хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Виробників футболок пресує УБОЗ.

  • 06.09.11, 21:35
Про це повідомляє Watcher із посиланням на власника компанії Дениса Олейнікова.

ДИВІТЬСЯ цензорів-ФОТО: У продажу з'явилися футболки "Дякую жителям Донбасу за ...".


Сам він зараз знаходиться в Одесі, але терміново виїхав до Кіев.По його словами, у вівторок в офіс увірвалися представники УБОЗу.

Один із співробітників компанії встиг набрати Дениса і покласти телефон на стіл, так що йому вдалося почути, що відбувалося протягом перших десятків секунд.

"Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всі працівники повинні були залишитися в офісі, їм заборонили виходити в туалет, за водою, користуватися телефоном. Далі зв'язок зник", - пише видання.

;

Олейников також додав, що не розуміє, в чому проблема.Он зазначив, що його бізнес - це СПД і немає ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ.

За його словами, компанія працює цілком легально - випускає футболки з різними текстами і зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону і легально розмитнюються в Україну.

Разом з тим Олейников повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось з незнайомого телефону і натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з написом "Дякую жителям Донбасу ...".
Дивіться на правда: "Спасибі жителям Донбасу за Президента пі .... са", - скандування стадіону в Києві. ВІДЕО.

Олейников відповів, що футболки будуть і далі продавати, оскільки не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.

Як відомо, після того як в інтернеті з'явилося відео, на якому фанати "Динамо" скандують непристойний гасло "Спасибі жителям Донбасу за президента п *** са" одного з них викликали в міліцію.
12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

16.09.11, 22:25

Вот сели нам на шею такие уроды, как Геноцид Фёдорыч! И шестерки ему под стать

    26.09.11, 22:32Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Так якраз бандитокомуністичний прошарок і рулює країною,потрібні корінні зміни.

      36.09.11, 22:53

      жителям Донбасса за президента

        46.09.11, 22:57

        Неужели и нас начнут прессовать-тех,кто принимал участие в конкурсе на фэйсбуке для надписи на футболке"Спасибо жителям Донбасса..."?

          56.09.11, 22:58

          И те же люди при советах снимали кина вроде “Армии Трясогузки”, где “ну очень тупые белогвардейцы” отнимали у населения белую материю, чтобы “не дай Бог чего не вышло и какой-то Трясогузка не развешал белых флагов с надписью “Красный”.Теперь в роли белогвардейцев - бело-синие.

            66.09.11, 22:59Відповідь на 4 від Хирон

            Нет, нас будут прессовать за употребление букв, из которых состоит эта замечательная фраза на футболках.

              76.09.11, 23:12

                Гість: Nairia

                86.09.11, 23:51

                Vox populi, vox Dei - Глас народа - глас Божий! Разве можно закрыть рот Богу, когда он голосом миллионов людей глаголет истину? Как-только удалили первое видео со скандированием болельщиков крылатой фразы, на смену ему появились сотни других на всех инэт-сайтах! Тут же люди стали придумывать анекдоты на эту тему, типа: "Объявление! МВД срочно купит большую партию скотча для заклейки ртов футбольных болельщиков" и слагать новые песни! Это классно, что пытаются закрыть нам рты - от этого мы думать головой начинаем и орать еще громче!

                  Гість: Світанок

                  97.09.11, 06:54Відповідь на 8 від Гість: Nairia

                  Ви напевно володієте телепатією. Тільки хотів подібне написати, але Ви зробили це краще. Схиляю голову перед вашими словами. Постріл в яблучко.
                  - Все те, що нині ця банда робить - це, як по Фройду. Ними керує звірячий страх перед відповідальністю за свої власні злочини. І "скотч" їм уже не допоможе, бо "Спасибо жителям Домбаса, за президента підараса" - вже прозвучало на увесь Світ. Тепер не ті часи, і не ті технології, щоби можна сховатись. Це аксіома. За все прийде розплата. Приклад: "Тих, що мені, ще юнаку, за моє слово "квасили" писок, "заклеювали рот" і чавили дверима пальці вже давно зжерли хробаки, а я ще й живу і ще й радую словом людей" - Так буде і з цими без моральними уродами. Тільки треба з ними боротись і добивати їх їхніми ж методами. Їм Ales kaput скоро уже.

                    107.09.11, 12:56

                    всё правильно, они раскрыли государственную тайну.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна