хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Може, газ?

 Як вам такий комент:
 "Я тоже так отшутился,что мол Янек Ахмета попросил слить Зениту в обмен на скидки по газу.Не зря их президент на обеих встречах присутствовал.А вообще обидно,чуствуешь себя обманутым.Вместо наслаждения игрой начинаешь подсчитывать варианты.И что-то слабо верится что при такой игре они смогут Апоель обыграть,ведь киприотам по большому счету не надо ходить а атаку-ничья при определенных раскладах им может гарантировать проход дальше."
4

Коментарі

анонім

13.11.11, 09:50

Так Ахметка і так отримує газ по прямому контракту значно дешевший за офіційну ціну. Гадаю ніякої домовленості не було, просто румуну вже все пофігу.

    23.11.11, 11:04Відповідь на 1 від анонім

    Так, циган тут "дограє". Має якісь досягнення, перемоги, в Донецьку його люблять, поважають та й йому самому подобається. Накупив бразильців для стабільної гри, може принаймі нерви грандам потріпати з рівними собі боротися. На чемпіонат хватає, для, наразі ніякого, Динамо. Чому ж він не хоче панькатися з зірками? Якій й інколи самі мають бажання перейти в Шахтар? Любить бразильців ому не купив того Робіньо чи Рональдвіньо? А все тому що в нього вже немає ніякого бажання щось будувати.

      анонім

      33.11.11, 11:11Відповідь на 2 від Райден

      Так кроти вже з металістом впоратися незмогли. А Динамо дійсно ніяке. З такою грою що у кротів. що у суркісят скоро проблеми будуть і в іграх з тими ж Ворсклою, Арсеналом, Волиню. А головне, що румин, що Сьома ніфіга будувати не хочуть.

        43.11.11, 12:08Відповідь на 3 від анонім

        В них і є, але суддя зажди збоку. Навіть такі Карпати ШД ледве переміг і то суддя бачив руку у Кучера після прострілу Мартиюка але нічого не сказав, натомість дав Мартинюку жовто. Хто знає, може, якби арбітр все ж назначив пенальті з Капатами було б усе гаразд.Такий же випадок був у наступному матчі проти Кривбаса, там гравець теж зіграв рукою в штрафній. ЗА Сьоміна, хоч він й кацап, заступлюся. Тільки-но вів аналогічну розмову на Футбол.уа. Якби у нього були такі ж можливості як у Луческу, ДК знов було "те".