пропонувалося ввести штраф 8 500-17000 гривень (500-100 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян) з конфіскацією носія інформації і засобів передачі даних за передачу фотографії заповненого бюлетеня іншим особам (тобто бандитам, які будуть організовувати каруселі).

Як всім нам відомо, вибори Верховної Ради відбудуться 28 жовтня 2012 року. Вибори пройдуть з масовими фальсифікаціями на сході і півдні Україні, як і завжди. Адже вибори пройдуть за змішаною системою: 225 депутатів будуть обрані в одномандатних мажоритарних округах, ще 225 депутатів пройдуть в парламент за партійними списками (тобто усі старі сволочі від ПРдунів залишаться в ВР).

Прохідний бар'єр тепер складає 5%. І у дрібних партій немає ні найменшого шансу представляти своїх виборців у Верховній Раді !
53

Коментарі

16.06.12, 21:45

Ясний перець! А на що вони ще здатні? Для чого перенесли вибори майже на рік? Якщо українці не покажуть на що НАРОД здатен, то не буде взагалі на мапі країни Україна.

    26.06.12, 21:47Відповідь на 1 від Alter ego*

    вже показали з мовою теж буде і з виборами треба нам дівчатам братися до тероризму, якщо в нас усі мужики - ШМАТИ !!!

      36.06.12, 21:49Відповідь на 2 від Mаряна*

      вже показали з мовою теж буде і з виборами треба нам дівчатам братися до тероризму, якщо в нас усі мужики - ШМАТИ !!!Ми з Любавушкою давно до такого висновку прийшли! Мужики після роботи, якщо в них така є,з пивком перед здібні тільки лежати.

        46.06.12, 21:54Відповідь на 3 від Alter ego*

        та ні на що вони не здатні, ... а ні в ліжку, а ні поза ліжком бо якби дивилися телік то давно б уже мали взяти приклад з греків, французів, італійців ... там люди СВОЇ права відстоюють

          56.06.12, 21:55Відповідь на 4 від Mаряна*

          та ні на що вони не здатні, ... а ні в ліжку, а ні поза ліжком бо якби дивилися телік то давно б уже мали взяти приклад з греків, французів, італійців ... там люди СВОЇ права відстоюютьРос.сіріяли такому не вчать!

            66.06.12, 21:59Відповідь на 5 від Alter ego*

            во хлюпіки тепер пішли ще й мелодрами почали дивитися, ... тфу на них ... !!! ... замість того, щоб своїм дітям забезпечити гідне щасливе життя, як у всіх європейських країнах

              76.06.12, 22:09Відповідь на 6 від Mаряна*

              во хлюпіки тепер пішли ще й мелодрами почали дивитися, ... тфу на них ... !!! ... замість того, щоб своїм дітям забезпечити гідне щасливе життя, як у всіх європейських країнахТак зараз же там якісь менти, кадєти, свати...

                Гість: Революция

                86.06.12, 22:13

                Люди при власти будут делать все чтоб остаться на кресле, а народ будет и дальше на них работать.

                  96.06.12, 22:19Відповідь на 8 від Гість: Революция

                  Ви очевидно хотіли сказати - НЕЛЮДИ

                    107.06.12, 08:29

                    Фальсіфікації будуть масовими.А у КОДі вони все округи ніяк поділити не можуть А питанням як протидіяти фальсифікаціям так звана оппозиція не займається. Здається, вони надіються з владою домовитися.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна