хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

"Журналісти" партії "Родіна" озброєні ледь не поголовно

  • 03.05.11, 13:55
Можливо - внутрішні розборки. Проте і справді цікаво, чому саме журналісти телеканалу Маркова мають аж 50 пістолетів. Непоганий арсенальчик, як на партію кримінального авторитета, та ще й із такими радикальними політичними поглядами. Громадська організація "Вільна Одеса" просить міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова перевірити законність видачі більш ніж 50 пістолетів телеканалу "АТВ" (Одеса). Про це сказано у зверненні організації. "На прес-конференції, яка нещодавно відбулася, начальник управління громадської безпеки ГУ МВС України в Одеській області Володимир Тасмасис повідомив, що в Одесі озброєні понад 100 журналістів, причому половина з них - співробітники телеканалу "АТВ", - сказано у зверненні. Організація зазначає, що телеканал належить депутатові Одеської міської ради Ігореві Маркову, який є фігурантом низки кримінальних справ, у тому числі з використанням вогнепальної зброї. "Вільна Одеса" вважає, що Марков, який є головою партії "Родіна", веде в Україні підривну діяльність в інтересах Росії, а в ефірі "АТВ" регулярно ганьблять імідж країни, звучать заклики до сепаратизму, провокують міжнаціональні та релігійні протистояння, висміюють Президента Віктора Януковича. Організація стурбована тим, що зброю видано не журналістам, а особам, які одержали посвідчення кореспондентів "АТВ" спеціально для подальшого оформлення та застосування зброї, наприклад, охороні Маркова, низці депутатів міськради від "Батьківщини", співробітникам приналежної Маркову сміттєзбиральної компанії "Союз" та іншим людям, пов’язаним з депутатом. "Вільна Одеса" вважає, що це порушення стало можливим через особисті зв’язки Маркова з ерівництвом обласного управління МВС. "Якщо врахувати близькі приятельські відносини Ігоря Маркова та начальника ГУ МВС України в Одеській області Михайла Яцкова, стає зрозумілим, чому правоохоронні органи йдуть назустріч Маркову у всіх питаннях", - сказано у зверненні. Організація припускає, що таким чином Маркову вдалося створити в Одесі озброєне угруповання. "Вимагаємо провести перевірку законності видачі співробітникам телекомпанії "АТВ" понад 50 пістолетів, а також належного їх зберігання та використання за призначенням. Також просимо перевірити, чи справді зазначені особи, які одержали на руки зброю, є співробітниками телеканалу і кореспондентами, які виконують журналістські функції насправді", - сказано у зверненні. В Одеському регіоні офіційно зареєстровано 33 телерадіокомпанії. 23 липня 2010 року "Вільна Одеса" заявила про вилучення міліцією інтернет-сайту газети зазначеної організації. У 2007 році прокуратура Одеської області порушила проти Маркова кримінальну справу за підозрою в побитті учасників організованого партією "Свобода" мітингу в Одесі (за частиною 2 статті 296 (злісне хуліганство) Кримінального кодексу).

У квітні 2010 року Генпрокуратура скасувала постанову слідчого управління УМВС у Миколаївській області про закриття цієї справи проти Маркова, однак він спростував цю інформацію.

За матеріалами: Українські Новини

Масква озброює своїх посіпак.

27

Коментарі

13.05.11, 14:11

бандити кришують бандитів, можливо Янук захоче прибрати конкурентів

    Гість: скоро удалюсь

    23.05.11, 14:14

      33.05.11, 14:15Відповідь на 2 від Гість: скоро удалюсь

        43.05.11, 14:16

        Марков -ворог України, прямий і відкритий! Він сам про це по всіх кутках голосно заявляє!!! Тільки влада у нас не дочуває, не добачає, і не реагує на антиукраїнські випади!

          Гість: скоро удалюсь

          53.05.11, 14:19Відповідь на 3 від Fred Perry

            Гість: burtka

            63.05.11, 14:20

            Почему только пистолеты посчитали? Есть фотки, где они самоходные орудия обнимают.

              73.05.11, 14:34Відповідь на 5 від Гість: скоро удалюсь

                83.05.11, 14:48

                Какие пистолеты, неясно. Значит, травматические.

                  93.05.11, 14:50

                  во где оружие можно раздобыть

                    103.05.11, 15:28Відповідь на 4 від Julia Taneta

                    Марков -ворог України, прямий і відкритий! Він сам про це по всіх кутках голосно заявляє!!! Тільки влада у нас не дочуває, не добачає, і не реагує на антиукраїнські випади! Придет время и все пидары ответят за предательство!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна