Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Яник отримає ПРЕМІЮ від Кірілла. Очевидно, ЗА ЩО

  • 21.01.11, 08:38
Взаємне лобизаніє мандатів триває. Янукович отримає 50 тисяч доларів премії від Кирила. Президент України став першим українцем — лауреатом премії імені Патріарха Алексія II ”За видатну діяльність зі зміцнення єдності православних народів. За утвердження і просування християнських цінностей у світських державах житті суспільства”. Премія становить 50 тисяч доларів.
Нагороду щороку вручає Міжнародний громадський фонд єдності православних народів. Президент фонду Валерій Алексєєв розповів, що кандидатуру В.Якунєвіча внесло українське відділення фонду.
Комісія складається з представників дев’яти країн. В.Якунєвіча запросили на церемонію вручення 21 січня. Вона відбудеться в залі церковних соборів московського храму Христа Спасителя. У присутності двох тисяч осіб. Будуть депутати, члени російського уряду, посли. Але в українського президента щільний графік візитів, його не буде (В.Янукович до 21 січня перебуває з офіційний візитом у Японії)”, - повідомив В.Алексєєв.
Премію, за його інформацією, вручає голова опікунської ради фонду, глава Російської православної церкви Патріарх Кірілл Гундяєв. “Даруємо наш символ - масивний круглий знак зі срібла, прикрашений хрестом. До нього додається диплом і нагрудний знак”, - додав В.Алексєєв.
У свою чергу народний депутат від Комуністичної партії Катерина Самойлик, яка очолює українське відділення фонду єдності православних, повідомила, що претендентів від України на отримання премії висували кілька разів. Але їх відхиляли, бо в Україні немає “релігійної терпимості, православ’я поділене на декілька течій”.

Серед українських кандидатів був і митрополит Володимир (глава Української православної церкви Московського патріархату). Були думки запропонувати голову Верховної Ради Володимира Литвина. На останньому засіданні опікунської ради фонду я сказала, що підтримка В.ЯНУКОВИЧЕМ православ’я заслуговує премії. Жодна людина на засіданні не виступила проти”, - сказала К.Самойлик. Премія становить 50 тисяч доларів. Переважна більшість лауреатів одразу віддають гроші назад - на будівництво чи підтримку храмів, монастирів.
Міжнародний громадський фонд єдності православних народів вручає премію з 2000 року. Серед понад 40 її лауреатів - колишній Генеральний секретар ООН Бутрос Бутрос-Галі, 10 президентів, серед яких росіяни Володимир Путін та Дмитро Медведєв, троє спікерів парламентів, російський міністр закордонних справ Сергій Лавров, екс-мер Москви Юрій Лужков, сербський кінорежисер Емір Кустуріца, а також православні богословські академії, університети, семінарії.
Цього року лауреатами також стали Блаженнійший архієпископ Нової Юстиніани і всього Кіпру Хризостом II, богословський факультет Пряшівського університету у Словаччині і письменник Валентин Распутін.
17

Коментарі

121.01.11, 08:47

    221.01.11, 09:59

    дійсно, зрозуміло за що він її отрима

      321.01.11, 10:18

        421.01.11, 11:36

        Українське відділення фонду єдності православних очолює комуністка!!! Триндєц!!! Суперлицемірство!!!

          521.01.11, 12:09

            621.01.11, 12:45

              Гість: унтерштурмфюр

              722.01.11, 00:16

              - ОТРИМАВ відомо за що, за розбрат в країні і погіршення стосунків між країнами

                анонім

                822.01.11, 09:00

                "народний депутат від Комуністичної партії Катерина Самойлик, яка очолює українське відділення фонду єдності православних", Це що, новий анекдот? І хіба може прийняти розумне рішення фонд заснований на такому маразмі? Тому цей фонд і оцінює таких виродків.

                  922.01.11, 22:23Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

                  Українське відділення фонду єдності православних очолює комуністка!!! Триндєц!!! Суперлицемірство!!! Яке їхало - таке й здибало.

                    1022.01.11, 22:28Відповідь на 9 від uraha

                    Українське відділення фонду єдності православних очолює комуністка!!! Триндєц!!! Суперлицемірство!!! Яке їхало - таке й здибало.Тому цей фонд і оцінює таких виродків.- ком. 8

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна