Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Ющенко безпосередньо винний в породженні газової кризи з Росією

Екс-міністр регіонального розвитку і будівництва України Василь Куйбіда підтвердив доцільність дій Юлією Тимошенко стосовно спасіння  народу України  і  народів Европи від замерзання в 2009 році, враховуючи важкий кризовий стан газової сфери,  створений  свідомо  Ющенком,  Бойко і   Фірташем !!! Про це колишній міністр заявив, виступаючи в Печерному замовному суді  славного міста Києва.

"У тодішній ситуації це було питання не лише господарське, ... це  було насамперед питання політичного значення,  з  корупційною  складовою. І  я розумію, що в тій ситуації такі дії  премьер-міністра варто було здійснити, тому що політична ситуація була дуже складною !!!  Та  й   економіки теж, тому що ми могли отримати Алчевск не лише для  всіє нашої держави,  але  й  для  Европи  в цілому !!!", - говорить Куйбіда.

Екс-міністр також підкреслив, що під час свідомо  створеної  Ющенком газової кризи європейські країни вимагали від України безперебійного транзиту газу, незважаючи на те, що причиною кризи були дії  кримінальних  структур  в  газовій  сфері, керованих  Фірташом,  та  спровокована  Ющенком позиція російської сторони.

Нагадаю:  … "В  2009 році  віце-прем'єр з міжнародних питань Немиря інформував уряд України про безперервні дзвінки і постійні звинувачення  глав  урядів європейських держав, якими здійснювався фактичний тиск на Україну, … і звинувачували саме  Україну  /дії Ющенка !!!/ у тому, що вона є причиною непостачання газу в європейські країни ???"  А  причиною були  кримінальні  тіньові  одорудки   посередників  РосУкрЕнерго -  Фірташа,  Бойка і  Ющенка !!!

Що перешкодило тодішньому президентові України Віктору Ющенку врегулювати газові питання під час зустрічей з президентом Росії Дмитром Медведєвим ? -  Олександр Шлапак сказав: "Ющенко не мав права і компетенції лізти безпосередньо в газові питання  і  не  мав права  відкликати Дубину -  Ющенко безпосередньо  винний в  породженні  газової війни з Росією у 2009 році !!!

29

Коментарі

анонім

116.08.11, 13:25

Круто... наверное БЮТ уже под полным контролем ФСБ....

    216.08.11, 16:05

    Ющенко безпосередньо винний і це правда

      316.08.11, 16:21

      Ющенко тоже будет сидеть. В Египте уже президента судят. Дали бы лет 15...

        Гість: Сеничка***

        416.08.11, 18:57Відповідь на 3 від alexfan

        если уж и судить Юща, то вместе с братом Петром

          516.08.11, 19:27

          Неоткрытой Америки тут и нет,все итак ясно

            616.08.11, 21:55Відповідь на 5 від Vlad-Mier

            як ж це треба було від народу ховати стільки років правду ???

              716.08.11, 23:07Відповідь на 2 від Іванка**

              Ющенко безпосередньо винний і це правдатётя,вспомни то время-Ющ не пускал её в Россию(ситуация с самолётом).И,знал,почему,а,эта сука..(ну,дальше ты знаешь,.......наверно)

                817.08.11, 10:18Відповідь на 7 від BAXY1

                а як бути з його братом Петром - який баньдюк з баньдюків, а як бути з сином Андрієм Ющенком - який відморозок з відморозків ???

                  917.08.11, 10:43Відповідь на 7 від BAXY1

                  а чего он сам не поехал? понты не пустили? или завхоз не пустил? не пускать не договора заключать, сам вижу разбираешься, поехал бы как не сука

                    1017.08.11, 10:59Відповідь на 6 від Cяночка*

                    То ли ещё узнаем Тайны 20-30 годов до сих пор нераскрыты

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна