хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Україною керують жиди !!!

Большинство  депутатовВерховной Рады уверены - из-за признания русского языка региональным в ряде областей ущемлены интересы других национальностей. 

В частности, в Одесской области есть населенные  пункты, вкоторых компактно проживают лишь  одни болгары, гагаузы и молдаване. То же самое касается Закарпаття. 

В целом же эксперты констатируют - в канун выборов языковаятема обогнала по накалу обсуждения даже тарифы, цены и другие социальные  вопросы. То есть она выгодна  лишь бандитской  власти !!! 

Разве вопрос в том, что областные советы, которые принимали  решение под диктовку из центра о придании русскому статуса регионального языка,забыли о том, что на их территории много административных единиц которые  населяют те или иные народы мира …  и большинство  из них не  согласны с вердиктомо  блсоветов. 

В Одесской области есть населенные пункты, в которых  компактно проживают с большинством болгар, гагаузов, молдаван,   … они  там  -  основные национальные группы. 

Когда в областях региональным был признан русский, эти  меньшинства именно и оказались ущемленными. 

По словам  депутататов, - все противоречия заключаются в том,   что закон был по существу принят неправильно …. в первом чтении, без учетап  оправок и замечаний от фракций  !!!!!!!!!!

А Ви як думаєте ??? Україною дійсно керують жиди !!!


90%, 43 голоси

2%, 1 голос

8%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
25

Коментарі

127.08.12, 15:40

бо треба ту мразь вбивати як тараканів де це видано, щоб вороги чужої національності заволоділи 80% національних багатств України

    227.08.12, 21:34Відповідь на 1 від Степанов Я

    Чому жиди? Просто лакізи Путіна

      328.08.12, 07:52

      Жиды нас стравливают между собой, а мы славяне друг друга резать готовы. Все это делается веками.

        428.08.12, 10:39

        Тому жиди, бо розмовляють мовою загарбника. Хто сильніший - на ту сторону і перестрибують, як блохи. За окупації німецьку вивчили дуже скоро.

          528.08.12, 10:44Відповідь на 1 від Степанов Я

          бо треба ту мразь вбивати як тараканів де це видано, щоб вороги чужої національності заволоділи 80% національних багатств УкраїниБо вони дуже розумні (розум, обман і хитрість - рівнозначні поняття) Торгашиство, міняйлово, позики - основне заняття.

            628.08.12, 14:40Відповідь на 1 від Степанов Я

            бо треба ту мразь вбивати як тараканів де це видано, щоб вороги чужої національності заволоділи 80% національних багатств України

              728.08.12, 14:43Відповідь на 5 від Левус

              Катерина 2 правильно видала указ - УСІХ жидів виселити за кордон Російської Імперії !!! Чому до цього часу цей УКАЗ не виконаний !!! Вимагаю, притягнути владу Росії і України за невиконання указу до відповідальності !!!

                828.08.12, 19:16Відповідь на 7 від Aмaзонка*

                Катерина 2 правильно видала указ - УСІХ жидів виселити за кордон Російської Імперії !!! Чому до цього часу цей УКАЗ не виконаний !!! Вимагаю, притягнути владу Росії і України за невиконання указу до відповідальності !!!Катьорина сама була жидівкою і масонкою з німецьких курв і сатанистів яка знищила тисячі козаків і міліони украінців обрусила насильно та це ж про неі писав наш КОБЗАР :"ОТОЙ Первий \ПЬОТР розпинав нашу УКРАІНУ а Втарая\Катьорина що доконала МАТІР.СИРОТИНУ."Указ КАТькою був виданий щоб запобігти створенню масонських жидогруп незалежних від одноі жидомасонськоі ЦАРложі Жиди керують МОСКОВІЄЮ ще з часів ВолгКИТайЖидоКАГАНАТУ \понад тисячу років але маскуються під російські і укранські прізвища ...КАТьорина та Пьотр є в пеклі

                  928.08.12, 19:30Відповідь на 2 від М_Ірина

                  ПУТІН є СУПЕРжидсатаніст з роду ЛЕНІНА\З ЛИСИМ гуляла курва бабкаПУТІ відьма комуністка http://www.youtube.com/watch?v=1rcjzYjnnrQ ЯК БОГ дасть у вересні ВОВКАстане трохи царем від АНТИХРИСТА та згине після БОЖОГО ПОВСТАННЯ УПА разом з усією МОСКВОЮ провалом в землю до жовтня 2012 У це не вірять люди та Божа МАТИ в Карпатах 27серпня 2012року повторила наказ козакам УПА молитися постити і ходити на прощі та молебні з цим наміром та щоб була зменшена сила зла жидохасидів які у вересні в початок іх НОВАГА ГОДА хочуть явити в УКРАІНУ свого МЕШІАХА\=МЕСІЮ тобто БОГУ противного АНТИХриста який накаже хай ПУТІН робить з КИІВА всесвітню ПРаВАСЛАВНУЮ Сталіцу с велікім русскім язиком і китайармією та прихвоснями а проти цього АНТИХРИСТА явиться ще один в Англіі а в ГАЛИЧИНІ НАШ БОГ

                    анонім

                    1028.08.12, 23:02

                    "Україною дійсно керують жиди" - ....та що Ви таке говорите.....не може бути, це наклеп та розпалювання антисемітизму.
                    Щоб розвіяти цей наклеп варто лиш подивитись на арійські* пики більшості наших верховних кєровніків...я вже не говорю про явних та прихованих алігархів-можновладців... ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна