хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Відносно

  • 16.12.11, 08:47
Огляд новин за 15.12

Судячи з оприлюднених фотографій камери, де в передсмертній агонії ось уже кілька місяців б’ється Юля Тимошенко, поняття «жахливі умови», яким у свій час БЮТівці дружно характеризували умови її утримання – це дуже відносне поняття.

Звісно ж, у порівнянні зі звичною для Юлі обстановочкою її елітного особняка у Кончі-Заспі – це й справді жахливо бомжацькі умови. Усього-на-всього один кондиціонер, замість ванни джакузі – душ, ніякої тобі «плазми», бігових доріжок та гектару соснового лісу. Як тут не захворіти на смертельний висип на шкірі у таких нелюдських умовах?

Хоча, якщо прикинути, відсотків 80-90 українців з радістю проміняли б свій побут на цей «бомжацький». Тому що в усі часи на зеків наша влада витрачала в рази більше грошей, аніж на рядового законослухняного громадянина. Скажімо, ще років з десять тому (цифри пам’ятаю, бо писав колись статтю на цю тему) на утримання одного ув’язненого Україна щомісяця виділяла близько 200 грн., у той час, як стипендія відмінника була – трохи більше 30 грн.

Відчуваєте, про кого говорить Янукович, коли згадує своє «покращення життя вже сьогодні»? Одразу видно, що людина має багатий внутрішній світ і непересічний життєвий досвід, тому і до тюрми ставиться з трепетом, як до рідної. Що, в принципі, так і є.

І навіть свого заклятого ворога Юлю наш любий Гарант хоч і готовий заживо поховати, але умови її передсмертного утримання – усе одно на висоті. Це дуже корисно чисто з прагматичних міркувань – якщо раптом ВОНА(с) виживе, а сам Віктор Хведорович сяде. У крайньому разі, у нього буде надія, що і його саджатимуть не у загальну камеру (де йому за всіма понятіями одне місце - параша), а хоча б у ту, де нині Юля мучиться від убогості обстановочки.

Так що усе, як ми бачимо, дуже відносно у цьому сортирі, який зветься політикою: з одного боку – Юля лежить у «жахливих умовах», а з іншого – у порівнянні з тим, що при цих словах малює уява, умови Юліного утримування швидше нагадують готель середньої руки, хіба що двері замкнені.

І точно так само відносно: нібито Янукович ще і президент, але вже готується…

А в той самий час, поки Юля там прикута до ліжка, її партнери по команді грають з Юліними катами у піддавки. І скільки б там Турчинов не розповідав, що ніякого розколу у «Батьківщині» не існує – а проте ні для кого не секрет, що цей «пастор Шлаг» у компанії з младокадебешником Кожемякіним вже на всю іванівську пиляють Юлін спадок. Поки вона сидить. І навіть не узгоджують з нею вирішальні для партії у країни голосування.

Отак воно і виходить: відносно «жахливі», відносно «президент» і відносно «партнери»…
Автор: Володимир Йадороб
19

Коментарі

анонім

116.12.11, 09:02

Найжахливіше -- це цинізм з обох боків. Який ще раз підтверджує -- між ПРиматами і Білим братсвом одна різниця -- в кольорі прапора! У всьому іншому -- брати-близнюки!!! Про роль самої ЮВТ ми можемо тільки здогадуватися. Прикольно буде, якщо виявиться, що нею гралися, так само як колись ВАНА сама гралася долями людей. В те що "дуже хвора" після показаного відео не дуже віриться.

    216.12.11, 09:12

    Людина сидить у тюрмі... Неважливо - в якій камері, це тюрма. Люди, майте совість, чи ви зовсім озвіріли? Адже це шоу Яник грає для вас - щоб ви їли перед телевізором поп-корн, і зловтішались. Або годинами обговорювали, яка у Тимошенко розкішна камера. Класичне психологічне програмування - а ви ведетесь...

      анонім

      316.12.11, 09:20Відповідь на 1 від анонім

      Юра. Тюрьма, она и в африке тюрьма и похер там золотой унитаз. О договоренностях задумывался, но если разобраться, то их уже нет....Судят по беспределу....и если мы прохаваем, а мы уже на грани, такое ждет каждого......И это уже очевидно.

        анонім

        416.12.11, 09:40Відповідь на 2 від nolofinve

        Розмова не про камеру і не про ЮВТ -- розмова про цинізм як ПРиматів так і оточення ЮВТ.І скільки б мені не говорили про совість, я все одно буду пильно дивитися на тих, хто пропонує себе у владу! Таке вже життя.

          516.12.11, 09:41

          Регіонали росповсюджують фото, де Тимошенко сфоткана в санчастині... Ви ж не західноєвропейці, щоб купитись на такий дешевий трюк...

            анонім

            616.12.11, 09:42Відповідь на 3 від анонім

            Я з цим не сперечаюся зовсім -- тільки одне питання. "Беспрєдєл" з обох сторін.
            І от якщо поведемося хочь на одних, хочь на інших -- гаплик нам однаковий.

              Гість: lkjmn

              716.12.11, 10:00Відповідь на 1 від анонім

              Найжахливіше -- це цинізм з обох боків. Який ще раз підтверджує -- між ПРиматами і Білим братсвом одна різниця -- в кольорі прапора! У всьому іншому -- брати-близнюки!!! Про роль самої ЮВТ ми можемо тільки здогадуватися. Прикольно буде, якщо виявиться, що нею гралися, так само як колись ВАНА сама гралася долями людей. В те що "дуже хвора" після показаного відео не дуже віриться.100% Як казав Микола Фоменко "Одного поля ягодицы"

                анонім

                816.12.11, 10:51Відповідь на 6 від анонім

                Вспомни как раньше выбирали старост.....Пока не появиться кандидатура, на которую надеется руководство, то процесс шел долго и утомительно, и не важно, что эта кандидатура - "против" (и даже сама она могла быть против). Поэтому и мы не имеем выбора, но уверен, что если бы показали, что все те, кто подставляют нам кукловоды - не подходят, то появятся новые личности, ничем пока незапачканые...и вполне подходящие под то, что нам нужно. Но звыняй, ХОТЬ И ОСОЗНАЮ, ЧТО они одного поля ягода, но беспредел очевиден, поэтому и ратую за то, что бы Юльку и Луцыка выпустили.....Они всколыхнут ....
                Совсем на жизнь я не в обиде,
                ничуть свой жребий не кляну;
                как все, в говне по шею сидя,
                усердно делаю волну(гарик)

                  916.12.11, 10:57Відповідь на 8 від анонім

                  ХОТЬ И ОСОЗНАЮ, ЧТО они одного поля ягода, но беспредел очевиден, поэтому и ратую за то, что бы Юльку и Луцыка выпустили.....Они всколыхнут ....
                  Совсем на жизнь я не в обиде,
                  ничуть свой жребий не кляну;
                  как все, в говне по шею сидя,
                  усердно делаю волну(гарик)
                  Підтримую. А Луцик взагалі....

                    анонім

                    1016.12.11, 10:59Відповідь на 8 від анонім

                    Я теж за те, аби вони були здорові. Але розмова не при них -- а про оточення. От про його цинізм я і говорю.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна