хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Замітка для НеЖриМоэСало5

  • 02.02.16, 23:48

Сихів

Замітка написана для резидента «КН», який дістав мене своїм дурнуватим питанням «Сихів?». До того ж він ТАК добре ознайомлений з географією цього району, що НІ РАЗУ не вгадав. Так от, Шановний: - Ноги моєї там не буде після заходу сонця!

Замітка «ЖИТИ ХОЧЕШ?» з часів коли двічі мене ледь не зарізали. НА ТВОЄМУ ДОВБАНОМУ СИХОВІ! Тому звиняй, нічого особистого. Але, коли я не в гуморі, саме лише слово «СИХІВ», діє на мене, як червона ганчірка на бика.

Перший  випадок.

Вул. Г. Хоткевича 16А. (за ТРК «Шувар»). В ліфті…Ясно наркоман, ясно його цікавили лише гроші, прикраси і телефон. Пронесло. Вижила. Записалась на курси самооборони. Знайомий з органів підігнав  беркутівський газ. балончик. Я без баллончика з дому не виходжу! От тільки роблю заміну. Х/з чи газ у ньому ще буде діяти і як. Чи буде ту рагульню плющити.

Другий випадок.

Трапився за «Сонатою» (тоді ще готель Сихів) на вул.Морозна. Вже потім я дізналась (вельмишановні органи), що зламала йому ніс у двох місцях.

От і півтора метри на «шпильках». Можеш поритись в архівах сихівського райвідділку (Санта Барбара), там інформація збереглась. Я ж заявляла обидва рази.

А тепер я інвалід!

Як гадаєш? Я люблю Сихів?

 

P.S. Доречі. Масік - це мій племінник і похресник. Сьогодні у нього День Народження. Від нього я і приїхала. А ти нагадав минуле... Замітку викладу в блог після цієї.

P.S.2. Фото з того часу (там я напрочуд «добра»). Через пару днів (після другого випадку), тупо  поїхала в гори з сім"єю сестри і малим ще Масіком. Щоб абстрагуватись від навколишньої "доброти" підсіла на музику (спочатку на телефоні, потім купила плеєр).

5

Коментарі

13.02.16, 03:49

Читаючи подібні речі, щоразу думаю, яка я іноді безпечна і наївна..

    Гість: Fragile

    23.02.16, 06:52

    Малая, если бы я тебе рассказала какие у меня в жизни неприятности были, ты бы поняла, что во много раз проигрываешь мне в этом бессмысленном соревновании. Меня однажды так и спросили, а как ты после всего осталась таким человеком, да легко, просто забыла напрочь всю эту гадость и простила .Так, что давай, забивай на всё дерьмо, происходившее в твоей жизни, бери себя в руки, настраивайся на позитив, живи и радуйся каждому дню . Ваяй свою жизнь хорошими и добрыми мыслями, всё наладится, ведь мысли материальны. Люблю тебя, удачного и солнечного денька!

      Гість: Brune_tochka

      33.02.16, 09:03Відповідь на 2 від Гість: Fragile

      Таже самая фигня
      тока ещё и как я после всего осталась живая)
      Всьо, харе, в пизду сало и прошлое

        Гість: Fragile

        43.02.16, 09:36Відповідь на 3 від Гість: Brune_tochka

        Я и не сомневалась, что ты всё поймёшь. Мы же такие, живучие, просто деваться некуда, тем более, если есть дети.Удачного денька, пуська!

          Гість: Brune_tochka

          53.02.16, 09:37Відповідь на 4 від Гість: Fragile

          И тебе тоже