Ключі, якими можна відкрити внутрішній світ...

Маючи усі ключі до внутрішнього світу людини, ви б їй про це сказали? коли? ви б їх використовували?

Песиміст чи оптиміст?

Всі люди поділяються на оптимістів та песимістів. Оптимісти — люди, які вірять у свої сили і завжди дивляться у майбутнє, сподіваючись тільки на те, що у них буде менше спадів та більше злетів.  А песимісти — це люди, які сподіваються тільки невдач, які бояться того що має статися, та й взагалі, які не вірять у свої сили. Для того, щоб перевірити хто ж ви є пройдіть цей нескладний тест, який допоможе вам дізнатися більше про себе. 

1. Якби вам запропонували бути капітаном команди в якій небуть інтелектуальній грі, ви б погодились?  („Так” - 2 бал, „ні” - 0 балів)

2. Ви боїтеся, що щось не так зробите на роботі? („Так” - 0 бал, „ні” - 2 балів)

3. Вас лякає думка про смерть? („Так” - 0 бал, „ні” - 2 балів)

4. Ви засмучуєтесь коли програєте в якомусь змаганні? („Так” - 0 бал, „ні” - 2 балів)

5. Якщо перед вами поставлене складне завдання, ви знадіюєтеся? („Так” - 0 бал, „ні” - 2 балів)

6. Ви не боїтеся невдач? („Так” - 2 бал, „ні” - 0 балів)

7. Ви боїтеся старості? („Так” - 0 бал, „ні” - 2 балів)

8. Ви прагнете бути досконалим? („Так” - 2 бал, „ні” - 0 балів)

0—9 балів Нажаль ви людина песимістична. Ви боїтеся усіх невдач, які чекають вас попереду, вам не до вподоби коли інші люди кладуть на вас якесь складне завдання. Якщо ж ви і надалі будете такими, то в майбутньому вам буде важко. Змінюйтесь!  10—16 балів Ви — це ідеал оптиміста. Ви не боїтеся всього того недоброго, що вам приготувала доля, замість того, щоб через все це проходите, ви намагаєтесь змінити нехорошу долю. І все це правильно! Залишайтесь таким, яким ви є і про це не пошкодуєте.


40%, 4 голоси

60%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Як відшити хлопця???

14 способів відшити хлопця:  

   1)Він: Ми раніше не зустрічалися?   Вона: Можливо, я працюю в реєстратурі вендіспансера.       2)Він: Здається я вас десь бачив?   Вона: Так, і тому я туди більше не ходжу.      3)Він: Це місце вільне?   Вона: Та і моє теж звільниться, якщо ви сядете.      4)Він: Ми підемо до тебе або підемо до мене?   Вона: Одночасно. Ти - до себе, а я - до себе.      5)Він: Я хотів би тобі подзвонити. Який у тебе номер?   Вона: Він є в довіднику.   Він: Але я навіть не знаю твого імені!   Вона: Воно теж є в довіднику.      6)Він: Так чим, ти займаєшся по життю?   Вона: Я трансвестіт.      7)Він: А під яким знаком ти народилася?   Вона: Вхід заборонений.      8)Він: Ти які яйця любиш вранці на сніданок?   Вона: Що не запліднили!      11)Він: Гаразд тобі! Що приховувати, ти тут, в цьому клубі з тієї ж причини, що і я...   Вона: Правда? Щоб знімати тьолок?      12)Він: Я тут щоб утілити твої найсміливіші фантазії!   Вона: Ти хочеш сказати, що у тебе є козел і німецька вівчарка?     13)Він: Я хочу віддатися тобі.  Вона: На жаль, я не приймаю дешевих подарунків.     12)Він: Якби я міг побачити тебе голою, я б помер від щастя.  Вона: Можливо, але якби я побачила тебе голим, я б померла від сміху.     13)Він: Ради тебе я піду на край світу...  Вона: Так, а зміг би ти там залишитися?     14)Він: Як це ти робиш, щоб так добре виглядати?  Вона: Я роблю зворотне тому, що робиш ти.

71%, 5 голосів

29%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ваша думка про Український Вап Ресурс

Рік тому, я створив вап сайт. але тепер виникли сумніви.... Чи нашим людям потрібні справжні українські сайти??

як гадаєте, він вартий життя???

Укр. Вап Світ

http://wap.andrew-lviv.net/

можна також його відвідати з пк завдяки wap2.0 інтерфейсу.


100%, 5 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.