хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Касетний скандал в колонії Януковича!

У єнакіївській колонії № 52, де сидів і баньдюковіч, увязнені записали на диктофон факти вимагання кумом та його помічниками великих сум грошей. 

Із запису можна зробити висновок, що адміністрація колонії систематично займається здирництвом з ув'язнених грошових коштів для себе особисто і вищого начальства теж. 

 З розмови стає ясно, що увязнені за гроші можуть залишати межі колонії, проносити в місце позбавлення волі наркотики, курево, чай, …  і алкоголь, запрошувати на «побачення» повій, .... 

 «Вячеславович, у нас зараз є полтинник. До цього бабок не було. Передали сьогодні нам ці 50 000 гривень, бо ж треба, а до цього у нас вже тиждень як не було грошей. Передав дружбан з волі , приїжджав на свіданку. Якщо ми сьогодні з тобою вирішуємо всі питання, то давай їх вирішувати. Дивись, як я тобі пропоную. Двадцятка Степану, двадцятка тобі. Степана це влаштовує. В оперчасті ми будемо давати двушки ... "   … В процесі цього діалогу увязнений Ісмаїл Гасанов (кличка Кіпіш) обіцяє співрозмовникам - це заступнику начальника колонії Сергію Ваганову і начальнику колонії Сергію Сабо хабар по 20 000 грн. кожному,  а також і  іншим .... 

- Степанич, там Макей зараз принесе грошей, то-се ... А можна, короче, два нюанси - ми зараз затягнемо горілочки, винця у нас два літри і сходимо на баню. Ну, останній день адже сьогодні, а з завтрашнього дня на очерет випадаємо. Ми всього на півгодинки сходимо, випьем по соточку і все .... 

- Гарантія є, що вас не заметуть? 

- Я за базар тобі відповідаю, ми поп'ємо винця і розходимося. Можна? 

- Так!

?? ... Очевидно, що адміністрація колонії систематично займається здирництвом з ув'язнених грошових коштів для себе особисто і вищого начальства. 

Апетити адміністрації з кожним разом росли і, врешті-решт, суми стали непомірними для родичів ув'язнених. 

 Коли терпіння арештантів вичерпалося, вони, звернулися до журналіста Костянтина Усова (автора недавно гучного репортажу про Лук'янівське СІЗО), який порадив їм записати начальника на диктофон і після цього передати запис.  Цей  запис є !!! 

Свої розмови з начальством, за інформацією І. Гаркавенко, фіксували ув'язнені Білошенко Олександр Андрійович 1955 р, Козинець Ярослав Віталійович 1982 р, Кузнецов Денис Михайлович 1979 р, Селіверстов Денис Васильович 1977 р, Бутенко Олег Валерійович, Гасанов Ізмаїл Тахіровіч 1988 р. і Макарютін Олександр Леонідович. 

 За словами Гаркавенко, копія запису була вилучена у засуджених під час обшуку, після чого від адміністрації пішли тотальні репресії. В даний момент ув'язнені, які здійснювали запис, знаходяться в ізоляторі. Трьох з них по-звірячому побито – це Бутенко Олег Валерійович, Макарютін Олександр Леонідович, Гасанов Ізмаїл Тахіровіч. Останній,  не витримавши побиття,  зробив спробу розкрити собі вени. 

 У Гаркавенко є серйозні підстави, що всі причетні до цієї справи ув'язнені можуть бути найближчим часом відправлені в Донецьке СІЗО з метою розміщення їх в  спеціальній  частині  зони так  званій «прес-хаті» для подальших катувань. Адміністрація вимагає у них оригінали аудіозаписів.  Але  ж  оригінали  вже  не  у  них !!! … ??? 

А Єнакіївська колонія має статус колонії особливо суворого режиму.  Ось  такий  суворий  режим  в  Україні !!!

21

Коментарі

Гість: Ром@н_Сергеич

16.06.12, 15:48

Какое открытие.

    26.06.12, 15:56Відповідь на 1 від Гість: Ром@н_Сергеич

    це на рахунок Януковича ??? Де вын став алкашом ??? І чому ???

      Гість: Ром@н_Сергеич

      36.06.12, 15:58Відповідь на 2 від Cяночка*

      це на рахунок Януковича ??? Де вын став алкашом ??? І чому ???Это насчет записей.

        46.06.12, 16:04Відповідь на 3 від Гість: Ром@н_Сергеич

        а таке неподобство твориться в усіх тюрьмах і бандитська влада мовчить, нічого не робить і вдає вид що у нас все відмінно А ЧОМУ ??? Тому що баньдюкович ЗЕК !!!

          Гість: Ром@н_Сергеич

          56.06.12, 16:15Відповідь на 4 від Cяночка*

          а таке неподобство твориться в усіх тюрьмах і бандитська влада мовчить, нічого не робить і вдає вид що у нас все відмінно А ЧОМУ ??? Тому що баньдюкович ЗЕК !!! Это неподобство идет с тех времен, когда эта бандитская влада еще и владой не была. Есть деньги - будет все в ажуре, нету денег - сиди кури бамбук. Так было, есть и будет.

            66.06.12, 16:27Відповідь на 5 від Гість: Ром@н_Сергеич

            Так было, есть и будет. Де ??? В Швеції ??? чи може в Германії ??? чи може у Франції ??? ... я думаю що скоріше усього десь біля островів Фіджі - ось до такого низького рівня нас опустили баньдюки при владі

              Гість: Ром@н_Сергеич

              76.06.12, 16:30Відповідь на 6 від Cяночка*

              Так было, есть и будет. Де ??? В Швеції ??? чи може в Германії ??? чи може у Франції ??? ... я думаю що скоріше усього десь біля островів Фіджі - ось до такого низького рівня нас опустили баньдюки при владіМы не в Швеции и не в Германии. Кстати, в Швеции вообще бесплатно на выходные зеков домой отпускают.
              Кто же виноват что у нас за всю историю Украины бандиты правят - сами же их выбираем на протяжении всей истории Независимой Украины.

                86.06.12, 16:34Відповідь на 7 від Гість: Ром@н_Сергеич

                нікого ми не вибирали не віриш ??? то прослідкуй вночі як баньдюки-ПРдуни фальсифікують геть усе під чисту

                  Гість: Ром@н_Сергеич

                  96.06.12, 16:36Відповідь на 8 від Cяночка*

                  нікого ми не вибирали не віриш ??? то прослідкуй вночі як баньдюки-ПРдуни фальсифікують геть усе під чисту Интересно узнать что там ПРдуны фальсифицировали все под чистую на выборах в 1991, 1994, 1999, 2004?

                    106.06.12, 20:32Відповідь на 9 від Гість: Ром@н_Сергеич

                    протоколи виборів !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна