хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Салматов-2? Що робити?

  • 17.11.11, 12:30
Так вийшло що я не зміг учора похизуватися вашими фото та відео, оскільки виникли термінові справи. І що тепер робити з оцим? Я точно знаю що це був той самий Равін, він й не дуже це приховує. Не легко взяти в ігнор таку почвару, коли в його блозі "женуть" на Україну. Дивлячись на такі статті "Шевченко - Семину: не трогай меня, понял"(почитайте останні коментарі), "ФОТО: Новичка Шахтера фотографировали в баре", це, до речі було декілька років назад, почитайтье ще там коментарі. "со спорт уа я и не уходил". Тобто, його дуже часто банили а він далі реєстрував нових користувачів.  "Видео: Антироссийские скандирования на Украине" та ще багато інших можна було б сприймати як відповідаюче темі блогу, тай про Росію там теж є. Проте це явно прояв українофобії, оскільки в кожному своєму коментарі він бажає показати яка Україна погана. Але най гірше це ось цей пост -  "Фашизм идет в футбол". Набрав півтори тисячі друзів для рейтингу, Більше ніж "всєма ізвестний" Уткін.

Понад півтора року назад був ще схожий користувач ДинамоМ, таким ніком й новдовзі прославився Равін, після вже якої "бані". Так це одна й таж людина, але най гірше - судячи зі всього вона українець. В ДинамоМ як і Равіна на сторінці було воказано "місце проживання - Україна, Київ", тепр же він "донецький", що йому більше пасує. Так це ще нічого не означає. А от те, що коистувач ДинамоМ продемонстрував всім свою рожу з українським паспортом, на якому красувалась ідинтична рожа - факт. Проте через якийсь час його забанили за те що він одів аватарку "жрем сало п...м гас", на що я йому відповів ось таким аватаром - http://i.imgur.com/wvvti.jpg. Як на мене обидва чудові.) Що правда довелось теж баню спробувати. Проте я трохи відхилився. До цього я навіть не пізрював що це ода людина, аж поки його рожа не знову нен амалювался, що правда вже без паспорта. Сподіваюсь що мої здогади не більше як
 здогади. Бо соромно, коли в Україні є такі люди. Я вже давно планував організувати десь аналогічний блог, от тільки не хотів опускатися до його рівня.
3

Коментарі

120.11.11, 20:36

З людьми треба розмовляти на ОДНИЙ мови:
з добрими по-доброму, з поганимипо-поганому