хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Список пі...расів поповнюється

  • 02.02.11, 11:16
«Дивіться, знов гарненька державна зрада», - казав колись один із героїв Гашека. Щоправда, був би він українцем – нині йому б довелося казати цю фраза аж занадто часто, з огляду на специфіку ставлення української влади до закону та інтересів народу України.

Верховна Рада сьогодні вкотре розписалася у своїй не легітимності, вкотре переступивши через Конституцію. Причому лідер фракції партії регіонів Єфремов визнав, що не бачить нічого поганого у тому, щоб порушувати закон. Однак йому навряд чи спадає на думку, що влада, яка порушує закон, сама ставить себе поза законом, тобто є нелегітимною. Це дасть підстави у майбутньому просто скасувати усе, що вони тут наприймали за час свого перебування при владі. А самих їх – посадити.

Але якщо Партія регіонів, по суті, замовляє музику на цьому цинічному празніку жизні, то генеральним спонсором чергового витирання ніг об Конституцію є наша, прости господи, опозиція.

Чергова порція морально-етичних пі...расів, які потрапили до Верховної Ради волею любителів обирати між сортами лайна, сьогодні показала своє справжнє обличчя. Отож – зустрічайте.

БЮТ знову скоротився на кілька парламентських багнетів, вигнавши зі своїх лав тих, хто проголосував в унісон з коаліційною більшістю. Але ви лишень придивіться про кого йде мова!

По-перше, Іван Куровський. Це саме той таваріщ, який намагався побудувати висотку на території Жовтневої лікарні. А влітку 2009 року саме він освоював гроші, виділені урядом Тимошенко на закупівлю недобудованого житла з подальшою роздачою «мєнтам і прочім гадам», як казав на одному з концертів незабутній Кінчев. Бо Куровський якраз у райцентрі Чернігівської області набудував будинків, а продати не міг – при ціні квадрантного метра 2,5-4,2 тисячі гривень його чогось ніхто не купував. Мабуть, тому, що середня зарплатня по області була тоді 1406 грн.

По-друге, Павло Мовчан. Відомий «просвітянин», який розвалив усе, до чого мав стосунок. І цей, прости господи, патріот, весь теперішній статок якого нажитий на крові дисидентів та загиблих патріотів, замість повіситися на осиці, голосує в унісон з «синюками» та «коммі».

Також у цьому списку – тато «тендерної мафії» Антоша Яценко. Який вже, в принципі, давно голосує за компанію з коаліцією. Однак продовжував залишатися у БЮТі. Дивовижно, чи не так? Секрет в тому, що Яценко – надзвичайно впливовий кадр, у якого на зарплатні сидить купа різного люду – від клерків до суддів та міністрів. Такі завжди потрібні будь-які партії. Звісно, якщо вона не має жодного стосунку до ідеологічної платформи, керуючись виключно вигодою.

Від колишнього НУНСу у цих танцях на кістках Конституції взяли участь одразу 41 депутат. І тут теж – цілий розсадник дємакратів і борців. Ну, нехай вже відомий пі...рас Каськів давно продався Януковичу в обмін на право освоювати інноваційні кошти. Але любитель усього українського Костенко відверто порадував, розкривши своє справжнє обличчя.

Принциповий борець Гєна Москаль, як виявилося, у питаннях продовження свого перебування біля корита стає достатньо ліберальним, щоб дути в одну дудку з бандитами, яких так героїчно таврує у повсякденному житті. І це в той час, як його шефа катують у Генпрокуратурі.

Ще один «самооборонець» Куликов міг би заслужити у цьому огляді більше слів, якби про нього їх не було написано раніше, причому ціла епопея.

Ну, а що вже там казати про таких відомих пі...расів, як Жванія, Мартиненко або вбивця Омельченко…

Воно таки правда: не того ляшка назвали гондурасом.

Володимир Йадороб
22

Коментарі

12.02.11, 11:31

Блін, писав-писав - зникло! Знов з"вилось, але вже без моєї та шнших писанини - не зрозуміло.
По суті, Арьєв каже, що голосування фальсифіковано. Він голосував "за" знаходячись, разом з карткою, в літаку до США. Тому трохи почекаємо...

    Гість: Крайтос

    22.02.11, 11:50

    А что ж это в доблестных бютовских рядах такие "гады" затесались? Куда смотрели, когда их принимали?

      32.02.11, 11:53Відповідь на 2 від Гість: Крайтос

      100%

        42.02.11, 11:54Відповідь на 1 від Танк_

        блоканули за правду... Свабода слова і правіла і.уа...

          52.02.11, 11:59

          Хто б сумнівався у фальсифікаціях? Банда і живе по понятіям, а не по законах. Зате щодо Костенко - жодних сумнівів. Засланий козачок, що розвалив свого часу Рух, що від нього чекати?

            Гість: modus vivendi

            62.02.11, 12:09

            щаз начнут показательно пальцем грозить, из партий исключать...Цирк...они незнали, невидели...Коллективная амнезия....

              72.02.11, 12:35

              Чи то тільки у мене пам"ять така?
              На минулих виборах до ВР дуже красива жінка з блискучими очима била себе в груди і клялася, що за кожного свого депутата відповідає особисто своєю головою!!!
              Я вже з рахунку збилася, скільки у неї тих голів.
              То може ВОНА - Ґаргона?
              Не дивіться їй в очі, шановні, перетворитесь не біомасу !!!

                82.02.11, 12:37Відповідь на 4 від Fred Perry

                Цю статтю Я, натурально, в шоці...

                  92.02.11, 12:40Відповідь на 2 від Гість: Крайтос

                  Коли приймали - брали лавандос, а що за люди - пофігу. якщо ти здатен заплатити пару мільонів. Але коли іграшки закінчились і почалась справжня боротьба, виявилося (хто б міг подумати ) що людські якості важливіші за лавандос

                    102.02.11, 12:41

                    На гілляку сволочей

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна