Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ініціатива проросійських кримських козаків.

Олег Медведєв.
  
   Як не дивно, а в чомусь я підтримую позицію кримського козацтва. Воно пропонує перейменувати УПЦ Московського Патріархату в Русскую Православну Церкву. Це - чесна позиція. Бо УПЦ МП з точки зору церковних канонів і світського свого статуту, рівно як і статуту РПЦ, є невід'ємною частиною і єдиної РПЦ, і всього "Русского мира" Кіріла Гундяєва.
   "Широке самоуправління" (навіть не автономія, не те що автокефалія), дане Москвою, в будь-який момент може бути скасоване. Чутки про наявність в УПЦ МП широкого автокефалістського лобі- лише чутки. Так, є кілька патріотично-проукраїнськи налаштованих єпископів, включаючи, як на мене, самого Митрополита Володимира, які тримають дулі у глибоких нижче колін кишенях, але ніколи не покажуть їх Москві. Особливо тепер, коли вище державне керівництво Українидо автокефалії УПЦ МП ставиться не більш "приязно" і не менш вороже, ніж
російський тандем.
   Цікаво, що ініціативу козацтва скритикували і вМоскві. Наявність вивіски УПЦ МП дозволяє пудрити мозги православним Центральної України й навіть Волині, які вірять в міф про українскість та незалежність УПЦ МП.
   Зате на Сході на багатьох крамах УПЦ МП я бачив вивіски, які без камуфляжу посилаються на приналежність цих
культових споруд саме РПЦ.
1

Коментарі

123.07.11, 09:45

правильно, дерьмо должно называться - дерьмом, а не прятаться за вывеской отходы

    223.07.11, 17:16