Об'єднання Кличка з Порошенком - об'єднання олігархів

Український народ знову красиво розводять. Кличко заявив про об'єднання з Порошенком. Насправді це об'єдналися олігархи. Кличко (точніше, олігархи, які за ним стоять) заявив про підтримку Порошенка в Президенти, а сам іде в мери Києва. Із Кличка такий же мер, як і Президент.
    Тепер моя позиція щодо Порошенка. Олігархи при владі - це безумовне зло для України. Олігархи використовують владу лише заради власного збагачення, обкрадаючи усіх інших громадян. Інших олігархів історія ще не знала. Ми вже мали олігарха Януковича. Я категорично проти того, щоб головним результатом революції на Майдані стала зміна одного олігарха на іншого.

   Олег ЛЯШКО

Правий сектор - це декілька маргінальних груп

Правий сектор (ПС) - це Маргінальна УНА-УНСО і декілька маргінальних груп. Ще в 2012 році за дивним збігом обставин УНА виграла жеребкування в ЦВК і набула право вводити своїх людей у виборчі комісії. Всі хто брав участь у виборчому процесі 2012 - добре пам'ятають, чим це обернулося. Особисто у мене один з діячів цієї структури вимагав 20 тисяч за введення опозиційних спостерігачів по квоті цієї партії (округ у Київській області).
    Після невдалого штурму 11 грудня мирного Майдану Клюєву було поставлено завдання показати картинку "фашистів і бандєровцев" в Києві для легітимізації кінцевої зачистки і розгону Майдану. З'являється Правий сектор з коктейлями. Горять автобуси й вв-шники. 
    Але відбувається неконтрольована реакція. Картинка відзнята, але на місце декорацій й телезйомки приходять справжні бійці і  починають напівозброєну боротьбу.
Далі знову Правий сектор зникає із публічного поля.
    Розстрілена Небесна сотня. Серед жертв жодного члена ПС. Ярош, за антуражем і ЗМІ-спамом йде у лігва ворога, щоб сказати межигірському маніяку одне - ми не складемо зброю!  Чоловік, якого на сцені Майдану так артистично затулили охоронці йде через спецназ, тітушок, Беркут і ВВ, лише для того, щоб сказати Януковичу "ні".
    Потрібна картинка для російського ТБ, і ось є штурм 27 березня єдиного за визнанням РФ легітимного органу влади - парламенту України.
    Я впевнений, що кожен у цей список може додати свої пункти. Але висновки, на моє глибоке переконання - однозначні.

    Олександр БАБАК

Правый сектор

Теперь о самом Правом секторе (ПС), я считаю, что их  роль несколько преувеличена. Да,  мы услышали о них 19 января, но в самые критические моменты,  а именно 18-20 февраля бойцов ПС на передовых баррикадах не было. Самую важную роль в исходе Революции сыграла Самооборона, нравиться это кому-то или нет.

    Сегодняшние действия  радикалов из ПС,  как по мне, очень хорошо вписываются в путинскую стратегию – столкновений в Киеве между сторонниками Правого сектора и их оппонентов для дестабилизация в стране и для ввода российских войск.

Алексей Гарань, политолог.

Штурм радикалами парламента вписывается в путинскую стратегию

Синхронизация  60 тысяч войск Кантемировской дивизии на границе Украины и попытка штурма вчера Правым сектором обескураживает.  Может,  это случайность,  но в Киеве эти вещи очень сильно переживают. И  Правому сектору нужно объяснить,  что у них есть заслуги перед Майданом,  но их действия на фоне русской агрессии их не красят.  

 Второе,  любая новая власть сталкивается с двумя видами угроз – с внешними и внутренними. Так же,  как в России консерваторы-радикалы говорят,  что Путин недостаточно жестко действует по отношению к Украине, так и у нас есть силы, которые призывают Украину действовать более радикально. И все в итоге критикуют власть. У нас есть правые радикалы, которые считают,  что власть якобы не достаточно действует,  поэтому и берет штурмом парламент. Но власть считает,  что это не метод,  когда вчерашние союзники уже расшатывают все и критикуют за либеральность.

Виктор Небоженко, политолог

Чорновол хочет найти «заначку» Януковича

Янукович хранил деньги в наличности.
Семья Виктора Януковича много средств не переводила на банковские счета, а оставляла в виде наличности. И сейчас нужно только найти эти хранилища, ведь ее "не вывезешь в кармане". Чорновол подсчитала, что эта примерно 2 млрд дол. в банкнотах номиналом в 100 долларов помещается в целых три КАМАЗа".

Не сомневаюсь, сейчас тоже - даже после "веселых картинок" товарища Ставицкого - найдутся наивные граждане, вопиющие: "ах, сие невозможно, человек не может держать дома столько нала", "ах-ах, наверняка преувеличено".  Ну, да, конечно, мы все придумали)

Вот только не забывайте, о каком человеке тут речь. И о его психической адекватности тоже задумайтесь.

У Рівному засвітилось авто Януковича

У Рівному на похороні активіста "Правого сектору" Олександра Музичка засвітилось авто, дуже схоже на одне із тих, що були в автопарку сина Віктора Януковича.
Про це пише місцеве видання "ВСЕ".
    Елітну тюнінговану GMC Savana, подібну до знайденої "Правим сектором" у Гостомелі, помітили біля Свято-Покровського собору, де відспівували "Сашка Білого".
    Дуже подібне авто, яке коштує більше мільйона гривень, свого часу помітили у самооборони Майдану, яка обіцяла його повернути за першої ж потреби.
    У кортежі з чотирьох автівок під собором, пише видання, була й елітна "Тойота" без номерних знаків, якою, начебто, приїхав Дмитро Ярош з оточенням.
Хоча на жодному фото сам лідер "Правого сектору" не фігурує.

    Українська правда

Уряд звільняє 80 тисяч міліціонерів

Під скорочення підпадуть і співробітники СБУ, Держохорони і прокуратури
Кабінет Міністрів пропонує скоротити загальну чисельність МВС на 79 400
осіб. Про це йдеться в антикризовому законопроекті уряду (№4576).
Зокрема, пропонується скоротити загальну чисельність МВС на 79400 осіб
(з 324 400 до 245 000 чоловік), Служби безпеки України на 3 350 осіб (з
33 500 до 30 150 осіб), Управління держохорони на 299 осіб (з 2 993 до 2
694 осіб) і прокуратури - на 2 263 осіб (з 22 630 до 20 367).
Нагадаємо, прем'єр Арсеній Яценюк повідомив, що уряд вирішив скоротити
кількість чиновників державної виконавчої влади на 10%. Під скорочення
потраплять близько 24 тисяч осіб.

Розпізнавання "замаскованих" російських товарів

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що через споживчий бойкот в Україні деякі російські торговельні марки маскуються під українські і , нібито , намагаються отримати український штрих-код . Прагнення купувати вітчизняні товари серед українців зростає (як і прагнення бойкотувати російські ) , але не всі громадяни вміють відрізнити їх від іноземних.
    У цьому допоможе новий додаток «Бойкот оккупантов» , яки здатний в лічені секунди розпізнати , в якій країні виробили той чи інший продукт, повідомляє ain.ua 
    Програма сканує штрих-код і порівнює його з базою даних російських компаній і "брендів -перевертнів" , які прикидаються "неросійськими".
    Бойкот окупантів в топах Google Play: програма розпізнає російські товари "Бойкот оккупантов" з'явився в Google Play близько тижня тому, але вже здобув бурю схвалень користувачів в коментарях, які оцінили додаток в 4,6 зірок.
    З моменту публікації штрихкод-сканер завантажили до 5 тис разів, завдяки чому "Бойкот окупантов" потрапив до топ-новинок магазину додатків для Android. 

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smtmobile.boycottrussia.ukr&hl=ru