хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Коли ми вдома - "негліже"?

Сьогодні мала необережність показати знайомому фото, де я в "домашньому" вигляді - короткому кімоно в квітах, хебешковому на літо, без застібок, "на запах" під поясок.
  Здивувала реакція - "а кому це ти фото робила?" hypnosis Та я так взагалі вдома щодня ходжу.
  Виявляється, на його думку - практично всі дівчата, ну і я теж lol , нізащо ОТАК не вдягнуться вдома коли немає перед ким красуватись, і як максимум "домашній одяг" це якщо не ситцево-плюшева гидота, що чомусь звуть "халат", так комплект "майка-труси", але аж ніяк не отаке кімоно, і тим більш не щось дійсно гарне й страшенно непрактичне. Тому якщо на фото жінка в чомусь "такому" - то значить фото робилось "для когось"
  Так от мені аж цікаво стало - невже це правда? Невже дівчата носять тільки майку-труси, а всі хлопці в це вірять? shock lol

35%, 6 голосів

47%, 8 голосів

6%, 1 голос

12%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
9

Останні статті

Коментарі

Гість: сім на вісім

113.08.17, 15:01

мну феолетово о побритись надо в магазін собираюсь

    213.08.17, 15:03Відповідь на 1 від Гість: сім на вісім

    мну феолетово о побритись надо в магазін собираюсьУдачі, в обох починаннях

      313.08.17, 15:10

      Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі катала

        Гість: karo lin

        413.08.17, 15:15Відповідь на 3 від DimedrolЫЧ

        Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі каталапредставляю, если б в паранджи на роликах

          513.08.17, 15:15Відповідь на 3 від DimedrolЫЧ

          Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі каталаОригінальний спосіб зробити його довшим Невже аж так невдоволений розміром, щоб вдаватись до таких, хм, радикальних способів??

            613.08.17, 15:15Відповідь на 4 від Гість: karo lin

            Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі каталапредставляю, если б в паранджи на роликахНе дуже зручно, намотує подол на колесика

              Гість: karo lin

              713.08.17, 15:17Відповідь на 6 від Акварель

              Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі каталапредставляю, если б в паранджи на роликахНе дуже зручно, намотує подол на колесикаточно

                813.08.17, 15:21Відповідь на 5 від Акварель

                Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі каталаОригінальний спосіб зробити його довшим Невже аж так невдоволений розміром, щоб вдаватись до таких, хм, радикальних способів??по-перше, як може чоловик буть невдоволений своїм розміром? невдоволеним розміром може бути лише жінка чоловіка запам"ятайте це раз і навсігда.
                по-друге, а вам не могла прийти у вашу прекрасну голову, шо може я просто люблю швидкість? але чогось вам прийшла мисль шо я удліняю пісюн. Це не подозрітєльно?

                  913.08.17, 15:25Відповідь на 8 від DimedrolЫЧ

                  Оригінальний спосіб зробити його довшим Невже аж так невдоволений розміром, щоб вдаватись до таких, хм, радикальних способів??по-перше, як може чоловик буть невдоволений своїм розміром? невдоволеним розміром може бути лише жінка чоловіка запам"ятайте це раз і навсігда.
                  по-друге, а вам не могла прийти у вашу прекрасну голову, шо може я просто люблю швидкість? але чогось вам прийшла мисль шо я удліняю пісюн. Це не подозрітєльно?
                  І жінка тягне саме за нього? Тоді ти любиш скоріше садо-мазо, ніж швидкість
                  І не бачила жінок, невдоволених "малим", це щоб ти запам'ятав теж Але от ви, чоловіки... стільки розмов веде про любов жінок до "великого"...

                    1013.08.17, 15:28Відповідь на 4 від Гість: karo lin

                    Я люблю голий одівать роліки и прошу дружину шоб вона мене за пісюна по квартирі каталапредставляю, если б в паранджи на роликахпаранджа - не. Иногда я беру в руки сопилку в это время и играю отрывки из симфонии Прокофьева "Петя и волк", или просто с женой поем - Приїзжайте в Прикарпаття, приїзжайте, люди добрi, завжди будуть радi вам. хлiбом-сiллю, вас зустрiнуть, файну пiсню заспiвають, в шану нашим свiтлим дняяяяяяям.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна