хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Де сидять мафіозі!

Зараз всі, у кого є гроші, повинні «ділитися» своїми грошима з бандитською владою. Ви скажіть - наведи приклади. Ось кілька прикладів відомих мені:

«Епіцентр». Так що ж сталося з гіпермаркетом «Епіцентр» секретаря «Київради» Галина Герега і її чоловіка ... і чому її чоловік терміново виїхав за кордон. Відповідь проста - на ласий шматочок пирога поклав око баньдюк № 2 в Україні Олександр Янукович ... і  це  просто за так, тобто чисто бандитськими методами, вирішив забрати бізнес у власників.

«Індар». Інсуліновий завод Індар захоплений бандитським угрупованням, яка представило документи на власника з неіснуючих островів, але завод захоплений!

«Фокстрот». Бандитська група народного депутата ВР Юрика / йдеться про депутата Юрія Іванющенка / влаштувала справжній бандитський захват «Фокстроту» використовуючи при цьому кого б Ви думали ... правильно ... - Управління по боротьбі з організованою злочинністю!

«GoldFitness». Київ. Мережа спортивних клубів Sport Life провела бандитське захоплення клубу GoldFitness на Дніпровській набережній, який належав російському бізнесменові Юрію Попову. Попов стверджує, що під постійним тиском народних депутатів Верховної Ради від ПР «змушений» був за безцінь «продати» свій фітнес-клуб компанії SportLife .... Він отримав від покупців невеликий задаток (10% від обумовленої суми). ... Після чого нові «власники» по бандитському захопили клуб і не заплатили більше ні копійки ....

«Козирна карта». Уже виїхали за кордон і власники мережі ресторанів «Козирна карта», але це не означає, що бізнес у них не відберуть! ... Навпаки ... він вже в руках депутатів-баньдюков від ПР ... і т.д.

... Хтось віддає 35% справи, а хтось і всі 70%, за просто так - з єдиною умовою щоб врятувати своє життя! ... І це стосується всіх громадян України - якщо до Вас не прийшли сьогодні, то обов'язково прийдуть ... завтра!

На моє запитання, хто саме координує ці бандитські наїзди, я отримала відповідь: «Депутати Верховної Ради наближені до Януковича і Азарова. В цілому на сьогоднішній день є кілька десятків спеціально створених для цієї мети бандитських угруповань, ... прикриваються депутатами від ПР, ГПУ, СБУ і міліцією. Але найстрашніше що число цих бандитських груп дуже швидко починає зростати. ... І якщо у Вас серйозний бізнес і немає відповідної «даху» / знову ж у одного з депутатів Верховна Ради України / - все відберуть і вб'ють, в кращому випадку посадять.

Єдиний вихід для бізнесменів - це бігти з України, в цьому випадку, Ви хоча б збережете своє життя!

45

Коментарі

124.10.11, 20:37

да, а еще опросники в банках.....наводки ради...Как и паспортные данные при операциях с валютой
А может не бежать нужно....,а референдум проводить? Иль Луценко из СИЗО вытягивать?

    224.10.11, 20:42Відповідь на 1 від Shnec

    да нет уж теперь уже дела посерйозней прохлопали то что имели, ... а теперь исправить можно только РЕВОЛЮЦИЕЙ !!!

      Гість: R0mmel

      324.10.11, 20:45

      блін, а от чого б їм всім гуртом не скинутись на невеличку революцію? Є досить поважні контори з світовим ім"ям, типу Sandline International, які влаштовують революції в країнах третього світу. Прайси досить демократичні, від пари сотень тисяч баксів. В нас буде, ну хай, пара десятків мільонів. Все ж дешевше, ніж втрачати абсолютно весь бізнес. А потім би, після страти цих мудаків повернули б собі все награбоване з лихвою.

        424.10.11, 20:50Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

        нам не потрібні вже Ваші гроші зброя вже є !!! ідея теж !!! ... - це національно визвольна боротьба за незалежну Україну, якою будуть керувати не білорус з жидом, не молдаванин з росіянином, ... а УКРАЇНЦІ !!!

          524.10.11, 20:51Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

          ще одну помаранчеву революцію з Фрідом Хаус влаштувати?

            624.10.11, 20:52Відповідь на 2 від Aмaзонка*

            да нет уж теперь уже дела посерйозней прохлопали то что имели, ... а теперь исправить можно только РЕВОЛЮЦИЕЙ !!!це поганий метод, але до цього і йде

              Гість: Chinovnik

              724.10.11, 20:52Відповідь на 2 від Aмaзонка*

              да нет уж теперь уже дела посерйозней прохлопали то что имели, ... а теперь исправить можно только РЕВОЛЮЦИЕЙ !!!
              Ты действитедьно веришь что революция поможет?

                824.10.11, 20:53Відповідь на 5 від Пробіотик

                цього разу вона дійсно буде червоного кольору, я б навіть сказала кроваво-червоного

                  924.10.11, 20:54Відповідь на 7 від Гість: Chinovnik

                  усі демократичні держави це проходили !!!

                    Гість: R0mmel

                    1024.10.11, 20:54Відповідь на 4 від Aмaзонка*

                    а які "наші гроші"? В мене особисто, немає нічого, гол, как сокол І хоч я і обома руками за національну ідею, але вибачте, де та зброя? Хто готовий йти воювати? Балачки та й все. А РигоАнали, як той кіт Васька з басні, "слушаєт да єст"...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна