хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

З речами на вихід

  • 08.02.11, 08:31
Ну що, шановні донеччани, ви ще не розчарувалися у своєму виборі сорту лайна? Продовжуєте вірити у обіцянки «покращення життя вже сьогодні»? Нічого, це вже не надовго.

Скоро вас будуть виселяти з квартир ті, кого ви обирали, перелякані байками про бандерівську загрозу. І виселятимуть навіть не за борги, хоча і ця інновація вже фактично введена у дію покращувачами вашого життя. А виселятимуть просто так, просто тому, що цим вашим народним об(іс)ранцям потрібне ваше житло.

І нема тут нічого дивного або несподіваного. Зрештою, ідейний Лідєр(с) цієї хижої зграї у свій час, коли йому була потрібна шапка – він її просто ВЗЯВ. У того, хто слабший за нього. Деякі старі жителі єнакіївського району Півновка, які випадково дожили до щастя бачити свого земляка президентом, пошепки згадують, що окрім шапок ті малолітні пустунчики, до банди яких входив і наш діючий Гарант, на бігу рвали у жінок сережки з вух.

Отож якщо завтра вас викинуть геть із вашої квартири – бігме, не варто так хвилюватися. Бадрячком, пацанчікі, як казав репер Сява. Все пучком.

Власне, поки що ще ніхто нікого не виселяє. Вони тільки промацують грунт. Днями губернатор Донеччиини Близнюк заявив, що держава повинна виселяти пенсіонерів із великих квартир у малогабаритки. Нє, ну правда. Отримала, скажімо, баба трикімнатну квартиру ще за часів «совка» - так що їй, так до кінця життя там і жити? Ніфіга. Її треба виселити кудись на окраїну у гостинку три на три метра, а квартиру, звісно, продати. І гроші забрати собі, за турботу.

Головне – Близнюка анітрохи не хвилює, що приватна власність у нас хоча б номінально захищена законами. Це так симптоматично, що не потребує навіть коментарів.

Правда, Близнюк не додумав цю геніальну ідею до кінця. Тому що за його логікою у «малогабаритки» найпершими потрібно переселяти, наприклад, пенсіонерів Кучму або Кравчука, які займають немаленькі маєточки. Та й сам Близнюк разом з головним «покращувачем» Януковичем після виходу на пенсію муситимуть поїхати в гостинки на околиці Донецьку.

Хоча, мабуть, якраз цього Близнюк на увазі не мав. Тому що, перефразовуючи Оруела, усі пенсіонери, звісно, рівні, але деякі з них рівніші за інших. Вони отримують десятки тисяч пенсій, живуть у великих шикарних будинках і не бояться, що їх звідти хтось викине.

А інші пенсіонери чекають дня виборів, щоб піти на дільницю і за кілограм гречки знову вибрати черговий сорт лайна, який потім викидатиме їх із квартир…

Володимир Йадороб
18

Коментарі

18.02.11, 08:33

    28.02.11, 08:53

      38.02.11, 08:54

        48.02.11, 11:05

        не убавить, не добавить

          58.02.11, 12:07

            68.02.11, 12:55

            Все точно, Йадороб палить!

              78.02.11, 13:41

                88.02.11, 13:43

                  98.02.11, 17:47

                  Тепер не позаздриш жителям центрових будинків, усяких сталінок з височенними стелями

                    109.02.11, 11:28

                    Вагомо!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна