хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Осінні вибори у парламент недемократичні !!!

 Проведення осінніх парламентських виборів в Україні без лідерів опозиції - Юлії Тимошенко та Юрія Луценка - є ганьбою для України і такі вибори є недемократичними. Таку думку висловив депутат Європейського парламенту Чарльз Теннок з група європейських консерваторів і реформістів.

«Особисто для мене, парламентські вибори в Україні, позбавлені опозиційних лідерів, - є недемократичними, а їх результат не буде представляти реального вердикту народної думки, і ця ситуація буде свідчити про нелегітимність обраних парламентаріїв», - заявив Чальз Теннок

 Євродепутат сказав, що буде ініціювати окрему доповідь Європейського парламенту про недемократичність проведення парламентських виборів в Україні.

 «Я буду закликати Європарламент підготувати окрему доповідь, яка висвітить недемократичний клімат, в якому будуть проводитися ці вибори», - підкреслив він.

 Як відомо, підконтрольний владі ЦВК не зареєстрував лідерів опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка кандидатами в народні депутати за виборчим списком Об'єднаної опозиції. Підконтрольні суди двох інстанцій, за вказівкою згори,  теж підтвердили «законність»  рішення Центрвиборчкому.

stenastenastena

 П.С.: в суботу, 18 серпня, антинародна ЦВК закінчила реєстрацію кандидатів у народні депутати для  осінніх виборів у Верховну Раду. Усього зареєстровано 5771 кандидата в народні депутати, в тому числі 2644 – по партійним спискам і 3127 – по мажоритарних округах. Зареєстровано партійні списки 22 партій.

21

Коментарі

119.08.12, 10:51

погоджуюся з автором вибори без лідерів опозиції є нелігітимними

    219.08.12, 12:04

    Центральна виборча комісія грубо, нагло ы цинычно порушила Конституцію України, відмовивши в реєстрації кандидатами в народні депутати лыдерам опозиції Юлії Тимошенко та Юрію Луценку.

    Про це заявив депутат Європарламенту, віце-президент Європейської народної партії Яцек Сарюш-Вольські (група народних партій, Польща)

      319.08.12, 12:06Відповідь на 1 від Teрминатор*

      Відмовивши в реєстрації Тимошенко і Луценко, Центральна виборча комісія порушила українську Конституцію. Даний текст розрізняє право на реєстрацію кандидатом і право на участь у виборах: він говорить, що засудження може бути причиною у відмові особи стати членом парламенту, проте уточнює, що засудження не може бути підставою для відмови в реєстрації на парламентських виборах !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        419.08.12, 13:10

        Повністю з Вами згідна!

          519.08.12, 14:10

            619.08.12, 14:39

            Це вже вибори без вибору!

              719.08.12, 15:11

              Трудно представить, чтобы это решение не осложнило еще больше отношения Украина-ЕС. Пожалуй, станет даже сложнее украинской власти получить любое упрощение в диалоге, что, в свою очередь, ляжет бременем на обычных граждан Украины

                819.08.12, 16:41Відповідь на 7 від НиколайВторой

                Нынешнее правительство, под руководством партии власти, давно поставило перед собой задачу испортить дипломатические отношения не только с европейскими странами, а и с передовыми, цивилизованными странами всего мира! Это их внешняя политика и стратегия!!! Поняв, что никакие дивиденды лично им от вхождения в ЕС и упрощения визового режима не светят (они и так в любой момент куда захотят себе визу сделают), они усмотрели от этого для себя только вред и опасность! Ведь имея возможность уехать на заработки или ПМЖ в любую цивилизованную страну, большинство наших граждан покинут свою Родину, которая давно уже для них стала не Родиной!!! Как можно назвать Родиной страну где ты бесправен??!!! Как можно назвать Родиной страну где тебе ничего не принадлежит??!!!

                  919.08.12, 16:55Відповідь на 2 від Aмaзонка*

                  Это уже не первый раз! Ни для кого это не неожиданность! О каких демократических выборах можно говорить в этой стране если по грубо, бездарно сфабрикованным делам сидят лидеры прошлых президентских выборов???!! Почему они сидят???
                  Сидят они потому что их с одной стороны ненавидят, а с другой стороны боятся!!! Как же и кто допустит их сейчас к выборам???
                  Сейчас когда всем и без этого стало ясно, что те кто стоят у руля страны, НЕ ТУДА ВООБЩЕ РУЛЯТ!!!
                  На глазах у всей Украины и Мировой общественности разыгрывается фарс который призван всем показать: Что конституции у нас нет! Что закона у нас нет! Что суда у нас нет!
                  Ответьте мне - О ЧЁМ МОЖНО ДАЛЬШЕ ГОВОРИТЬ С ЭТОЙ ВЛАСТЬЮ???!!

                    1019.08.12, 17:00Відповідь на 9 від Combat1

                    З цією владою нема про що говорити, але вона ВЛАДАРЮЄ
                    і нищить Україну, як танк

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна