хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як УЄФА зіпсувало свято Шеви

Ще до початку Євро говорилося що Андрій скоріше за все закінчить кар"єру після закінчення Євро-2012 в Україні та Польщі. Вчора в інтерв"ю  після матчу заявив що закінчує виступи за збірну. Роки вже не ті, битися на два франти немає сил. Слід сказати що закінчив він як завжди на коні забивши 2 єдині на цьому чемпіонаті Європи голи точними пострілами. Проте завершення могло б бути ще більш грандіозним якби Максесу вручили червону, хоча й та ніхто не гарантував би нашій збірній перемоги, навіть Шева. А от гол Девіча, який не справедливо не зарахували зіпсував усю радість від гри, якої наші очі давно не бачили від збірної України. Цей гол міг би додати мотивації та сил щоб забити другий. Відео не зарахованого голу Девіча було видалено з youtube, а те що гол був визнає вся британська преса, тема активно мусолиться в інтернеті. 

А пам"ятаєте історію з Руні, коли його дискваліфікували спочатку на три матчі, попри те що навіть гравці Чорногорія в матчі з яким він получив дикваліфікацію просили не карати Руні. Скажу навіть я був проти щоб Руні покарали, це було ще до жеребкування Євро-2012, майже одразу з"явилася офіційна інформація що дискваліфікацію Руні скоротили до двох матчів, Платіні переконався що Французами він точно не зіграє.

________________________

 А тепер що-до самого Шеви, легенди українського футболу Динамо Київ та збірної України якого поважають навіть донецькі. Дякую за все що ти зробив! Браво! Таких як ти не було і більше не буде.


5

Коментарі

120.06.12, 17:21

Шеві

    221.06.12, 20:48

      Гість: MeddiK

      322.06.12, 00:58

      Шева - молодець з великої літери. Памятаю початок його кар`єри (я тоді тільки почав розуміти футбол) в Динамо Київ (як молоді динамівці, в тому числі і Шева громили Барсу 4-0 в 1997), феноменальну гру за італійський Мілан, перехід до Челсі (до тих довбаних аристократів), поверненення до Києва. За Шеву ніколи не було соромно, ні на полі, ні в житті. Він завжди грає до кінця, б`ється, падає і встає, і грає у футбол, а не катає м`яча по полю за гроші (цьому їх мабуть навчив ще Валерій Лобановський). За збірну Андрій завжди грав як КАПІТАН, молодець, одним словом. Було б добре, якби він продовжив виступати за збірну, в свої 35 він бігає, рухається і грає краще за Мілевського, Сєлєзнева і багатьох інших разом взятих. Звичайно, спортивний вік, це не жарти, але хай там як, Шева - молодець!!!