Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

БУНТ в лавах КПУ

  • 17.12.10, 16:30
Шестеро членів Центрального комітету і два члени Центральної контрольної комісії Компартії України від кримської парторганізації заявляють, що президія ЦК, ухваливши рішення про розпуск Кримського рескому і виключивши з лав партії його секретарів Леоніда Грача і Юрія Аксютіна, знехтувала нормами статуту КПУ на догоду партії влади і великого капіталу.

«Обурені неповагою до комуністів десятитисячної організації та її активу, які на пленумі рескому 14 грудня висловили повну підтримку діяльності республіканського комітету, а також його керівництву в особі першого і другого секретарів Грача і Аксютіна», - зазначається у заяві прес-служби Кримської організації КПУ.

Його автори просять членів ЦК і ЦКК, усіх українських комуністів «звернути увагу на захворювання опортунізмом, політичною короткозорістю найближчого оточення Симоненка, частини секретарів обкомів, які перетворили партію на акціонерне товариство».

«На наш превеликий жаль, ми переконалися у переродженні першого секретаря ЦК КПУ Симоненка, у його тісному зв`язку з олігархічними структурами, виконанні ним їх вимог, порушенні першим секретарем моральних принципів, що стали на шлях, по суті, руйнуванні Комуністичної партії України», - сказано у зверненні до комуністів України.

«Ми висловлюємо обурення тому хамству і неповазі, які проявлені до Кримської республіканської організації, яка ні на йоту не порушила жодного положення програми, і статуту Компартії, що виконує всі рішення Центрального комітету. Ми стурбовані тим, що удари і виключення завдано по тих, хто після заборони КПРС і КПУ, коли багато з тих, хто ухвалював подібні рішення, сиділи по хатах, першими на всьому терені колишнього Радянського Союзу, відновили комуністичну організацію та її структури в Криму», - зазначається у документі, який, за даними парторганізації, підписали члени ЦК: Болотіна, Іванов, Корнілов, Лисенко, Нараєв, Штепа, - і члени ЦКК: Захаров і Шекун.

***Л.Грач критикував КПУ за співпрацю з Партією регіонів і виступав за вихід комуністів з коаліції з ПР у Верховній Раді.
8

Коментарі

117.12.10, 17:28

Таки пожерлися, комуняка з "свічним заводиком" -це вже не комуняка.

    217.12.10, 18:17

    комуняки-олігархи вигнали комуняку-"голодранця"(майже)

      317.12.10, 18:38

      впасти можна... в них як завжди дитячий садок ясельна група.
      Папу ругать нельзя он хороший, а будешь руать по попке получишь....

        417.12.10, 19:12

        Власть получила еще одного опозиционера.

          Гість: Лагуз

          517.12.10, 19:13Відповідь на 2 від Francisk02

          комуняки-олігархи вигнали комуняку-"голодранця"(майже)
          Краще і не скажеш!

            617.12.10, 19:22Відповідь на 1 від Krechet

            Таки пожерлися, комуняка з "свічним заводиком" -це вже не комуняка.Помиляєтесь! Керівництво "передового загону пролетаріату" ніколи не гнушалося капіталістичних зручностей. Щоправда раніше вони "свої цукерки смоктали під ковдрою". Згадайте Вову Ульянова - не встиг ще до путя відхекатись від втечі з ЗАСЛАННЯ ДО СИБІРУ, як вже лікує мозолі на п'ятах з допомогою швейцарських курортних лікарів...

              Гість: унтерштурмфюр

              717.12.10, 19:43

              Було б добре, щоб ці ВИР*ДКИ ,розпалися, хоча б назви не було б ,а то ще деякі дурні на цю брехню ведуться.
              Будьмо ж РАДИКАЛЬНИМИ НАЦОНАЛІСТАМИ

                анонім

                817.12.10, 20:19

                Історія Кпсс-Кпу це історія боротьби з опортуністами, ревізіоністами, троцкістами. Жодна інша партія не породила скільки зрадників, ухиленців, виродженців. Такою мабуть є сутність марксизму.