Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Шуллери, карма і управління проектами

  • 15.10.14, 13:57
В мого батька був старий приятель -- шулер. займався своїм ремеслом професійно, тобто тільки з нього й кормився сам та усю дорогу родину. Непоказний дядько, але цікаво послухати.



Люди такого типу дуже забобонні. Вони вірять, що не можна постійно дурити долю, інакше вилізе боком. Тому раз-два в місяці, друг батька "забував" свої навички та йшов грати просто так, по-чесному. При чому, завше програвав.

Робилось це для того, аби збалансувати карму. Тому, що не можу бути постійної прухи, везіння та щастя. Навіть, якщо ти все плануєш та ведеш гру, теорія ймовірності має отримати свою данину.

Останнім часом я сам починаю в щось таке вірити. Після кількох успішних проектів неодмінно буде застій. Один раз в рік мені попадається мегазамовлення і ще не було жодного року, щоб не попався мегамудак клієнт.

Які б засоби, мето роботи ти б не використовував, як би не страхувався, в всерівно, карма мусить збалансуватись...

Тому тепер після кількох вдалих проектів та перед якимсь важливим замовленням я завше роблю розгрузочні дні: пускаю все на самотік та дозволяю долі сповна відігратись на дрібницях.

Тобі наступають на ноги, запізнюються на зустрічі, гублять документи, кошти та забувають передзвонити. Це нормальний стан, коли все виходить з-під контролю і ти несеш втрати. Тоді ти посмігаєшся і згадуєш одне єврейське формулювання:

Дякую Боже, що взяв грішми...
7

Коментарі

115.10.14, 16:31

Один раз в рік мені попадається мегазамовлення і ще не було жодного року, щоб не попався мегамудак клієнт.


lucky man