хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

"Патриотический" Львов развели как лохов :)

Сьогодні ще один автобус виробництва ЛАЗ зійшов з маршруту через поломки. Загалом, зараз не працює 9 автобусів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Поломки, через які 9 автобусів не виїжджають на лінії, не могли трапитись через ДТП. Адже машини ще ввечері самостійно заїжджали в парк, а зранку водії не могли їх завести. Мали випадок, коли автобус довелось «тягачем» з Винник доставляти в АТП, бо не спрацьовував двигун. По 5 автобусах з двигуном «Дойц» ситуація аналогічна – машини не заводяться», - зазначив Андрій Тимчина.

Нагадаємо, як зазначало сьогодні керівництво ЛАЗу, основною причиною поломок автобусів підприємство вбачає ДТП.

«Зараз на території АТП №1 стоїть лише 1 автобус ЛАЗу з пошкодженим лобовим склом. Це скло було проплачено автобусним заводом ще раніше. Вартість його – приблизно 8 тис грн.

Інші машини стоять через поломки комплектуючих. Зокрема, маємо 5 автобусів з поломками паливної системи та двигуна. Виробник – фірма «Дойц» представництва у Львові не має, тому ЛАЗ запросив спеціаліста з Києва. Досі чекаємо. Усі ці машини на гарантії.

Також стоять з поломками машини з китайськими комплектуючими, поламані троси перемикання передач, мости. 2 машини вже третій день стоять на ЛАЗі. На сьогодні зроблена лише одна. Другу обіцяють полагодити на понеділок. Ці машини також на гарантійному обслуговуванні.

Сьогодні ще одна машина з’їхала з рейсу через поломки троса.

Усі автомобілі проходили технічний огляд, ми вчасно замінювали мастила, фільтри – кожні 10 тис км. Тому дивно, чому 4 автомобілі, з 28, з двигунами «Дойц» поламались.

Ще одна машина стоїть на вул Грунтовій з поламаними задніми гальмівними накладками. ЛАЗ не може її полагодити, бо аналогів таких запчастин в Україні нема», - зазначив Олександр Кобіль, начальник відділу ремонту ТЗ АТП №1.

Джерело: 
ZAXID.NET А может все-таки дешевле и проще делать автобусы из своих запчастей , чем покупать китайкое . Судя по всему ЛАЗ развел городскую власть Львова как лохов своими "национальными" автобусами, сделанными из китайского ширпотреба :)
5

Коментарі

119.01.12, 09:29

Китай тоже разное делает. И качество бывает у них на уровне, но за это нужно платить, а тогда денег в карман не останется.

    Гість: Комендор

    219.01.12, 12:10

    То лучше львовские власти своим ЛАЗом занялись, чем премии учреждать, типа имени Остапа Бендера.