хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Гівно на паличці

  • 21.02.11, 08:52
Коли я десь бачу фразу про те, що «уряд прогнозує…», я собі першим ділом думаю: вони що там усі, *банулися? Що значить «прогнозує»? Це вже виходить якесь гадання на кавовій гущі, а не державне управління. Прогнозувати може який-небудь Глоба або Кашпіровський, а уряд повинен ЗНАТИ і ОБІЦЯТИ. А якщо обіцянку не виконує – дружно робити собі привселюдне харакірі у Марііїнському парку. Інакше він не уряд, а гівно на паличці. 

Отож коли нині уряд прогнозує інфляцію на рівні 8,9% - не вір очам своїм. Насправді наші керманичі НЕ ЗНАЮТЬ, якою буде інфляція. Тим більше вони і гадки не мають, що з цією інфляцією робити. Усі їхні думки на цю тему починаються з «якщо»: якщо тенденція збережеться… якщо світова кон’юнктура сприятиме… якщо чергова хвиля кризи не…

І у цій цілковитій невизначеності є тільки одна людина, яка точно знає, що буде далі і що треба з цього приводу діяти. Це, звісно ж, наш коханий президент Віктор Хведорович. Йому достеменно відомо, що дерибан не просто триває, а ще тільки набирає розгону, і що у таких умовах вкрай необхідним буде докупити для президента ще кілька вертольотів та кілька «Межигір’їв». А ще краще – віддати йому під забудову столичний Ботанічний сад і Маріїнський парк. І тому Янукович знає напевно, що усій країні потрібно всерйоз і надовго затягнути паски.

«Ми повинні знайти, вивільнити ті ресурси.... Ми з вами повинні затягнути паски і піти шляхом оптимізації витрачання державних ресурсів з метою вдосконалення системи державного управління, підняття рівня її ефективності», - каже Гарант з таким виглядом, що усім стає кришталево зрозуміло: не затягнете паски на пузі – він вам їх на шиї позатягує.

Особливо радує це феєричне «ми». Напевно, мова йде про те, що народ має відмовитися від звички їсти хліб та м'ясо, а Віктор Хведорович – від належного йому за законом права безкоштовного проїзду у метро.

Тому що бабла реально не вистачає. Якщо так далі діло піде – скоро нашому Гаранту доведеться добиратися на роботу лише трьома вертольотами, а це не солідно, увесь світ сміятися буде.

І через це наша влада аж із шкіри пнеться, ночей не спить – усе намагається придумати нові і нові джерела поповнення своїх схудлих кишень.

Приміром, днями міністр внутрішніх страв Могильов заявив, що відтепер водіям, які захочуть поїхати за кордон, потрібно буде отримувати нові права. Звісно ж, не безкоштовно. І, звісно ж, у цілком прийнятні терміни. А якщо у когось, приміром, путівка «горить» і він у терміни ці не вкладається – питання цілком можливо буде вирішити більш оперативно за скромну додаткову винагороду.

І ще при цьому Могильов руками розводив: мовляв, це не я вигадав, а європейці.

Аж тут виявилося, що нічого подібного європейці не вимагали, і жодних подібних вимог у Віденській конвенції, на яку посилався наш міністр, і близько нема. Тобто це все чисто його особиста ініціатива із законного розводу лохів на бабло.

Так що, як казав наш Гарант, ми повинні затягнути паски…

Володимир Йадороб
31

Коментарі

121.02.11, 09:13

    221.02.11, 09:20

    А в мене на них "рвотний" рефлекс

      анонім

      321.02.11, 09:25

        421.02.11, 09:43

        знати?ггг... товарищ Rama 88 знает что у него сегодня за день будет? получит он в глаз или оргазм, сарай с обдолбаным депутатом за рулем не идет на пешеходный переход возле твоего дома ?

          521.02.11, 09:58

            621.02.11, 11:25

              721.02.11, 11:30

              Сумно

                821.02.11, 12:02

                Стосовно уряду - це ж просто збіговисько проФФессіоналів та кровосісів. Вони ж взагалі нічого не вміють. Навіть продавши Батьківщину не змогли взяти нормальну ціну. Місяця не пройшло після харківської угоди, як Пахло сказав, що газ все одно дорогенький. Питання: а де ти був, коли вирішувалось скільки вам за Батьківщину забашляють?
                І ще. Як тількі уряд твердо заявляє, що щось там буде, або не буде в термін до двох тижнів все відбувається НАВПАКИ. Це 100% прикмета, так що візьміть на озброєння, якщо хтось ще не помітив.

                  921.02.11, 12:08

                  с определением согласен

                    Гість: modus vivendi

                    1021.02.11, 13:13

                    мы не люди а карманы.а карманам как известно денежки нужны..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна