Новий додаток ПДР для Android

У Google Play опубліковано новий додаток для вивчення Правил дорожнього руху для водіїв та учнів автошкіл. "Водій" - це додаток у якому містяться актуальні ПДР, інформація про дорожні знаки, таблички, дорожню розмітку, штрафи ДАІ, реквізити для сплати штрафів, законодавство для водія. У дотатку працює пошук, необхідну інформацію завжди можна знайти за ключовим словом. Додаток "Водій" працює на телефонах та планшетах під управлінням OS Android.

Коротке посилання на додаток у Play Store: https://vodiy.ua/android/
Повне офіційне посилання: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.vodiy

Опубліковано нові Правила дорожнього руху 2013

Як відомо, у кінці лютого Кабінет Міністрів опублікував зміни до Правил дорожнього руху, які вступають у дію 15.04.2013. Тепер переглянути повний текст Правил дорожнього руху 2013 з усіма змінами можна онлайн. Додано нові знаки і розмітку, всі зміни до ПДР, для зручності, виділено червоним кольором. Доступні версії українською та російською мовами. Зміни поки що внесені лише у текстову версію ПДР. У версію flash і програму для скачування зміни, швидше за все, будуть внесені у кінці березня – на початку квітня.

Штрафи ДАІ

Якщо Ви хочете переглянути перелік штрафів ДАІ, або вам потрібні реквізити для оплати штрафу, новий сервіс на нашому сайті допоможе Вам у цьому.

Штрафи ДАІ 2012 – перелік штрафів ДАІ 2012 у вигляді таблиці.

Реквізити для оплати штрафів ДАІ – генератор квитанції для оплати штрафів для всіх регіонів України допоможе швидко створити та роздрукувати квитанцію для оплати штрафу ДАІ.

Шукуєте де пройти медичну комісію для водіїв у Києві? Перелік медичних комісій Києва  з адресами і телефонами ви зможете знайти на нашому сайті.

Також, на нашому сайті Ви знайдете Правила дорожнього руху в останній редакції, дорожні знаки  та дорожню розмітку  з поясненнями.

Готуєтесь до екзамена у ДАІ або хочете перевірити знання з Правил дорожнього руху? Зручний та швидкий тест ПДР допоможе Вам у цьому.

http://vodiy.kiev.ua

Правила дорожного движения Украины (ПДД Украины) с иллюстрациями

Правила дорожного движения Украины (ПДД Украины) с цветными иллюстрациями, экзаменационные билеты ГАИ можно изучать на сайте http://online.vodiy.kiev.ua







Правила дорожнього руху України (ПДР)

На сайті http://online.vodiy.kiev.ua опубліковано покращену версію Правил дорожнього руху України в форматі Flash. Нова версія містить біля 300 якісних ілюстрацій до правил дорожнього руху. Завдяки цьому, загальний розмір документа збільшився до 384 сторінок. Відсутності зайвих відволікаючих елементів (реклами, тощо) і продуманий інтерфейс, значно підвищує ефективність вивчення ПДР. 

Правила дорожного движения Украины, билеты по ПДД

Автошкола "Центр Промінь" представила Правила дорожного движения (ПДД) и
экзаменационные билети по ПДД (на украинском языке) в формате Adobe
Flash. Екзаменационные билеты ГАИ и Правила дорожного движения Украины
представленные на сайте, являются отличным инструментом для всех кто
готовится к теоретическому экзамену в ГАИ или просто хочет проверить
свои знания ПДД.

Сервис находится по адресу: http://online.vodiy.kiev.ua

Підготовка до екзамена в ДАІ, вивчення правил дорожнього руху.

Автошкола "Центр Промінь" представила Правила дорожнього руху (ПДР) та
екзаменаційні білети з ПДР виконані в форматі Adobe Flash. Ці
інструменти є чудовим інструментом для всіх хто готується до здачі
екзамена в ДАІ або просто хоче перевірити свої знання з ПДР.

Знайти цей сервіс можна за адресою: http://online.vodiy.kiev.ua