хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Чи виконає Ахметов свою обіцянку?

Зараз більшість вболівальників сприймають жест Рибки як відповідь на "не пристойний" жест Мілевського. А Ахметовим ранішу було сказано інше:

"Ринат Ахметов. - Меня спросили: почему вы это сделали? Я ответил: потому что мы - одна футбольная семья, и не так важно, кто за какой клуб болеет. А жест Милевского - это демонстрация культуры клуба. И если бы мой игрок так поступил, я бы его обязательно наказал."

Чи буде покараний Рибка? Дивлячись на те, що Луческу після перемог вихвалює свої гравців які вони правильні, що з них потрібно брати приклад, судді а ні слова не скажуть... Ага, особливо Срна, якого кожен матч можна вихваляти за розмови з суддями. Ну а як поразка то винуваті всі, судді, гравці тільки не Луческу. Чижова теж не Луческу випустив, не назначили два пенальті в ворота ШД за гру рою теж не Шахтарю. А Луческу ще говорить, що судді зажди проти Шахтаря. Ось тобі циганське коріння.

6

Коментарі

анонім

127.10.11, 15:55

От якби рибка футболку зі "Спасіба..." надів -- тоді б його точно покарали. А такий жест цілком в "понятіях". Думаю, премію випишуть -- пацан правильно відповів.

    227.10.11, 16:00Відповідь на 1 від анонім

    Політику ШД це не псує? Ахметов повинен відповісти за свої слова. Ех цікавий скандалчик має вийти, матчі між Динамо та Шахтарем зажди мають якусь інтригу, якщо не на полі то...

      анонім

      327.10.11, 16:08Відповідь на 2 від Райден

      Ага, відповість ахметка. Денісову. А скандальчик міг вийти цікавим.

        427.10.11, 16:16Відповідь на 3 від анонім

        Побачим що вийде. На жаль, Суркіс не такий, щоб заставити вибачитись, як оце Ахметов.