хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Один за всіх

  • 22.02.11, 11:39
Огляд новин за 21.02

«Регіональні» юристи такі юристи… Приємно слухати, як з чисто дитячою невимушеністю вони здають себе, своїх клієнтів та начальство. Мова, звісно ж, про нардепа-«регіонала» Юрія Воропаєва, який, не на жарт розходившись у одному з нечисленних своїх інтерв’ю, вирішив підвести під монастир усіх, кого тільки зміг згадати.

Взагалі-то я далекий від думки, що народний депутат, більше того – юрист може не знати, що Конституція передбачає виключно особисте голосування народного депутата. В Конституції немає жодних згадок про будь-який спосіб передачі права голосування комусь із колег, друзів, родичів, кредиторів, бізнес-партнерів, юристів і т.д. І тому будь-які подібні дії повинні розцінюватися виключно як порушення Конституції. А будь-які зізнання у такому порушенні Конституції слід вважати явкою з повинною.

«Іноді я прошу проголосувати за мене. От, наприклад, сьогодні з двох до чотирьох я фізично не міг знаходитися в парламенті, виступав на прес-конференції по одному з законопроектів, зареєстрованих у Верховній Раді», - заявив Воропаєв. Цю його фразу сміливо можна заносити до кримінальної справи, а усі законопроекти, проголосовані його карткою у час його відсутності – скасовувати.

Щоправда, якщо піти далі, то потрібно скасовувати ледь не все, що ця Верховна Рада наприймала за час свого існування. Оскільки, скажімо, згаданий тим же Воропаєвим «народний обранець» Ахмєтов взагалі не був на жодному засіданні парламенту з моменту складання присяги.

Цьому можна було б тільки порадіти, оскільки так безглуздо підставитися під статтю ще треба постаратися. І у майбутньому нова влада, яка неминуче прийде на зміну «донецьким», матиме прекрасний спосіб скасувати усі ідіотизми, які ті встигли наухвалювати. І навіть абсолютно стопудові підстави посадити нинішніх коаліціянтів ледь не у повному складі. Бо одні делегували своє право голосувати, інші цим чужим правом скористалися, тобто були співучасниками, а Чечетов цим усім привселюдно керував.

Однак фіг там хто коли-небудь цим буде перейматися. Це тільки перебуваючи в опозиції народні обранці здатні шуміти щодо порушення процедури особистого голосування, та й то не довго і якось сором’язливо. А коли самі стають владою – починають відчувати, наскільки це зручно і корисно для фракційної монолітності та дисципліни. І починають потихеньку робити те ж саме. Згадайте хоча б нещодавні зізнання полум’яного опозиціонера Гєни Москаля у тому, як вони голосують «за того парня».

Під час перебування нинішньої опозиції при владі голосування «один за всіх» було такою ж нормою, як і нині, коли вчорашня опозиція дорвалася до влади. І ніхто нікого за це не щемить і не пресує.

Тому що усім їм глибоко перпендикулярно на цю Конституцію і на цю країну. Тому що, не залежно від сорту, гівно – воно і є гівно, скільки не принюхуйся у сподіванні відчути різницю.

Володимир Йадороб
30

Коментарі

122.02.11, 11:52

    222.02.11, 11:53

    гарно сказано!

      322.02.11, 12:01

      Давно про це казав і кажу про не дійсність всіх законів і постанов ВРУ!
      Але всі депутати мовчки і не дуже ігнорують це неподобство - ну і пішли всі вони НА
      Дякуючи всіляким подібним вивертам всі депутати і Верховна Рада Уккраїни втратили авторитет у людей, а тому про якусь "правову державу" нам варто забути.

        Гість: modus vivendi

        422.02.11, 12:05

        трудяться день и ночь на наше благо..

          522.02.11, 12:21

          В тому то і річ, що їм глибоко начхати на закон, народ і на все інше, що заважає "косити лаве"... Вони мов ті хробачки в лайні - ні очей, ні вух, ні совісті --- один тільки рот і дупа --- спереду їм, ззаду cepy...

            622.02.11, 12:27

            Як тільки до влади прийдемо ми, маю на увазі патріотів України, усе, що намутила Партія Рецидивістів буде скасовано позяк вчинено все це було у нелегітимний спосіб. Це, по-перше. По-друге, уся Партія Рецидивістів, а також їх поплічники, як то КПУ, литвинівці, позафракційні сядуть пожиттєво, а майно їх буде конфіскованим, адже надбане було у нелегітимний спосіб.
            Після цього економічний потенціал України буде передано в руки українців. Запроваджена буде так звана шведська економічна модель розвитку країни. Саме вона не дозволяє багатим казитися від жиру, а бідним завивати від голоду.

              722.02.11, 12:30

                822.02.11, 12:33

                А хіба тільки за це можна саджати цих "обранців".
                Їх можна саджати:
                а) за тушкування, а точніше за корупцію. Я думаю найдуться свідки що тушки брали гроші
                б) за порушення Конституції - перенесення місцевих виборів і ратифікація Харківських зрад.
                Але потрібна нова влада.

                  922.02.11, 12:51Відповідь на 8 від gatyla

                  А влада буде та сама. Хто не любить овоча - підтримає тюльку. А тюльку хто не любить - овочу голоса віддасть. Потрібна зміна еліти. Дії, а не плач ярославни з апазіциї...

                    1022.02.11, 13:12Відповідь на 6 від Мольфар1

                    Ваші надії та слова та Богу в уши.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна