Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Приватбанк. Як знімати готівку без комісій

Попри все суб'єктивне відношення до Приватбанку загалом та Коломойського зокрема (хоча останній дещо підчистив репутацію), левова частка грошей українців циркулює по жилах приватбанку. Сьогодні розповім як знімати готівку без комісії.

Не буду нагадувати, що за видачу власних коштів готівкою банк знімає свій 1%. Багато це чи мало, діло хазяйське банку і його клієнтів. Деякі банки взагалі таким не бавляться, проте розширена сітка привату, відсутність комісії на внутрішньобанківських переказах й простота останніх робить його доволі привабливим. Зрештою, тримати, обслуговувати банкомати не є ділом безкоштовним, тому логічно, що за все потрібно платити.

Як платити менше, або не платити зовсім. Оптимальним рішенням є "картка для виплат", котру можна взяти на шару у відділенні. Видається на будь-яку з титульних валют по бажанню замовника. Видача готівки з цієї картки є безкоштовна. Спитаєте, а в чому ж прикол? -- поповнення цієї картки обходиться в0.5%. Це вдвічі менша комісія, проте вашим партнерам, котрі звикли до відсутності таких комісій при переказах буду вже не надто комфортно при переказі -- ніхто не хоче платити зайвого.

Як це обійти.
В картках для виплат не знімають комісії при видачі "своїх" грошей. Це означає, що коли ви виводите кошти скажімо з депозита, то пеня дорівнюватиме нулю. Це правило не поширюється на переказ коштів між своїми картками (перекинути гроші між своїми рахунками без втрат не вийде, тільки з депозиту).

Гаразд, ми тепер не просто скупі, але вже й розумні. Як тепер на практиці все зробити. Скажімо, переказують вам більш менш пристойну суму, комісія з якої становитиме 100-200 гривень. Що ми робимо:
  1. Даємо для прийому грошей звичайний рахунок, аби ваш благодійник не влітав в комісію. Це зрештою може вилізти боком, якщо в людини сума на рахунку дорівнює тій, яку він переказує -- платіж просто не проведуть... Отже, тільки звичайний рахунок;
  2. Переводимо гроші на депозит. Це зручно робити через Приват24. Там є відповідний розділ з депозитами. Щодо типу депозиту, рекомендую вибрати такий, що передбачає часткове зняття коштів, оскільки варіант з розірванням може затягнутись на добу (нюанси банківських операцій). Депозити такого типу передбачають "неспалимий" залишок в 50 грн (або якийсь відповідник в іншій валюті);
  3. З депозитів вже переводимо кошти прямою наводкою на картку для виплат. Все абсолютно законно і без комісій, чого й добиваємось :)
depositus

Нагадаю, що я далеко не фанат Приватбанку, проте так склалось історично, що ми з ним обмінялись пристойною суммою і чималим досвідом. Тепер я просто намагаюсь монетизувати назад той експірієнс
12

Коментарі

14.09.14, 09:45

можете не сомневаться, что после Вашей публикации, в ближайшее время уже такого сделать будет нельзя

    24.09.14, 10:07Відповідь на 1 від DimedrolЫЧ

    можете не сомневаться, что после Вашей публикации, в ближайшее время уже такого сделать будет нельзя100% закроют лазейку!

      34.09.14, 10:11

      А обслуживание вашего депозита тоже по-моему штука не бесплатная.

        Гість: БезумныйМир

        44.09.14, 10:14Відповідь на 2 від Vseprosto

        можете не сомневаться, что после Вашей публикации, в ближайшее время уже такого сделать будет нельзя100% закроют лазейку!совсем не обязательно, во многих организациях можно пойти по простому пути и заплатить лишние деньги, а можно и окольными, но дешевле, когда идешь по простому пути, то платишь налог на лень) то же и в тарифах оператора... тот же мобильный пипл нет, там недавно сменили тарифы, на первый взгляд все стало дороже, но немного поковырявшись в хитросплетениях тарифных сеток, мне удалось выяснить что теперь я буду платить в двое меньше при сохранении скорости и объема трафа, а в дни когда не пользуюсь, платить вообще не нужно. хоть и пришлось единоразово оплатить 100грн за смену тарифного плана.

          54.09.14, 10:21Відповідь на 3 від Бармалей Глюк

          на моєму депозиті є "незгораюча" сума в 50 гривень. Решта перерахунків з депозитів безкоштовні.

          Хіба, я про щось не здогадуюсь

            64.09.14, 10:22Відповідь на 1 від DimedrolЫЧ

            Закриють цю, знайдемо іншу, або інший банк з лояльністю до дрібних радостей клієнтів

              74.09.14, 10:25Відповідь на 4 від Гість: БезумныйМир

              такі да, нюанси є всюди, головне не лінитись.

              Ну, і час від часу перевіряти їхню актуальність перед якимсь суттєвим переказом, оскільки банки не завжди анонсують невигідні для себе зміни.

              Тобто можуть закрити варіант без попередження.

                Гість: Pamadka*

                84.09.14, 10:29

                ага..сначала афера а потом придется все проценты оплатить за один раз....ну его на фиг...

                  94.09.14, 10:31Відповідь на 8 від Гість: Pamadka*

                  "Ну, і час від часу перевіряти їхню актуальність перед якимсь суттєвим переказом, оскільки банки не завжди анонсують невигідні для себе зміни. "

                  Ну... хочете мати бонусний ґешефт, тримайте мозги в тонусі )

                    Гість: Pamadka*

                    104.09.14, 10:43

                    як можна тримати в тонусі то чого немає?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна