хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

один з типових разводів на Freelancer.com :)

  • 30.06.16, 09:55
Котрий рік мені на очі попадається одна і таж сама схема на фрілансерській платформі Freelancer.com. Спробую її описати, хоча майте на увазі, що таких схем — більше. 

Легенда полягає в тому, що людині з того боку терміново потрібні гроші на її Skrill рахунок: оплатити оренду, відшкодувати розбиту вазу чи розрахуватись з проституткою, сутенер якої вже гримає в двері. Одним словом, ситуація ДУЖЕ термінова.
 

Через терміновість людина навіть готова заплатити вам 140 баксів на рахунок фрілансера, якщо ви їй скинете бодай 90 доларів на її гаманець Skrill . Зробити це можна через даний проект, в якому власне і описана домовленість обміну — він визначає Вас переможцем та перераховує Вам Ваші 140 долярів.  

Ви дивитесь, що все ніби гаразд, переходите до свого облікового запису платіжної системи Skrill, та перераховуєте обговорену суму. Роботодавець залишає Вам схвальний відгук і Ви задоволено йдете пити каву, розуміючи, що заробити 50 баксів на рівному місці.  

Проте наступного дня, або вже за кілька годин Ви відкриваєте свій акаунт фрілансера та бачите, що стан рахунку завернувся не лише на $140, які отримали вчора, але й на додаткових 10%, які зняла система за свої послуги.  

Ви йдете в службу підтримки з питаннями WTF, де Вам культурно пояснюють, що обмінювати гроші з допомогою freelancer.com заборонено правилами і Взявши участь в акції, Ви ці правила порушили. Проте Ви всерівно не звільняєтесь від комісії за участь в проектах :)  

За цими ж правилами гроші повертаються роботодавцю. Тобто добра людина на тій стороні отримує як Ваші 90 доларів, та і свої 140 (мінус комісія системи). Швидше за все, зловмисник сам і подає скаргу на даний проект, аби прискорити вивід коштів.  

Що цікаво, що прямим текстом сама угода обміну тепер вказується рідко — є небезпека, що забанять швидше, ніж потрібно. Зазвичай подається щось нейтральне, а всі моменти обговорюються в чаті. 

Hi i have some work on skrill payment gateway. Details are provided after selecting 10 min work 

Що можу сказати з вищенаписаного:
  • почитуйте правила;
  • діставайте супорт;
  • почитуйте правила по другому колі;
  • пам'ятайте, що легких грошей не буває.
оригінал публікації на бложику фрілансера
3

Коментарі

130.06.16, 10:05

интересно

    230.06.16, 10:09

    ну а чому не облапошити любителів халяви?

      Гість: Vokbuz

      330.06.16, 10:11Відповідь на 2 від Анна-Марія

      ну а чому не облапошити любителів халяви?потому что можно прочитать на портманэ - не на того нарвался ( Жюль)).

        430.06.16, 11:37

        Кредиты не беру....предпочитаю своими пользоваться...и желательно наличкой

          530.06.16, 12:53Відповідь на 4 від Nazar42

          Кредити, то вже інша історія