Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Сталінізм у виконанні Якунєвича і Ко

  • 12.01.11, 14:49
З приводу останніх подій, які розгортаються внаслідок знищення сталіноподібної малої архітектурної форми у Запоріжжі, згадався мені один старий адекдот:

1934 рік. На засідання Політбюро заходять сумний Сталін і дуже сумний Ягода.
Сталін:
- Товариши, велике горе спіткало нас. Кірова вбили.
Слабкий на вухо Калінін:
- Кого, кого вбили?
Сталін:
- Товариша Кірова вбили!
Калінін:
- Кого, кого вбили??
Сталін до Ягоди:
- Генріх, поясни товаришу Калініну кого вбили.
Ягода:
- Кого треба, того і вбили!

Новий рік приніс в Україну політичні репресії. Почалося все з відпилювання голови фігури Сталіну, котра стояла на подвір’ї запорізьких комуністів-некрофілів. Потім статую підірвали. Під час вибуху повилітали шибки в будівлі обкому партії. Міліція порушила кримінальну справу за фактом умисного пошкодження приватного майна (адже ніяким пам’ятником мала архітектурна форма у вигляді Сталіна не являлася). Хто знищив фігуру Джугашвілі – невідомо. Всі «головні претенденти» – організації націоналістичного спрямування – відмовилися брати не себе відповідальність за це.

А через тиждень українська мусорня почала розігрувати класичний сценарій сталінських часів (як бачимо, недаремно на Новий рік мішенню обрали саме Вусатого). 8–10 січня відбулися арешти керівництва Всеукраїнської організації «Тризуб» імені Степана Бандери та їхніх родичів: Андрія та Пилипа Стемпіцьких, Романа Хмари, Дмитра Яроша, Андрія Тарасенка, Ростислава Винара, Сергія Борисенка. Всього заарештовано понад 10 учасників організації. І всім висувається звинувачення у тероризмі. І пов’язано це все з вибухом у Запоріжжі. Це, мабуть, сталося таке різдвяне чудо – справа про умисне пошкодження майна перетворилася на справу про терористичну діяльність.

Ну, а якщо вже чекіст каже «А», то не сказати «Б» йому не дозволяють ні гаряче серце, ні холодна голова. На сьогодні затриманим висувають звинувачення у тероризмі, зв’язках з моджахедами, підготовці замаху на Віктора Януковича (ну, звичайно, куди ж подітися від звинувачень у зазіханні на життя головних осіб країни, це ж ази сталінізму).

Мусарня вже увійшла в раж і куражиться на повну – вже комусь підкинули автомата і починають «шити» незаконне зберігання зброї. Що характерно, «терористи» вперто не хотіли позбавлятися зброї і тримали її у себе до 10 січня, коли її нібито і вилучили в них. Про те, що ніхто з тих, хто готував замах на президента, навіть не спробував сховатися, я просто промовчу. Дуже нахабний пішов в Україні терорист.

І це ж не фінал, події тільки набирають обертів. 10 січня о 6-й ранку мусорня вдерлася до помешкання письменницького подружжя Марини Брацило і Юрія Ноги і провела обшук. Вилучено системний блок, флешки, диски, записники, телефони, фотоплівки. Здогадайтеся, що їм інкримінують? Правильно, тероризм. І з якою акцією пов’язують? Правильно, зі знищенням фігури Сталіна в Запоріжжі.

І на цьому, будьте впевнені, мусорський «шорох» не скінчиться. Беремо до уваги потяг главмусора країни Могильова до створення на папері екстремістських організацій. А за логікою сталінських часів, невдовзі можна очікувати на появу «нових фактів у справі», що будуть вказувати на «організацію міжнародного масштабу» («всеукраїнський» характер «терористів» практично доведено, арешти проходили в усіх регіонах).

14 січня відбудеться пікетування Адміністрації Президента з вимогою негайного закриття кримінальних справ. Якщо зможеш – прийди туди. Тому що все, що зараз відбувається, стосується і тебе безпосередньо. Чому ти такий упевнений, що саме ти не станеш тією «галочкою» в плані з викриття терористичних організацій, якої буде не вистачати місцевим мусарам?
15

Коментарі

Гість: MrUA

112.01.11, 15:00

а народ ОЗБРОЮЄТЬСЯ!!!- навіть менти це признають!

    212.01.11, 15:02

    треба на самого "йоську-кривавого" відновити кримінальну справу, заведену на нього ще "охранкою" - тероризм і грабіж....

      312.01.11, 17:02

      Все так. Ось ще на додаток ---
      http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/12/5775591/

        Гість: унтерштурмфюр

        412.01.11, 19:15Відповідь на 1 від Гість: MrUA

        Справді звідки такі виводи ? Деякі угруповування так, а народ ????

          Гість: MrUA

          512.01.11, 20:01Відповідь на 4 від Гість: унтерштурмфюр

          які угрупування, - почитай на тому ж Хвокусі новини за сьогодні і вчора!

            612.01.11, 20:17

            Це вже диктат бандюківської влади.

              712.01.11, 22:02

                813.01.11, 11:25

                програма "покращення життя вже сьогодні" шляхом запровадження СТАЛІНІЗМУ!

                  913.01.11, 13:33

                  Шлях провокацій - типова фішка КДБ. Тепер може бахнути у Львові типу, як відповідь комуни і понесеться. А владі цього і треба - під завісою боротьби проти "тероризму" приберуть всіх ненадьожних. БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ!!!! НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЇЇ Від цієї вліди можна всього чекати , але не добра!!!