хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

ПОЧИНАЄТЬСЯ ВІЙНА РОСІЇ ТА УКРАЇНИ! На чиєму боці БАНДЮКОВИЧ???

  • 11.02.14, 10:22
Вітя БАНДЮКОВИЧ поводиться як ЗРАДНИК УКРАЇНИ. Воно весь час їздить до головного ворога України, до персони, котра хоче знищити цілісність України, до кагебістів Вови ПУКІНА. І весь час здає українські національні інтереси! Вітя БАНДЮКОВИЧ зрадив Конституцію України і на сьогоднішній день вже не є її гарантом.
Остання поїздка Віті БАНДЮКОВИЧА в Сочі свідчить, що воно збирається остаточно зрадити Україну і перетворитися на сатрапа кремлівського кагебіста Вови ПУКІНА.
Російська Федерація веде запеклу інформаційну війну проти України, фінансову війну за допомогою російських банків, здійснюючи підрив національної валюти України через свого агента СОРКІНА, котрий поставлений резидентом Російської Федерації, через посла Російської Федерації ЗУРАБОВА, котрий є одним з головних розвідних менеджерів, через МЕДВЕДЧУКА, котрий напряму працює на Москву, мабуть, він був завербований ще в радянські часи в КДБ, відома його роль у знищенні українських патріотів-націоналістів СТУСА і ЛИТВИНА, у котрих він був адвокатом на процесі, через КЛЮЄВА, котрий працює на Російську Федерацію, через представників російської резидентури, того ж міністра оборони ЛЄБЄДЄВА, голови СБУ, начальника департаменту контррозвідки СБУ, через голів обласних адміністрацій, в першу чергу ДОБКІНА.
Тобто Російська Федерація розпочала відкриту, системну, повномасштабну торгово-економічну війну проти України. Весь час створюються перешкоди для торгівлі між країнами, порушуються угоди. Також є підстави припускати, що в тортурах і катуваннях українських опозиціонерів беруть участь зондеркоманди російських спецслужб, як керівників ЧОРНИХ ЕСКАДРОНІВ. Про це чітко заявив БУЛАТОВ та інші постраждалі. У вбивствах протестуючих теж чітко простежується виучка російських спецструктур, їх стиль і почерк. Останнім підтвердженням ведення повномасштабної війни проти України служить той факт, що на територію Російської Федерації не пропускаються товари компаній «АВК», «Конті», вугілля АХМЄТОВА (жида).
Тому, звичайно ж, Україна повинна відповісти адекватними заходами. Треба перекрити для російських товарів кордон, ввести відповідні економічні та фінансові санкції, почати ФІНАНСОВІ САНКЦІЇ ПРОТИ РОСІЙСЬКИХ БАНКІВ, як одних з головних організаторів дестабілізації національної валюти гривні. Треба негайно розірвати Харківські угоди, рішення про це має прийняти Верховна Рада і подавати до Стокгольмського СУДУ про розрив газового контракту з «ГАЗПРОМ».
Але, для цього треба зняти з постів представників п'ятої колони: БОЙКО, СТАВИЦЬКОГО, ГАРБУЗОВА, уряд зрадників, щурів АЗІРІВА треба негайно прибрати зі сцени! Це треба зробити на протязі найближчих днів, поки повністю не зруйнована фінансова і банківська система України!
Якщо ж Вітя БАНДЮКОВИЧ буде обслуговувати інтереси російського диктатора Вови ПУКІНА, то нам такий президент не потрібен. Тоді треба створити у Верховній Раді нову більшість, відсторонити РИБАКА (антиквара) та КАЛЄТНІКА, обрати Нове Керівництво Парламенту, повернутися до Конституції 2004 року, прийняти ЗАКОН ПРО ІМПІЧМЕНТ! І якщо Вітя БАНДЮКОВИЧ сам не подасть у відставку, його потрібно буде усунути через СПРОЩЕНУ ПРОЦЕДУРУ ІМПІЧМЕНТУ (або інакше...).
Зараз, зрештою, своє слово повинні сказати керівники фінансово-корпоративних груп: АХМЄТОВА (жид), ФІРТАШ (жид), КОЛОМОЙСЬКИЙ (жид), ПІНЧУК (жид), ЯРОСЛАВСЬКИЙ (жид), ЄРЄМЄЄВ (жид), ТІГІПКО (жид). Необхідно створювати у парламенті нові фракції і надзвичайно швидко зруйнувати фракцію Партії РИГОАНАЛІВ! Зволікання смерті подібне! Йдеться про збереження держави УКРАЇНА і про наш НАЦІОНАЛЬНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ!...
22

Коментарі

Гість: Re@der

–500211.02.14, 10:49Відповідь на 1 від Гість: Re@der

Йди На ХУЙ.КАЦАП!!!Тупорилий

    311.02.14, 10:52

    лозунги это хорошо... но мало
    мало конкретики....

      Гість: Re@der

      411.02.14, 10:52Відповідь на 2 від StasSV

      люблю самокритику.
      http://photo.i.ua/user/1079852/258620/11285868/

        511.02.14, 10:55

        це вже не президент а ходяча амеба однокліткова

          611.02.14, 11:43

          Ни фактов, ни подтверждений...
          Предложите свой вариант развития событий, экономического возрождения и развития страны...
          А просто так кричать и критиковать всех подряд, это каждый может...

            711.02.14, 11:44Відповідь на 1 від Гість: Re@der

            http://os1.i.ua/3/1/11335689_62f2ddec.jpg

              811.02.14, 12:23

              До чего неудобно написано.
              Еще и изложено коряво.
              Хотя основной посыл ясен - воюем со всеми. Патронов не жалеем, денег и трупов тоже.

                911.02.14, 12:37

                Витя канкретно подсел на Путю.

                  1011.02.14, 13:12

                  Ага. И каждый суслик в поле агроном...
                  Как говорят на Украине: "срала-мазала и глины не хватило".
                  Ни о чем пост.

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    попередня
                    наступна