Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Знать и гордиться

  • 22.03.15, 07:50

ТОП-7 талановитих українців, більш відомих за кордоном, ніж в Україні

Нещодавно відеокліп українського гурту Dead Boys Girlfriend отримав одразу три номінації на престижному німецькому конкурсі Berlin Music Video Awards. Цей факт надихнув нас на пошук маловідомих талановитих українців, які стали відомими за останні роки за кордоном.

45-річний Віктор Кі (справжнє прізвище Кіктеєв) є солістом найвідомішого цирку у світі Cirque du Soleil (Канада). Віктор народився у Прилуках в родині музиканта та танцівниці. З 6 років почав займатися акробатикою. Згодом він закінчив Київський естрадно-цирковий коледж. У 90-х поїхав до США, де й розпочав свою блискучу кар'єру.

Після того, як Віктор став переможцем багатьох міжнародних циркових конкурсів, у 1999 році його запросили до трупи Cirque du Soleil.

У 2014 році Віктор Кі так перейнявся Євромайданом та подіями в Україні, що за декілька місяців зібрав 60 тисяч доларів на допомогу родинам Небесної Сотні.

25-річний юнак-танцівник Сергій Полунін народився у Херсоні. Почав займатися танцями з чотирьох років, а у дев'ять років вступив до Київського державного хореографічного училища. У 2003 році танцівник покидає Україну та їде до Школи королівського балету у Лондоні. Згодом у 19 років він стає солістом Королівського балету у Лондоні.

Через деякий час Полунін став солістом одного із театрів Москви. Нещодавно кліп відомого режисера Девіда Лашапеля на пісню гурту Hoizer за участю Сергія Полуніна підірвало Інтернет. За декілька тижнів кліп, в якому українець демонструє блискучу пластику та гнучкість, подивилося декілька тисяч людей.

https://vimeo.com/118946875

Наприкінці лютого українська оперна співачка Галина Гаврилко із Ужгорода підкорила суддів швейцарського талант-шоу Die grossten Schweizer Talente («Найбільший швейцарський талант»). Усі четверо суддів сказали «Так!» талановитій українці.

Галина багато років намагалася стати відомою в Україні. Деякий час вона співала у дуеті «Барселона» та брала участь у конкурсі «Нова хвиля». Тепер після успіху на швейцарському конкурсі Гаврилко сподівається на блискучу кар'єру у Європі.

https://www.youtube.com/watch?v=FetSDGiKeYs

24-річний Артем Фурман із міста Володимир-Волинський став переможцем четвертого сезону талант-шоу Х-Фактор у Польщі. Українець підкорив суддів проекту та польських глядачів виконанням українських пісень і світових хітів.

Перемогу Артему принесло виконання у фіналі пісні гурту «Океан Ельзи» «Стріляй». Фурман отримав визнання та $100 тисяч. Цікаво, що на батьківщині в Україні Артем жодного разу не брав участі у кастингах на талант-шоу.

https://www.youtube.com/watch?v=MQt_THcSdOY

32-річний Микита Кадан отримав головну премію для молодих художників від PINCHUKARTCENTRE. Микиту вважають митцем європейського типу, тому виставки його картин дуже часто проходять у країнах Європи та в США.

Нещодавня експозиція Кадана під назваою «Процедурна кімната» освітлює гостросоціальну тематику та демонструє тортури, на які здатні міліціонери. 

https://www.youtube.com/watch?v=g7XiPNF0Lf4

38-річний Кирило Карабиць, син відомого українського композитора Івана Карабиця, закінчив Київську консерваторію, з 1995 року стажувався у Європі.

За свою кар'єру диригував Будапештським орекстром, згодом очолив оркестр Французького радіо. Зараз Кирило є 13-им Головним Диригентом симфонічного оркестру в Борнмуті (Борнмутський симфонічний оркестр). У 2014 році оркестр під керівництвом талановитого українця отримав звання «Найулюбленішого оркестру світу 2014».

https://www.youtube.com/watch?v=zhC1t0cw220 


14

Коментарі

122.03.15, 08:08

А что там за голые девки на фото? Украинки, которыми надо гордиться?

    222.03.15, 08:15Відповідь на 1 від CKB

    Ты полностью освобождаешься от гордости, не переймайся

      322.03.15, 08:31

      бля.. ну шо за манечка гордится различного вида скоморохами у нас в стране?
      По видео: групповое уебанство разрисованых чуваков. Через максимум полгода - про них никто и не вспомнит.

        422.03.15, 08:32

        Дада, а можно мулаточку развернуть в анфас и руки по швам? Ну и остальных тоже можно.

          522.03.15, 08:35Відповідь на 4 від Felix

          Дада, а можно мулаточку развернуть в анфас и руки по швам? Ну и остальных тоже можно. А интернет у тебя для чего?

            622.03.15, 08:37Відповідь на 3 від DimedrolЫЧ

            бля.. ну шо за манечка гордится различного вида скоморохами у нас в стране?
            По видео: групповое уебанство разрисованых чуваков. Через максимум полгода - про них никто и не вспомнит.
            Они не у нас в стране, а ты тоже "мастер художественно-матерного слова" можно сказать коллега, с твоей стороны не этично

              Гість: VisiTer

              722.03.15, 08:55

              Спасибі.
              Жаль що для обговорень в нас переважає політика і війна,а щось дійсно красиве і талановите проходить повз людей.

                822.03.15, 09:01

                Люди разучились просто радоваться за других людей. А когда тут кто то выставляет жлобский ужасный хендмейд все так лицемерно хвалят....
                От самих себя не противно вам, люди?

                  922.03.15, 09:07

                    1022.03.15, 09:11Відповідь на 7 від Гість: VisiTer

                    Спасибі.
                    Жаль що для обговорень в нас переважає політика і війна,а щось дійсно красиве і талановите проходить повз людей.
                    Будем стараться не мельчать

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна