хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

"Свобода" пікетувала Кабмін під гаслом "Геть російські реактори!

  • 04.05.11, 12:27
4 травня 2011 року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пікетувала Кабінет міністрів України з вимогою не допустити добудови 3 та 4 енергоблоків Хмельницької атомної електростанції. Участь в акції взяли Київська міська та Хмельницька обласна організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Акція відбулася під гаслами: "Геть російські реактори!", "Російські реактори – на Красную площу!", "Українцям – чисте довкілля!" та іншими.

Під час свого виступу голова Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Ігор Сабій, зокрема, зазначив: "Спроба добудувати 3 і 4 енергоблоки на Хмельницькій АЕС – це пряма загроза життю та здоров'ю людей. Для цього планують використати застарілі російські реактори, які є небезпечними і можуть спричинити справжнє екологічне лихо. Більше того, ці реактори планують встановити на застарілі та пошкоджені конструкції, котрі не консервували, вони простояли просто неба чверть століття. Сьогоднішня акція – не перша і не остання акція "Свободи", спрямована на захист хмельничан і всіх українців від атомної загрози. Ми не зупинимося доти, доки не змусимо владу дослухатися до вимог громади, 90 % якої категорично проти добудови 3 і 4 енергоблоків".

Завершуючи акцію, голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко заявив: "Ми не проти атомної енергетики як такої. Ми акцентуємо на тому, що корумповані та безвідповідальні чиновники разом з п'ятою колоною Кремля прагнуть за шалені гроші "втюхати" нам застарілі та небезпечні російські реактори, які створять небезпеку для українців і зроблять українську енергетику ще більш залежною від Москви. Тому сьогодні ми маємо чинити політичний тиск на центральні органи влади та вимагати від них почути голос народу, який не хоче ставати заручником цієї безглуздої політики".

Довідка: 28 квітня 2011 року під час сесії Славутської міської ради з ініціативи депутата від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Костирка ухвалено звернення з приводу доцільності добудови 3 і 4 енергоблоків на Хмельницькій АЕС і спрямовано його центральним органам влади. У ньому наголошується, що добудова 3 і 4 енергоблоків має здійснюватися після широкого громадського обговорення:

http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/021300/

22 квітня 2011 року голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Нетішинській міській раді Олександр Марчук надіслав звернення на ім'я міського голови Ольги Омельчук з вимогою проведення на міському стадіоні планових громадських слухань з приводу доцільності добудови 3 і 4 енергоблоків ХАЕС:

http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/021144/

19 квітня 2011 року у Старосинявська районна організація ВО "Свобода" організувала громадське обговорення доцільності добудови 3 і 4 енергоблоків на Хмельницькій АЕС та низьких закупівельних цін на молоко. Учасники громадського обговорення одностайно виступили проти добудови енергоблоків на ХАЕС та вирішили надіслати відповідне звернення депутатам Хмельницької обласної ради, центральним органам влади. В рамках акції у Старосинявському районі триває збір підписів проти добудови 3 і 4 енергоблоків ХАЕС:

http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/021082/

19 квітня 2011 року у Кам'янці-Подільському з ініціативи міської і районної організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбулися громадські слухання з приводу доцільності добудови 3 і 4 енергоблоків на Хмельницькій АЕС:

http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/021081/
Прес-служба ВО "Свобода"
21

Коментарі

анонім

14.05.11, 12:32

Ці бидлюки нам навтюхають з такою владою

    24.05.11, 12:34Відповідь на 1 від анонім

    Чого тілька варта Рівненська АЕС побудована радяннськими недоумками на моренових грунтах, і під яку залито мільони тон бетону...

      анонім

      34.05.11, 12:38

      Дякувати Богу , що Кримську АЕС не встигли побудувати. Зараз там Казантіпський бардак .Хай краще молодь по кущах трахається , ніж їх батьки на зруйнованих реакторах

        44.05.11, 12:43Відповідь на 3 від анонім

        Сто пудово!

          Гість: burtka

          54.05.11, 12:47

          Точна! Дайошь лучину в кажду хату!
          Ябалдею с них.

            64.05.11, 12:55Відповідь на 5 від Гість: burtka

            Не пробували читати уважно(?) - саме старі технології в Україні не потрібні. ПРо атомну енергетику , як таку, взагалі не йдеться.

              Гість: burtka

              74.05.11, 13:00Відповідь на 6 від Perovdupu

              Не пробували читати уважно(?) - саме старі технології в Україні не потрібні. ПРо атомну енергетику , як таку, взагалі не йдеться.На Украине имеются хорошо отработанные технологии. Те, кто предлагает от них отказаться, агитирует за лучину вместо лампочки. На самые новые технологии у нас в ближайшие 20 лет денег вообще не будет.

                84.05.11, 13:12Відповідь на 7 від Гість: burtka

                Не пробували читати уважно(?) - саме старі технології в Україні не потрібні. ПРо атомну енергетику , як таку, взагалі не йдеться.На Украине имеются хорошо отработанные технологии. Те, кто предлагает от них отказаться, агитирует за лучину вместо лампочки. На самые новые технологии у нас в ближайшие 20 лет денег вообще не будет."...хорошо отработанные технологии..." - це не ті що в Чорнобилі були втілені в життя???

                  Гість: burtka

                  94.05.11, 13:39Відповідь на 8 від Perovdupu

                  ...хорошо отработанные технологии..." - це не ті що в Чорнобилі були втілені в життя???И в Чернобыле тоже. В Японии более современные реакторы, но ошибок они допустили больше, чем наши в Чернобыле. Кстати, под колесами автомобилей у нас ежегодно гибнет людей больше, чем в Чернобыле и Афганистане вместе взятых. Нужно запретить или ограничить количество автомобилей?

                    104.05.11, 13:45Відповідь на 9 від Гість: burtka

                    Я б не забороняв автівки, хіба що оку та жигулі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна