Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

РПЦ креативить: Лезгінка за регламентом

  • 21.01.11, 14:32
РПЦ продовжує придумувати, як іще після православної паранджі вплинути на державну політику світської держави. Московський патріархат і молодіжні громадські об'єднання виступили з рекомендаціями щодо вдосконалення міжнаціональних відносин та міграційної політики в Росії. Хтось їх питав?

Рекомендації, підготовлені за підсумками засідання 30 грудня в синодальному Відділі по взаєминах Церкви і суспільства, передані пресі. Зустрічалися: Всеволод Чаплін, два депутати з комітету у справах молоді, представники громадських організацій і спільноти спортивних уболівальників.

Зокрема, пропонується розробити "звід правил, що регламентують практику оцінок особистостей або груп за національною ознакою, норми поведінки в громадських місцях, включаючи прояви національних культур".

Не зрозумів. Тобто, визначити, кому нормально лезгінку на вулиці, кому ні? Кому нормально в халаті, а кому в міні-трусиках? І як їх всіх оцінювати - міні-трусики з лезгинкою?

Також була висловлена ідея розробити "інтелектуальну систему залучення кваліфікованих трудових мігрантів з країн СНД, що враховує їхні професійні навички, знання російської мови, національних і культурних звичаїв регіонів Росії, в які вони планують працевлаштуватися". Тобто, після правильної відповіді на питання про дату Хрещення і правильної розшифровки "на Твербуле у Пампуши"?

Також рекомендується провести культурну інтеграцію іммігрантів, навчити їх російської, національних і релігійних особливостей Росії, припиняти будь-які форми нелегальної імміграції, здійснювати видворення порушників міграційного законодавства, не допускати повернення раніше видворених осіб відповідно до чинного законодавства.

Ще учасники наради пропонують обговорити ідею створення Ради народів Росії "на основі критеріїв представництва, відповідних об'єктивному співвідношенню в Росії народів і релігійних груп, у разі недопущення дискримінації будь-яких груп, які бажають брати участь в діалозі".

Ще вони пропонують організувати народні дружини з охорони порядку, причому, залучати туди людей з неформальних молодіжних об'єднань, в тому числі етнічних і релігійних. Проводити роботу з ліквідації юридичної безграмотності та викорінення правового нігілізму у неформальних середовищах.

Пояснюючи суть рекомендацій, протоієрей Всеволод Чаплін скаазал, що простору для розвитку національних культур, для того, щоб люди могли знайомитися з етнографічним розмаїттям, у нас не вистачає, це простір потрібно розширювати ". Однак, продовжив він, представляти національні культури потрібно так, щоб люди були до цього підготовлені: "в обумовлений час в обумовленому місці". На думку священика, "багато москвичів з радістю побачили б ту ж лезгинку" або послухали пісні, будучи для цього організовано запрошені.
17

Коментарі

121.01.11, 17:57

Що може дати українцям жидівська церква?! Нічого! Треба повертатись до рідної віри! От що дасть можливість зберегти українську культуру! На жаль у нас на Миколаївщині поки що немає об"єднання рідновірів!
Але будуть обов"язково!

    221.01.11, 18:04

    "Також рекомендується провести культурну інтеграцію іммігрантів, навчити їх російської, національних і релігійних особливостей Росії, припиняти будь-які форми нелегальної імміграції, здійснювати видворення порушників міграційного законодавства, не допускати повернення раніше видворених осіб відповідно до чинного законодавства."
    Чи не забагато повноважень в Церкви, відокремленої від держави? Московський патріархат був і залишається "таємним агентом" КГБ.

      321.01.11, 19:42

      Я теж вітав би прояви російської культури в окремі спеціальні дні та в рамках затверджених міністерством культури україни та УПЦ КП спеціальних заходів. Гадаю треба все краще, що пропонують видатні люди сусідньої держави, втілювати у життя. А в повсякденні, я пропоную "за плазування перед іноземною культурою та мовами" позбавляти винуватців керівних посад, бо твердо переконаний, що табачники та "кривосиси" небезпечні тільки на держпосадах, а в якості охоронців складів склотари вони для України небезпеки не несуть.

        421.01.11, 20:27

        інтелектуальну систему,для Параші це речі для них чужі,кацап це дегенерат.

          521.01.11, 23:25Відповідь на 4 від Korsar-K

          інтелектуальну систему,для Параші це речі для них чужі,кацап це дегенерат.Золоті слова і народна мудрість,які мені було приємно читати!

            621.01.11, 23:46

              Гість: унтерштурмфюр

              722.01.11, 00:09

              Кожен сходить з розуму як вміє, але ж навіщо цілу країну перетворювати у зоопарк з гірсько-звіриними законами

                822.01.11, 22:21