хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Музейний фестиваль у Дніпропетровську

Шановні колеги!

Ми раді запросити Вас на 3-й Всеукраїнський музейний фестиваль “Музеї України у всесвітньому культурному просторі”, який буде проходити у Дніпропетровську з 14 до 19 вересня 2011 р.

У програмі фестивалю планується три конкурси:

  • Мистецтво музейної експозиції: міні-виставки з тем „Раритети в експозиційному музейному просторі” та «Структури повсякденності в музеї».
  • Музейні видання: каталоги, презентаційні альбоми, оригінальні видання й видавничі проекти.
  • Впровадження музейних програм, акцій, заходів (промоушен).

Основні напрямки, які будуть розглядатися в межах трьох конкурсів:

  • Європейський менеджмент і музеї (майстер-клас).
  • Комп‘ютерна ера в музеї: сьогодення і перспективи (круглий стіл).
  • Експертиза і оцінка музейних предметів (круглий стіл).

В Експертній раді (журі) фестивалю працюватимуть провідні музеєзнавці, культурологи, фахівці в галузі дизайну, видавництва, реклами, кіномистецтва та комп’ютерних технологій. У фестивалі візьмуть участь зареєстровані державні, комунальні, громадські, приватні музеї (всіх профілів) та галереї; заклади культури, освіти, виставочні фірми, що здійснюють експозиційну діяльність в галузі культури, займаються дизайнерськими роботами тощо. Програма фестивалю дозволяє продемонструвати досягнення, досвід музеїв в усіх напрямках музейної діяльності, порівняти й поєднати різні точки зору, погляди на історичне минуле і сьогоднішній стан музеїв та культури в цілому, що відбиваються в сучасних технологіях та методах відображення минулого і сьогодення. Учасники фестивалю визначаються в ході перегляду конкурсних матеріалів орокомітетом. Заявки приймаються не пізніше 1 червня 2011 р. Обов’язково необхідно надати в электронному вигляді інформацію про музей (візитну картку) з ілюстраціями для упорядкування каталогу.

До розгляду приймаються міні-виставки, видання, комплекс форм (паперові матеріали, аудіо- та комп‘ютерні технології) музейної і рекламної роботи на вільну тему та тему, визначену у положеннях до конкурсів, у різних стилях та жанрах. Перевага буде надаватися заявкам інноваційного характеру. Усі конкурсні матеріали знайдуть місце в каталозі фестивалю. З усіх питань, які вас зацікавлять, звертатися до директора музею – Надії Іванівни Капустіної (тел./факс: 0562-462428), заступника директора музею з наукової роботи – Валентини Михайлівни Бекетової (тел.: 0562- 460512), ученого секретаря – Марії Володимирівни Рошко (тел. 056-3755403).

Ми плануємо зробити:

  • Реєстраційний внесок для кожного учасника фестивалю (музейного закладу) – 200 грн.
  • Для всіх учасників оргкомітет фестивалю планує забезпечити інформаційну підтримку, бронювання готелю.

Переконливо просимо всіх учасників замовити та придбати зворотні квитки. Чекаємо Вас, шановні колеги. Маємо надію, що 3-й Всеукраїнський музейний фестиваль об‘єднає музейну спільноту України у вирішенні нагальних проблем музейної галузі і приверне належну увагу громадськості до збереження національної історико-культурної спадщини. Наші координати: 49600, Дніпропетровськ, пр. Карла Маркса, 18 Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д.І. Яворницького. Тел./факс (0562) 462428, тел. (0562) 460512, Е-mail: [email protected], [email protected]

ОРГКОМІТЕТ 3-го Всеукраїнського музейного фестивалю

11

Коментарі

14.09.11, 16:59

так вот какими чудесами ты будешь в Днепре!

    24.09.11, 17:46Відповідь на 1 від БіСоВа ДиТиНа

    так вот какими чудесами ты будешь в Днепре!ага. тел. надо обменятьса

      34.09.11, 18:45

      я если и буду в Днепре, то уже зимой, Анюта ещё в прошлом году приглашала, может в этом сложится

        44.09.11, 20:48Відповідь на 3 від Lessa

        я если и буду в Днепре, то уже зимой, Анюта ещё в прошлом году приглашала, может в этом сложитсяты и до луцка доехать не могёшь

          54.09.11, 21:13

          В Днепро собрался, а мне ничего не сказал.

            64.09.11, 21:48Відповідь на 5 від novama

            В Днепро собрался, а мне ничего не сказал.так еще билеты не купило

              74.09.11, 22:00Відповідь на 6 від Луццкий

              В Днепро собрался, а мне ничего не сказал.так еще билеты не купилобудешь собираться, позвонишь. Может удастся выбраться в Днепро.

                84.09.11, 22:03Відповідь на 7 від novama

                В Днепро собрался, а мне ничего не сказал.так еще билеты не купилобудешь собираться, позвонишь. Может удастся выбраться в Днепро.ок. завтра буду билеты брать - с жыной ехать бу

                  94.09.11, 22:05Відповідь на 8 від Луццкий

                  В Днепро собрался, а мне ничего не сказал.так еще билеты не купилобудешь собираться, позвонишь. Может удастся выбраться в Днепро.ок. завтра буду билеты брать - с жыной ехать бувот и правильно. жду звонка. Ты телефон еще не забыл???

                    104.09.11, 22:07Відповідь на 9 від novama

                    В Днепро собрался, а мне ничего не сказал.так еще билеты не купилобудешь собираться, позвонишь. Может удастся выбраться в Днепро.ок. завтра буду билеты брать - с жыной ехать бувот и правильно. жду звонка. Ты телефон еще не забыл???если забыл - напишу))) тел. на зарядке стоит - в лом с постели вставать

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна