хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Увімкни для себе Україну

  • 30.01.11, 15:37
Не знаю, наскільки правда те, що нині знову інкримінують Юлі, але якщо таки правда – то вона попала. Бо одна справа – витратити кіотські гроші на виплату пенсій і потім повернути назад, але зовсім інша – витратити їх на фіктивну закупівлю зерна та реконструкцію харківського стадіону «Металіст», власником якого є Ярославський, який на той час був у команді Тимошенко. Тут уже пахне чистим криміналом. А нині час такий, що людей саджають і за менше. Щоправда, Юля – це не «всі», і її може оминути чаша сія.

Однак ще раз повторю те, що писав раніше: якщо виявиться, що Юля витрачала кіотські гроші тільки на виплату пенсій – шансів, що її посадять, немає жодних. Просто тому, що у очах пенсіонерів вона виглядатиме д’Артаньяном, якого пресують п.дараси.

Попри все, звинувачувати Юлю навіть у розтраті грошей може, скажімо, який-небудь довільно взятий Йадороб, який за життя не вкрав жодної копійки. А нинішні можновладці такого морального права не мають, оскільки накрали вони теж будь здоров, і продовжують це робити без жодних мук совісті з огляду на відсутність такої. І ще не відомо, хто мав би на довше сісти – Юля чи Яник.

На взагалі – мені не зовсім зрозуміло, чому ці ріальні пацани так вчепилися саме у ті кіотські гроші. Згоден, сума велика, і формально порушення закону було. Але без доказів того, що Юля на тому ґешефті мала якийсь зиск – це все не варто виїденого яйця.

Я б на місці слідства натомість взявся досліджувати, наприклад, скільки коштує Юлін гардероб «Луї Віттон» і чи відповідає його вартість задекларованим нею прибуткам. От якраз з цього приводу я маю серйозні сумніви, оскільки, здається, жодної колекції своєї улюбленої серії Тимошенко не пропустила, а коштують ті шмотки десятки тисяч доларів. Байки Юліної тітки про те, що вони всі «скидаються» їй на плаття – це чисто анекдот.

Припускаю, що Юля таки спромоглася б щось вигадати на своє виправдання. Однак метою ж цих усіх допитів у Генпрокуратурі є не посадити її (навіщо робити мученицю? Кучма вже колись таку дурницю утнув…), а дискредитувати і звести на маргінес. У такому випадку «Луї Віттон» набагато краще і ефективніше за Кіотський протокол. А головне – зрозуміліше електорату, для якого, власне, ця вистава і триває.

І, головне, поки вона триває – влада дозволяє собі безперешкодно мутити бабло, облаштовуючи свої справи. Наприклад, Юля виділила 70 мільйонів на реконструкцію цілого стадіону «Металіст». А Азаров витратить 22 мільйони на ремонт (навіть не реконструкцію) усього лише двох поверхів Кабміну. Я вже не кажу про постійні поповнення автопарку органів державної влади дорогими машинами. І це в той час, як в умовах «суворої економії коштів» влада скасовує безкоштовний проїзд у метро для пенсіонерів.

Відомий балагур і класик комічного жанру Янукович про це нещодавно сказав так: «Увікни для себе Україну».

Володимир Йадороб
21

Коментарі

Гість: Ivanos

130.01.11, 15:44

Янукович просто немного попутал, он очень хотел сказать "Умыкни Украину", но потом понял, что слушатели не поймут, все-таки Европа ...

    анонім

    230.01.11, 15:46

    То все політика. Нічого вони Юлі не зроблять.

      330.01.11, 16:00

      Увімкни замени на Умыкни

        430.01.11, 16:11

        "Відомий балагур і класик комічного жанру Янукович" -

          530.01.11, 16:20

          Юлі вони ще довго будуть мізки компостувати - але ж нічого знайти не зможуть!
          Зате Януковоча тільки перестане бути президентом - на наступний день можна буде садити! Нічого і вишукувати не треба буде! Всі його злочини на поверхні лежать! То ж він недарма собі самі сучасні літаки купляє, щоб на випадок чого швиденько "пятки змазати"!

            630.01.11, 16:41

            "...витрачала кіотські гроші тільки на виплату пенсій ..."
            Да вы просто вдумайтесь, о чём пишете. Деньги поступают на счёт казначейства, а оттуда-- на пенсии или на стадионы. Абсурд какой-то, так пенсионеры рассуждают: "Юля привезла из Киото чемодан денег -- и распорядилась выплатить нам пенсии".

              730.01.11, 16:45

              Не хочуть наголошувати на Луї Віттоні тому, що самі вдягнені теж не в вироблене на фабриці "Більшовичка" Всі інші розмірковування це... В мене є улюблене прислів"я: не шукай в дупі мозку - в ній лайно. Ось і тут - дана команда фас, а втілюють у життя як справжні проФФесіонали, тобто найтупішим чином - от і все

                830.01.11, 16:54

                про Киотские деньги я сам слышал, что была такая претензия к Украине, но сам геолух ответил, что деньги на месте и у Японии отпали все вопросы, а деньги на пенсии - действительно с бюджета пополняли пенсионный фонд, было такое. По поводу Металиста - у нас в Харькове, что при Юли, что без её, пр - "ум, честь и совесть" была, есть и будет (к сожалению), все чиновники составляют мафию, победит Юля они к ней побегут, а суть ту же оставят. Эти деньги были выделены в пределах евро 2012. в общем меня эти в погонах не убеждают. это всё, как в письмах они любят отвечать - "на их думку" и ничего с законностью не имеет.

                  Гість: modus vivendi

                  930.01.11, 16:56Відповідь на 1 від Гість: Ivanos

                  европа его поняла...скоро и ему переведут..только поздно будет..надо будет из страны ноги уносить..

                    Гість: Алчі

                    1030.01.11, 17:01

                    - сейчас абсолютно не важно что, когда и сколько - кто украл? когда украл? - власть уже ждет своего преемника ... а то что интеллигенция пытается что-то обьяснить " глухому и слепому" - так это метание бисера перед свиньей по кличке "Тейлор" ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна