хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Те, що відомо лише мені одному. ВЧ.





   Телевізійна аудиторія прагне бачити лише найкраще, найцікавіше, найсвіжіше, легко зрозуміле, відоме у всьому світі... Тому як трансляція телеканалів відбувається у межах країн, окрім супутникових каналів, кабельного телебачення, аудиторія поділяється їх границями.
   Ще зовсім недавно глядацьку аудиторію виміряли щоденниками, звичайними щоденниками, що видавались працівникам, які вписували в них все, що бачили за день, відмічали кожних 15 хвилин, або як накаже голова телерадіокомпанії. Сьогодні замість щоденників у них пристрої телеметрії, які щось записують, передають отриману інформацію на сервери, де вона обробляється і звідти виходять гаряченькі, щойно надруковані графіки. Точність цього аналізу не сто відсоткова, зрозуміло.
   Нові телевізори які мають безпровідний доступ до інтернету не можуть мати набагато вищу ціну, ніж без цієї функції, а також що мають операційну систему, на яку можливо встановити програми для віддаленого спілкування, та для чого завгодно ще, наприклад: для виміру телевізійної аудиторії. Звичайно не всі можуть постійно бути підключеними до мережі інтернет, та не всі мають бажання висловити свою думку, щодо програми, що йде по телебаченню. Можливо тому, що треба більше довіряти людям із щоденниками.
















Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!

40%, 2 голоси

0%, 0 голосів

60%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

129.11.15, 22:20

Згодна!

    Гість: чеБуран

    229.11.15, 22:32

    если серьёзно , то собака- это лучшее, что есть у человека.
    я так думаю...

      330.11.15, 04:30

      какие-то странные у тебя варианты выбора в опросе. Вот общество анонимных параноиков, например, благодарно тебе за раскрытие функции слежки телевизоров за тобой. Хотя они просили передать, что такого общества не существует.