хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Збірна СРСР

Як би вона виглядала тепер.

Напевно це буде менш цікави стаття, ніж про збірну Югославії, яка підштовхнула мене на створення такої, оскільки претендентів бачу в основному тільки з Росії та Україні,в тім як це було й раніше.

Воротар.
Претендентів бачу тільки два: Олександр Шовковський та Ігор Акінафеєв. Але оскільки другий травмований і невідомо в якому стані він знаходиться виберуШовковськогоякий влітку міг опинитися в лондонському Арсеналі. Але як правило воротарів завжди повинно бути як мінімум три, тому згадаю ще про Рибку, який справив впечетленіе в цьому сезоні і в чемпіонаті України і в Лізі Чемпіонів, але не зарекомендував себе так, як гравці вище.

Захисники.
Правий захисник. І ворожити не треба. Лідер і капітан Зеніту Олександр Анюков. Вже кілька років стабільно виступає як на клубному так і на міжнародному рівні. Навіть заміну йому важко знайти, в принципі на правому фланзі може зіграти і Олексій Березуцький, якому місце в центрі навряд чи знайдеться.
Куди йому до екс-барселонця Дмитра Чигринского, не замінного гравця збірної, так само як Ярослав Ракицький, який міг/може опинитися в Барселоні. Ну і на заміну їм досвідчений екс-гравець Мілана і капітан збірної Грузії, який нині виступає за ДженоаКаха Каладзе. З лівим флангом теж гадати не треба. Юрій Жирков, екс-гравець Челсі, нині виспатися за Анжи, завжди відмінно тягнув брівку. Хоч і вважається півзахисником, у збірній Росії він грає саме в обороні. Так чому б йому не зіграти і в "збірної СРСР"? На заміну йому досвідчений гравець Редінга, грузин Заруб Хіназішвілі.

Півзахисники.
Українські крила з Ярмоленком на лівому фланзі і Коноплянкою на правому, гравці які вже давно звернули на себе увагу ТОП-клубів та є незамінними гравцями своїх клубів та збірної. І на заміну Семедова з Олегом Гусєвим.
Плеймейкер однозначно Аршавін. Після продажу Фабрагеса і Насрі він знову став з'являтися в стартовому складі, нехай вже не грає так, як в першому сезоні він є капітаном і незамінним гравцем збірної Росії. На заміну Алан Дзагоєв з ЦСКА. В опорній зоні Анатолій Тимощук з Баварії і Міхітаряна з Шахтаря, а на заміну їм Широкова, яким би він не був базікою.

Нападники.
 
За моєю схемою нападаючий всього один, і вважав за краще б я Марко Девіча, але той, як відомо серб з українським громадянством, а Сербія не була в СРСР. Павлюченко в Тотенхемі не грає, Кержаков травмований. Залишається один Андрій Шевченко, найдосвідченіший гравець з перерахованих, володар Золотого М'яча і екс-гравець Мілана. Ось і капітана підібрали.

Pro Evolution Soccer Team 3-4-3 football formation
4

Коментарі

анонім

114.12.11, 10:09

Одна проблема -- тренер! Хоча мене і не цікавить така збірна!

    214.12.11, 10:47Відповідь на 1 від анонім

    Гм, справді, тренер. Маркевич, Слуцький... А чому не цікавить? Тут ж про союз мало йдеться, просто збірна пострадянських країн.

      анонім

      314.12.11, 10:55Відповідь на 2 від Райден

      Зрозуміло Маркевич. А щодо пострадянського простору -- це минуле. Мене більше цікавить склад нашої збірної на Євро 2012.

        414.12.11, 11:11Відповідь на 3 від анонім

        Це тільки фантазія, от склад збірної реальність яка може виявитися проблемою.

          514.12.11, 11:15Відповідь на 3 від анонім

          Ще збираюся створити збірну легіонерів чемпіонату України та символічну збірну України. Напевне краща ідея?

            анонім

            614.12.11, 11:21Відповідь на 5 від Райден

            Клас! Цікаво подивитися і обговорити!

              714.12.11, 17:40

              Дуже цікаво