Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

З рубрики "чужі гроші". Вкладення та військовий стан

  • 22.10.14, 08:37
Як зварйований бігав сьогодні по нету. Розпитував за гірку долю депозитів у час воєнного стану і подібних ніштяків. Полистав ще кучмівську правову базу, цікаві букви, щоб чимось зайнятись ))

Якщо в кількох словах, то суть закону така: під час військового стану ніхто особливо не рухатиме ваші депозити. Навіщо? -- якщо все потрібне й так використовується на благо обороноздатності.

Загалом же гроші в банках ніколи не є вбезпеці на всі 100%, а зараз особливо. Проте, якщо й маєте бажання припаркувати кошти, краще це робити на тих видах депозитів, які передбачають можливість часткового зняття.

Процент в таких удвічі менший, проте він всерівно більший, ніж під матрацом. Нюанс ще в тому, що обмеження, які вводяться на обіг коштів та депозитів ніколи не бувають відразу глобальними. Тобто, якщо уряд захоче рятувати банки,тоді він спершу введе мораторій на дострокове розірвання депозитів тощо. При таких половинчастих засобах своїми грішми ще можна скористатись.


Для себе ж я зрозумів, що гроші слід пускати на бонусні джерела доходів та бізнес: вирощування грибів на дачі, консультації з бухгалтерії чи відкриття сервісу з доставки суші. Головне, щоб дільце було цікавим і окрім потенційних грошей ще щось та й приносило. 

На початках зазвичай потрібно не багато 100-200-400 доларів знайде кожен. Якщо є експірієнс та внятне бачення концепції, то не проблема знайти і 8 000. Ну, а поки немає ідеї, вивченого ринку та попереднього досвіду -- ідеальний варіант -- це попрактикуватись в заощадженні (допоможе на початках не стільки грошима, скільки умінням розставляти пріорітети).

Моїм основним заробітком й далі є програмування. Потроху вчусь організовувати процеси. Дасть бог, наступного року влітку розпочну ще якийсь матеріальний бізнес. 

Ну, а на разі вільні гроші нехай полежать в різних кішенях :)
2

Коментарі

122.10.14, 10:07

    222.10.14, 10:12

    Я думаю, что доставка суши сейчас будет не настолько актуальна, как доставка дров. Ну, а в остальном, конечно, справедливо. )

      322.10.14, 10:17Відповідь на 2 від Хайдер

      В цьому плані, то навіть не дрова, а краще домашні ядерні реактори -- найбільш оптимальний варіант ))