Профіль

павліна

павліна

Україна, Самбір

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

уривок

  • 08.12.10, 14:47
...Та і навіщо вони Україні? 
Раби повинні вимерти. Всі! 
17 років вже прожили, залишилося ще 23 роки. Згідно з доповіддю ООН, до 2040 року доживе 25 млн. українців – рабів. Рабство – це не соціальна категорія, а моральна....ти дивишся телевізор і думаєш, що смерть десь далеко. А вона поруч. В твоєму холодильнику, в аптечці, в повітрі.... Вона в твоєму мозку....Засоби масової інформації поступово перетворюють тебе в тупу самицю...Ти повинна працювати і виростити безплідне створіння, яке буде жерти отруєні харчі, пити алкоголь і вживати наркотики.... 

Твоє дитя вже не має минулого – історію та героїчну пам’ять пращурів забрали, а нової не дали. Вона не має сьогодення і не має майбутнього, тому що ти не маєш можливості дати їй належної освіти, а вона не створить нормальної сім’ї. Країна вже зайняла перше місце всвіті з алкоголізму серед молоді. Менше пишуть про наші „досягнення” в області наркоманії і венеричних хворобах. 

... Ми – піддослідні миші, мамо. Ми не втечемо з концтаборів. Ми приречені померти в демократії. Ті, хто виїхав, залишив країну в зневірі. Вони працюють на чужу економіку, народжують дітей для інших націй і проливають „крокодилячі сльози” за Україну. Вони такі ж зрадники, мамо, як і ми всі. Нам насрати на країну, тому що ми не віримо владі, не віримо Президенту і не віримо собі... 

... Ти мовчиш, мамо, тому що твій чоловік приносить хоча б якісь гроші? Скажи йому, що він пристосуванець і раб системи. Він близький до влади? Вчасно дав хабара? Повернув ПДВ? Заробив мільйон, обікрав свою країну? 

– Кому це потрібно? Що він дав своїм дітям? Яку країну залишить після себе? Він розкаже, що бачив як Вітя та Юля деребанили Київ, а потім Припортовий завод, і те як ми почали жити в жебрацькій країні? Чи він розкаже, як отримував по 30 гривень під час виборчої кампанії, щоб політичне сміття приходило до влади і грабувало країну. 

Розкрий очі своєму мовчазному чоловіку. Забудь страх. Зжени цю колоду з дивана. Досить жити категоріями – бабло, бухло, їдло!!! Наставчас думати та вирішувати. Активно протестувати проти існуючої влади.Брати участь в акціях громадської непокори. Вимагати і добиватися відставки всіх – від Президента до депутата. Злодії повинні сидіти в тюрмі, а не в парламенті. Нинішня влада – банкрут. Чим людина розумніша, тим рідше ходить голосувати. Систему потрібно зламати або вона зламає тебе. 

... Все в твоїх руках. 

Доки ТИ не зміниш себе і не зміниш владу – ТИ, МАМО, - ТРУП: моральний, соціальний та фізичний. 

Доки ТИ не зміниш владу – твої діти не матимуть майбутнього – вони мертві. Тобі вирішувати... 

...А поки, мені ввели вакцину – і я помер. 
Мені тут добре. 
Чим довше ти будеш мовчати, мамо, тим швидше ми будемо разом!!! 

Твоє дитя... 

© Ю. Збітнєв

зачепило за живе...

  • 15.12.09, 20:32
недавно перечитувала деякі українські твори. найбільше враження справили ці рядки:

у цього народу є нічим і ніколи не прикрита ахіллесова п'ята. Ці люди
абсолютно позбавлені вміння прощати один одному незгоди навіть в ім'я
інтересів загальних, високих. У них немає державного інстинкту... Ти
знаєш, вони не вивчають історії. Дивовижно. Вони вже двадцять п'ять літ
живуть негативними лозунгами одкидання бога, власності, сім'ї, дружби!
У них від слова «нація» остався тільки прикметник. У них немає вічних
істин. Тому серед них так багато зрадників... От ключ до скриньки, де
схована їхня загибель. Нам ні для чого знищувати їх усіх. Ти знаєш,
якщо ми з тобою будемо розумні, вони самі знищать один одного.