хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

И за что мы там воюем?

  • 08.02.15, 15:48

Съемочная группа украинского телеканала "112" приехала в Авдеевку для того, чтобы снять сюжет, но им пришлось спасаться бегством от разъяренных местных жителей, которые являются сторонниками самопровозглашенной ДНР.

Как рассказывает журналистка, они попали в город, в котором уже много дней идут бои, под звуки минометного обстрела. Перед ними предстала жуткая картина разрушений и пустых улиц. Некоторые люди шли на контакт, рассказывали об обстрелах и погибших соседей.


Но большинство, узнав о том, что журналисты приехали из Киева, отнеслись к ним откровенно враждебно, стали угрожать расправой. Журналисты почли за лучшее поскорее уйти с улиц прифронтового города.

Как заключает журналистка, большинство жителей города поддерживает самопровозглашенные республики и ждут их скорейшего возвращения в город.

Кроме того, как слышно в репортаже, местные жители однозначно обвиняют в обстрелах и других своих трудностях именно украинскую армию и Нацгвардию, а не силы ДНР, которые в последнее время стремятся занять город.

9

Коментарі

Гість: Туго_Входит

18.02.15, 16:05

максимальный репост.
правительство планирует национализацию депозитов.
Слава…!

    28.02.15, 16:06

    воюємо то ми за територіальну цілісність і суверенітет. А, ось чому держава Україна (в особі людей, які від її імені здійснювали керівницітво) так відносилась до своїх громадян, що вони й під автоматом не хочуть бути її громадянами - це інше питання. А за що воюємо, чітко ясно.

      38.02.15, 16:07Відповідь на 1 від Гість: Туго_Входит

      максимальный репост.
      правительство планирует национализацию депозитов.
      Слава…!
      если на Кипре, то я только за

        48.02.15, 16:08Відповідь на 1 від Гість: Туго_Входит

        Черчіль це зробив. І не тільки в Об*єднаному Королівстві, а й рахунки в інших державах. Після перемоги все повернули з відсотками і т. д. Просто наші - як заведено - кинуть, тому тільки такі заяви з*являться - банки впадуть за три дні. Але, я думаю, що це фейк. Здається Прем*єр все спростував цю інформацію

          58.02.15, 16:08Відповідь на 3 від kampan

            68.02.15, 16:11Відповідь на 2 від Poroshenko

            воюємо то ми за територіальну цілісність і суверенітет. А, ось чому держава Україна (в особі людей, які від її імені здійснювали керівницітво) так відносилась до своїх громадян, що вони й під автоматом не хочуть бути її громадянами - це інше питання. А за що воюємо, чітко ясно.но насильно мил не будешь, и если большинство местного народа не хотят жить с нами вместе, то силой навязать желание не особо получится

              78.02.15, 16:18Відповідь на 6 від kampan

              То я тобі пояснив: то чому про це не думали, то хто правив? Німці цілу країну приєднали без жодної демонстрації. Бо вони пропонували ГДР не копанки, а чудове життя. Якщо Україна запропонує цим людям закон, високий рівень життя, медицину і ін. - вони й самі прийдуть. А, автоматами, звісно нічого не вийде.

                Гість: Туго_Входит

                88.02.15, 16:20Відповідь на 4 від Poroshenko

                Черчіль це зробив. І не тільки в Об*єднаному Королівстві, а й рахунки в інших державах. Після перемоги все повернули з відсотками і т. д. Просто наші - як заведено - кинуть, тому тільки такі заяви з*являться - банки впадуть за три дні. Але, я думаю, що це фейк. Здається Прем*єр все спростував цю інформаціюДякую, заспокоїв

                  98.02.15, 16:35

                  Если бы укр.сми не перекручивало факты и тупо не занималось ложью,то и встречали бы их по другому

                    108.02.15, 16:49Відповідь на 9 від qazse

                    Если бы укр.сми не перекручивало факты и тупо не занималось ложью,то и встречали бы их по другомут.е. делали репост с LifeNews

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна