Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Кожанов, твій дім Львів!

Кожанов одів футболу Карпат та пішов дякувати вболівальникам Карпат як раніше. 
 
Це відео багато про що говорить та означає. По те, хто був правий в перепалці з Ахметовим. Зайвий раз підтверджує те, що Шахтар боїться підсилити інші команди з Чемпіонату України. Нехай би гравці вже підписували контракти з Ільічівцем, тоді знали б що на них чекає. Не приємно бачити команду без вогонь в очах.
Але головне - це говорить де насправді дім Кожанова. Кого він любить і де бажає залишитися. В нього у Львові сім'я. Він з самого початку був проти цього переходу. Контракт в нього закінчуэться в літку. Так що чекаємо. Кожанов - твій дім Львів!!!!
4

Коментарі

анонім

19.11.11, 10:54

Приємно бачити таке відношення фанів до своїх колишніх гравців. А Кожанову дійсно варто поміркувати. А щодо Ахметки, так кроти багатьох толкових консервують, аби не було конкурентів.

    29.11.11, 11:02Відповідь на 1 від анонім

    Це не футболки палити. В Дніпрі Назаренка теж добре прийняли. А нарахуное Ахметова згоден, ті гравці могли б стати одними з кращих в Україні. Іщенко й Кобін, теж з Карпат, вже не ті. А раніше й в збірну викликались. Кравченко, Чижов і Фомін були дуже перспективними футболістами. А зараз... Віценець, Бутко вважаються одними за найперспективніших в Україні, Як колись вище перечислені. Кривцов є номінатом на кращого молодого гравця Європи цього сезону - гріє лавку. Навіть тепер, коли Чигринський получив травму можна було б дати йому себе проявити. Ні, він випускає ніякого Кучера, який навряд чи краще. Той же Ракицький наразі зовсім інший, взагалі здувся.

      анонім

      39.11.11, 11:23Відповідь на 2 від Райден

      Мабуть Тимощук, свого часу, не даремно втік.

        49.11.11, 11:36Відповідь на 2 від Райден

        Це не футболки палити. В Дніпрі Назаренка теж добре прийняли. А нарахуное Ахметова згоден, ті гравці могли б стати одними з кращих в Україні. Іщенко й Кобін, теж з Карпат, вже не ті. А раніше й в збірну викликались. Кравченко, Чижов і Фомін були дуже перспективними футболістами. А зараз... Віценець, Бутко вважаються одними за найперспективніших в Україні, Як колись вище перечислені. Кривцов є номінатом на кращого молодого гравця Європи цього сезону - гріє лавку. Навіть тепер, коли Чигринський получив травму можна було б дати йому себе проявити. Ні, він випускає ніякого Кучера, який навряд чи краще. Той же Ракицький наразі зовсім інший, взагалі здувся. треба збільшувати ліміт українців

          59.11.11, 12:40Відповідь на 3 від анонім

          Можливо. Белік з Воробйом такі голи "клепали" за ШД але чомусь Луческу не підійшли. Зараз Пятов з основи вибув.

            69.11.11, 12:43Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

            Навпаки. Треба прибрати ліміт. Уїкраїнці вважають себе чуть не ключовими гравцями. Якщо прибрати ліміт вони почнуть пахати на всю. А от ліміт на орендованих потрібен.

              79.11.11, 15:23Відповідь на 6 від Райден

              Навпаки. Треба прибрати ліміт. Уїкраїнці вважають себе чуть не ключовими гравцями. Якщо прибрати ліміт вони почнуть пахати на всю. А от ліміт на орендованих потрібен.Без ліміту,взагалі куплятимуть тільки іноземців.

                89.11.11, 15:34Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                А що нехай краще грає, хоча вірніше відбуває номер, 10 українців? Якщо не буде ліміту то наших хлопців залюбки будуть відпускати за кордон, в командах вони будуть намагатися витіснити легіонерів. Особливо з кращих, на кшталт Ярмоленка, Девіча, Мілевського і т.д. В Англії ліміту немає, Іспанії, Італії, Франції, Німеччині. Всіх Топ-чемпіонатах. А які збірні й чемпіонати. Нам вже давно треба з низ брати приклад.

                  99.11.11, 16:06Відповідь на 8 від Райден

                  Не рівняй Європу до нас.В Європі -німець в Італії не легіонер.Тому ,нічого дивного,що в англійському клубі більшість французів,а в французькому- англійців.А до нас провідні європейські гравці не приїдуть,і наші туди не поїдуть.

                    109.11.11, 16:34Відповідь на 9 від дТОЛЯізХорола

                    Наші б поїхали якби їх відпустили. Кликали не одноразово. З Ярмоленком не ясно. За коноплянку 50 мільйонів просять. А такий "ліміт" краще ніж наш. Не було б отих другосортиних бразильців аргентинців.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна