хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Замовна справа є кримінальним злочином для прокурорів і судді !


Замовна сторона звинувачення /прокурори та суддя/ в кримінальній справі про врятування народу України від замерзання в 2009 році проти лідера опозиції Юлії Тимошенко скоює карний злочин !!! Таку думку в інтерв'ю Радіо Свобода висловив адвокат Юлії Тимошенко Микола Сірий.

"Продовження прокурором здійснювати звинувачення, якщо прокурор не може артикулювати подію злочину !!! - це означає, що прокурор не розуміючи подію злочину, переслідує людину гіпотетично !!! /а точніше замовно/, що скоїла якийсь злочин ??? невідомо який ???", - відмітив він.

"А з формальної точки зору є склад злочину передбачений карним законом проти прокурорів та судді. Я не хочу це підкреслювати, але фактично ми міняємося сторонами. Ми перетворюємося із сторони захисту і стаємо боком звинувачення", - заявив Сірий.

Він також звинуватив суд в спробі прискорити слухання справи.

«Крім того, ми бачимо, що замовний суддя Кіряєв звільнений від додаткового навантаження. Тобто, так би мовити перед ним поставлено завдання провести слухання так як замовлено саме в цій справі», - додав адвокат.

"Суд свідомо і зумисне надзвичайно прискорює усі судові дії. Зокрема, день судового слухання з 9-и ранку до 9-ти вечора - 12 годин. Це важко пояснити будь-якою необхідністю, !!! … працювати в такому напруженому графіку ???", - сказав Сірий.

Микола Сірий припускає, що "газова" кримінальна справа проти його підзахисної є політтехнологічним ходом. "Я взагалі дозволю собі припустити, що спочатку з’явився технологічний та політтехнологічний проекти про те, що потрібно всі біди за укладання газових угод покласти саме на Юлію Володимирівну Тимошенко як політика, а потім під цю ідею вже знайти юридичну форму …. - у формі кримінальної справи і, так би мовити, довершити задум знищення опозиції !!!"

Тому, заказні прокурори прийшли у суд з загальними судженнями, які зовсім не підкріплені фактичними обставинами «справи». Якщо обвинувачення впевнено почувалося в попередні дні, то в останній тиждень впевненість у обвинувачення пропадає з кожною хвилиною !!!".

16

Коментарі

126.07.11, 08:16

Безперечно!І до бабці не ходи.....

    226.07.11, 12:28Відповідь на 1 від PinkCat

    Безперечно!І до бабці не ходи.....точна - хай сходе до дида (ведуна)

      анонім

      34.08.11, 00:11

      все сшито белыми нитками

        48.10.11, 20:21

        сценарій відомий, але яким чином протистояти?

          Гість: bayok

          527.12.11, 12:08

          Атас! А ты знаешь, милая, что Юля с моего города? А ты знаешь, какой собственностью она владеет только у нас в Днепропетровске? А ты знаешь, что партию "батькивщина", которую она сейчас возглавляет, организовал ЗК Лазаренко, который сидит сейчас в американской буцигарне за то, что обокрал народ Украины? А ты знаешь, что Юля никогда в жизни не говорила на Украинском? Даже на майдане она говорила с трудом! Эт потом научилась с помощью репетиторов. Голоса были нужны. А где делись миллиарды от проданной ею "Криворожсталь" \самый крупный з-д на Украине\? И т.д. и т.п. "Вор должен сидеть в тюрьме!" Жиглов. Каким бы цветом флага он бы не прикрывался. К Януковичу это тож относится!

            Гість: сын солнца

            628.01.12, 10:05Відповідь на 5 від Гість: bayok

            Бездоказательный бред.А ну-ка перечисли собственность и прошлое януковича.Думаю,перевесит на порядок.Не тупи:твоя цитата справедлива в отношении справедливого правосудия.А Юлю посадил именно янукович(или он не общается с кумом-генпрокурором).Говоря так,ты просто поддерживаешь и усиливаешь власть бандита.