хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Будьте УВАЖНІ !!!!!

Людині властиво легковажність. Протягом кожного робочого дня я спостерігаю в соціальних мережах трансформації, гідні фантастичної прози. Здавалося б - досвідчений начальник відділу інформаційної безпеки, а туди ж: бадьоро базарить о місцях проживання, бізнес-ланчу, відпуску та вечірнього променаду, супроводжуючи свій маршрут докладною розповіддю про власні дії, меню а часом - цілі та проекти компанії-наймача.

       Ця ж людина може радісно вивісити в стрічці фотографії оголеної натури, а потім фліртувати напоказ і в «личку» з жінками ... або віртуалами і ботами - в яких особливої впевненості немає.

       Аналітик  всфері фінансів лайкает оголену натуру начальника ІБ, розписуючи фото жінок (або віртуалів) і бурхливо, з артистичним напруженням обговорює фінансові показники з топ-менеджерами відомих компаній.

     З   розгнузданістю, близької до статевої, абстрактний менеджер банку постит в твіттері (під ніком @ utkina_zh) непристойні подробиці про поведінку менеджера банку Б - і невідомо, де тут істина, але менеджер банку Б не витримує і відповідає. Репутація банків тріщить по швах. Глядачі замовляють попкорн і роблять скріншоти. Ха-ха-ха !!!

Мене, як журналістку, вся ця вакханалія приваблює недовго - перші тридцять хвилин. Після цього я починаю нудьгувати, адже через нас проходять досить інтенсивні потоки інформації, і скандалом більше, скандалом менше - знехтувати, вальсуючи, ... . І так щодня ...

Але панове.  Ви навіть ще не почали викладати на ..., скажімо, сервіс SlideShare ваші комерційні матеріали (або не ви, а ті, кому ви мали необережність їх дати  ... - «на подивитися»), - а я вже знаю про вас занадто багато  ... чого. Де ви, з ким, коли повернетеся на робоче місце і що саме робите прямо зараз. Скільки і  хто кому винен і чому, власне ... .

Мене це абсолютно не хвилює - я серед вас знаходжуся досить давно і нічого нового, мабуть, не впізнаю. Але суто технічно існують люди, яких ви можете цікавити більше, ніж мене. Їм достатньо зареєструватися в соціальній мережі, де ви мешкаєте, або на сервісі, куди ваші не обтяжені параноєю співробітники викладають презентації і комерційні пропозиції (поки начальник відділу ІБ фліртує з ботами ... ха-ха-ха ...).

Ви думаєте,що завжди можна виправити ситуацію: видалити статус, підтерти ... відредагувати коментар. Однак неможливо вирізати безтурботне відношення до даних. Повірте, ніхто за вами спеціально не стежить. Це ви по якимось дивним причинам всіляко намагаєтеся залучити до себе увагу - так явно, що навіть бувалі журналісти з подивом вчитуються в ваш профайл ... .

Не варто боятися соцмереж, втім, як і будь-яких інших хмарних сервісів. Вони приносять неймовірну користь, і головне - дають миттєвий відгук на будь-яку вашу активність (частіше по типу «граблі в лоб», але це не настільки важливо). Тому варто пам'ятати, що кожна ваша дія, яку ви побажали зафіксувати, моментально стає публічниою, а будь-який файл, представлений широкій аудиторії, може протягом короткого часу опинитися в світовій мережі і ця інформація буде відома кожному землянину ... . І тут існує два варіанти: думати,  що робиш або розслабитися і віддатися нагоді  бути ідіотом.

Ви вже дорослі, тому пора сказати вам правду: Великого Брата не існує. Існує висока щільність зіткнення людей в різних сервісах. Але через відсутність фізичних відчуттів нам здається, що ми одні. А огляніться - о ні, кругом суцільні @ уткіни_ж маячать поплавками на гладі інформаційного простору.
18

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

110.08.12, 15:51

Пусть роются

    Гість: R0mmel

    210.08.12, 15:52

    плюсую всьому сказаному. Але "Великий Брат" таки існує

      310.08.12, 16:26Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      аякже ... він ж не маячить поплавком ... ... десь там ховається від наших очей в глибинах інформаційного простору

        410.08.12, 16:28

        То, шановна, Ви ше мало сказали ! Не повністю розкрили тему !

        Бо якщо взяти лише один сайт ОДНОКЛАСНИКИ, то про людину можна взнати, не застосовуючи бінокля або мікроскопу....

        Додайте сюди ще банківську забаганку знати дівоче прізвище вашої матері....

        Абсолютно впевнений, що своє генеалогічне древо ви знаєте гірше, аніж "прискіпливий" користувач інтернету, що прогулюється одними з вами вулицями сайтів.

          510.08.12, 16:33

          та постійно мені щось присилають і таке враження, що там на мене заведене ДЕЛО у 1000 сторінок

            610.08.12, 21:54

            Тому я не стирчу у Фейсбуці.

              711.08.12, 07:49Відповідь на 5 від Aмaзонка*

              "Не пісяй, Маша ! Я Дубровський !"