хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Бандити нахабно фальсифікують вибори!

Представник  партії "Свобода" Олександр Аронець заявив, що вночі на окрузі № 223 у Києві бандитським чином сфальсифікували вибори.

За перемогу на окрузі № 223 борються "свободівець"Юрій Левченко - він лідирує, ... з бандитом  і злодіэм  Віктором  Пилипишиним.

Вчора ОВК №223 свідомо, для того щоб були здійснені  фальсифікації,  спеціально відправилася на нічну перерву,   давши час,   бандиту Пилипишину сфальсифікувати бюлетні... і за цей час Пилипишину нагло брехливо і цинічно вдалося  сфальсифікувати вибори, … на яких з різницею в майже 1000 голосів перемагав  Юрій Левченко.

Схема фальсифікацій.

Бюлетені вночі відвозилися  бандитом Пилипишиним ніби то «назад на дільниці». Там мішки з бюлетенями розкривалися   і  на бюлетені за Левченко бандитом Пилипишиним  свідомо вносилися додаткові позначки, таким чином роблячи ці бюлетені зіпсованими тобто недійсними.

Сьогодні куплені голови  ДВК, де Левченко перемагав на 200-300 голосів,  прийшли до ОВК вже з  пакетами зіпсованих бюлетенів та з новими протоколами з  мокрими печатками. Всі пакети з бюлетнями були пошкоджені. Під це додавалися скарги спостерігачів, ...скарги, які були написані вчора,  тобто вже після завершення підрахунку???  ...  причому особами, які не були присутні при  підрахунку голосів !???   Повноваження цих бандитів, які писалиці скарги,  згідно із законом не встановлені! Тому, відповідно до закону, ОВК не мало права призначати  перерахунок!

Але перерахунок здійснюється бандитською ОВК,  внаслідок фальсифікацій   результат  за Левченко буде набагато меншим  через 2000 зіпсованих  бюлетенів Пилипишиним. 

П.С.: Вчора на засідання ОВК приїжджав член ЦВК Андрій Магера,який застерігав ОВК від таких дій, проте, схоже, члени ОВК занадто вмотивовані  бандитомПилипишиним!

18

Коментарі

11.11.12, 15:14

нічого нового не придумали - класична схема; пятий етап масових системних фальсифікацій бандитської влади !!!

Вибори масово і системно сфальшовані, тому мають бути визнані недійсними !!! Чому мовчить ЦВК ???

    21.11.12, 18:26

    Навіть не дивують такі дії. Все так передбачувано...Цікаво тільки - скільки витримки у народу?

      31.11.12, 21:16

      Велика кількість недійсних бюлетенів повинна зразу викликати підозру.

        Гість: Ludmila_1

        41.11.12, 23:05

        Левченку - перемогу!

          анонім

          52.11.12, 00:03

          якщо вибори визнають дійсними і все залишиться на своїх місцях, то потрібно створити список всіх кандидатів, що пройшли злочинним шляхом. Список повинен бути повним - засоби досягнення мети, факти, що їх підтверджують. Цей список потрібно множити і він повинен фігурувати всюди - цих людей повинні знати всі. Можливо по ходу вивчення будуть виникати ідеї, як наприклад у випадку Гереги - бойкот її бізнесу.

            62.11.12, 06:53Відповідь на 5 від анонім

            ....

              72.11.12, 10:46Відповідь на 5 від анонім

              согласен!!! наконец здоровое предложение в череде бла-бла-бла"черные списки" это единственный способ гражданской реакции все остальное не действует!!!

                анонім

                82.11.12, 18:48

                ПіаРасти інакше не вміють - лише фальсифікацією, підкупом та шантажем.